Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Humblegatan 35

Lilla Alby Sundbyberg

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Humblegatan 35

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 56,00 kvm
Förvaltarens infromation

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00002
Våning 0 av 3, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 402 kr/mån inkl värme och vatten. Tillägg för altan om 175 kr/mån tillkommer.
Andel i föreningen: 5,8368%
Andel av årsavgift: 5,84%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1994
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 3 februari 2020
Energiklass: E
Primärenergital: 124 kWh/m² och år
Kommande försäljning - kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Kommande försäljning - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Förening

Humblegatan 35

Förening

Brf Humblegatan 35

Allmänt om föreningen

Brf Humblegatan 35 är en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten Apoteket 19 under 2008. Föreningen består av 15 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

I dagsläget (2020-10-05) finns inga beslut om avgiftsförändringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en gemensam tvättstuga placerad på entréplanet utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel samt ett torkskåp. Soprum och grovsoprum finns i fristående förrådsbyggnad. Det finns även en gemensam uteplats med grill. Barnvagns- och cykelrum finns på gården.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Sundbybergs stadsnät vilket ger medlemmarna möjlighet till fiberanslutning för internet. Kabel-TV (basutbud) via ComHem ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har 9 st parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad av 350 kr/mån. I dagsläget (2020-10-05) är det kö. I övrigt råder boendeparkering via Sundbyberg stad som kostar 600 kr/mån. Den 11 mars 2020 infördes en ansökningsavgift på 150 kronor per tillstånd och år. Avgiften betalas samtidigt som man betalar den första månadsavgiften på parkeringstillståndet i boendeparkeringstjänsten.

Renoveringar - utförda och planerade

2014 renoverades hissen.
2015 Reparation takbeläggning
2016 Installation av ny värmecentral
2017 Renovering av parkeringsplatser

I dagsläget (2020-10-05) finns inga beslut om kommande renoveringar.

Övrigt

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr (2,5% av basbeloppet) debiteras köparen. Pantsättningsavgift
debiteras om 473 kr (1% av basbelopp) debiteras pantsättaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Lilla Alby är en stadsdel i det södra hörnet av Sundbyberg och ett perfekt område att bo i för dig som vill ha lugn och ro men ändå ha nära till service, kommunikationer och stadsliv. Sundbybergs strandmiljö har utvecklats med bostäder och parkområden, bla Tuvanparken som är en mötesplats för alla åldrar. Här finns lekplatser, öppna gräsytor med plats för solbad och picknick, hundrastgård samt upplevelserika blomsterplanteringar. Det är en nyrenoverad park och stommen utgörs av de gamla parkträden. Nya träd har planterats för att säkra att träd även finns för framtiden. Parken har också fått ny belysning som gör området tryggare kvällstid. För dig som gillar långpromenader eller att ta en joggingtur finns det populära stråket längs Bällstaån vidare bort mot Solna strand, Pampas marina och Kungsholmen. I närheten ligger även Marabouparken. Marabouparken har en lång historia och är inte bara en mysig park. Parken inhyser även Marabouparken Konsthall som är en institution för svensk och internationell samtidskonst med en historisk skulpturpark i funktionalistisk stil. I området finns fem förskolor i både kommunal och privat regi. Här ligger också Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. I närheten finns även Viktor Rydberg med grundskolan och gymnasium. I Sundbybergs Centrum ligger också Ängskolan med grundskola från F-9.

Närservice

I Lilla Alby kan du kombinera grönska och lugnet med stadsliv. En kort promenad bort ligger Signalfabriken och Sundbybergs Centrum med matbutiker, restauranger, cafeer, bageri, bank och shopping. Här finns också flertalet gym i närheten, bl a SATS, Friskis & Svettis, Nordic Wellness samt Crossfit gym.

Kommunikation

Några minuters promenad till Sundbybergs centrum med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer samt flygbussar. Till city tar du dig från Sundbybergs centrum på ca 10 minuter. Sedan ett par år når även Tvärbanan Sundbybergs centrum. Banan går i en halvcirkel söder, väster och norr om Stockholms innerstad, från Sickla udde via Hammarby sjöstad, Gullmarsplan, Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Stora Essingen, Alvik, Ulvsunda, Centrala Sundbyberg och Solna centrum till Solna station.

Övrigt

En bit bort ligger Lötsjön och Råstasjön som erbjuder fina promenadstråk längs vattnet. Vid Lötsjön finns också ett utegym. På andra sidan E18 ligger Ursviks motionsområde med löp- och skidspår samt utegym.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter