Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Svedviksvägen 78

Svedviks Nynäshamn

1 650 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 1 595 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Svedviksvägen 78

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 65,00 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 114
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 650 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 765 kr/mån inkl. Kabel-tv, VA och värme.
Andel i föreningen: 0,59013%
Andel av årsavgift: 0,5913%
Driftskostnad 7 353 kr/år
varav
El: 3 874 kr (3350 kWh)
Försäkring: 3 479 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på förbrukning samt avtal.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1987
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 25 februari 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 1042 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 136 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Diskusen 1
Övriga byggnader Till bostaden finns det ett förråd utanför dörren.

HALL

Rymlig välkomnande hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder och diverse möblemang för hall. Här möts ni av ljusa väggar som bryter av naturligt med ett laminatgolv i mörkare träimitation. Från hallen nås samtliga utrymmen i lägenheten.

KÖK

Ett härligt kök med en ny utstyrsel i form av luckor, bänkskiva, diskho med kran, stänkskydd med marmor imitation, nytt laminatgolv i mörkare träimitation, målade väggar med trendig greyish kulör och nya lampor som ger ett bra ljus i hela köket. I övrigt så fångar köket mycket naturligt ljus med de stora fönsterpartierna där kvällssolen gör sig uppmärksammad. Köket är utrustad med ugn, spis, diskmaskin, kyl och frys.

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med plats för hela familjen och möblemang. Här fångas soluppgången genom de stora fönsterpartierna och balkongdörren då balkongen nås härifrån. Från balkongen får man också en glimt av havet. Trendig greyish kulör på väggarna som gör sig bra med det robusta laminatgolv i mörkare träimitation.

SOVRUM

Väl tilltaget sovrum som ger möjligheten att ha en dubbelsäng med diverse tillhörande möblemang, även här bjuds det på den trendiga greyish kulören på väggarna och likadant golv som tidigare nämnts. Fönsterpartier som bjuder på naturligt ljus och även här vackra soluppgångar.

KLÄDKAMMARE

Rymlig klädkammare som idag nyttjas som en barnkammare, här finns möjligheten att göra en väl tilltagen walk in closet. Likadant golv som tidigare nämnts och här är väggarna målade i en harmonisk rosa kulör.

BADRUM

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Superfint och stort badrum som är utrustad med WC, handfat, spegelskåp, dusch, handdukstork och tvättmaskin. Badrummet har även ett censurerat fönsterparti som ger rummet ett härligt naturligt ljus.

Superfin tvåa med glimt av havet från balkongen.

ACCEPTERAT PRIS!

Varmt välkomna till denna öppna och härliga tvåa på Svedviksvägen, ett stenkast från badplatsen Nicksta. Söker du efter en tvåa med fina materialval och bra planlösning så har ni kommit helt rätt. Här har vi 65 välplanerade kvadratmetrar med jättefina ytskick och en balkong som bjuder på en glimt av havet i hamnen, där du kan se Gotlandsbåten komma och gå. Inne i bostaden finner vi nya golv i hela lägenheten och både målade samt tapetserade väggar med en modern touch. Sovrummet vätter mot baksidan precis som vardagsrummet och där fångar den morgonpigga helt fantastiska soluppgångar. Fullt renoverad lägenhet med helkaklat badrum på ett lugnt område, här kan ni flytta in och njuta från första dagen.

Kontakta ansvarig mäklare Tom Forsius vid frågor eller intresse: 070 601 94 55.

Förening

Svedviksvägen 78

Förening

Brf Diskusen

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1 februari 2008 efter en ombildning från hyresrätt till bostadsrätt. Området ligger på Svedviksvägen i Nynäshamn. De har 124 lägenheter, 3 tvättstugor och en föreningslokal i området, som byggdes 1988-1989. Området är lugnt och utan genomfartstrafik. Det ligger högt uppe på berget och utsikten från många lägenheter utöver havet är hänförande vacker.

Tv och bredband

Föreningen har ett avtal med Comhem gällande Kabel-tv som ingår i avgiften. Bredband tecknar varje bostadsrättshavare enskilt med Comhem.

Parkering

Föreningen har 70st P-platser och 48st garageplatser med ett kösystem, anmäl intresset till föreningen för att hamna i kö.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har idag relativt stora skulder, til största delen beroende kostnaden och förvärvet av fastigheten vid ombildningen från hyresrättsbostäder till bostadsrätten 2008. Dagens ränteläge är lågt, för föreningens samtliga lån är genomsnittsräntenivån under 1,5%. En betydande räntehöjning kan på sikt medföra risk för större avgiftshöjningar.

Renoveringar - utförda och planerade

2014-2015: Omfattande fasadrenovering i hela området. Garantibesiktning sker på hösten 2020.
2016: Takbesiktning där antal brister redovisade.
2018-2019: Omfattande takrenovering. Garantibesiktning sker 2024.
2019-2020: Nytt boksningssystem för tvättstugor och bastu.
2020: Ett rum som nyttjats som biljardrum återställdes till ett gästrum.
2020: Projekt utemiljö, externbelysning.
2021: Projekt utemiljö.
2021: Ventiler.
2022: Projekt Utemiljö.
2023: Underhåll fönster, altandörrar.
2024: Tvättmaskiner, underhåll våtutrymmen.

"Planerade åtgärder ska finansieras med egna medel. Stora investeringar har de senaste åren gjorts på fastigheten men fortfarande återstår nödvändiga underhållsarbeten, ett exempel är nödvändigheten att höga standarden i den yttre miljön, detta i ett led för att långsiktigt behålla och höja värdet på fastigheten och minska kostnader för underhåll och markskötsel."

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja föreningen äger marken.

Området

Ett familjevänligt område med närhet till både natur och kommunikationer, härliga utsikter och gott om lekplatser. Här finns det stigar ner till nickstabadet där det även bjuds på vatten rutschkanor, hopptorn restaurang, camping och minigolf.

Närservice

Här bor du på behagligt gångavstånd från Nynäshamns Centrum och närmsta matbutikerna är Matrix och Willys, ca 2,5km från bostaden finner ni även Sjötelegrafen där butiker som ICA Maxi, Dollarstore, Jysk och blomtelegrafen finns.

Kommunikation

ca 5 minuters promenad bort så ligger Nynäsgård där pendeltåg tar dig till Stockholm C på ca 1 timme. Pendeltåget går även till Nynäshamns Station som ligger precis intill hamnen där omtalade restauranger ligger.

Parkering

Föreningen har kösystem för parkeringplats och garage. Idag har föreningen ett antal månaders väntetid för P-platser för nyinfliyttade. I de fall det finns outhyrda garage- eller P-platser är det möjligt att hyra en plats för en andra bil.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter