Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Safirgatan 3

Centrala Norrtälje Norrtälje

1 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Safirgatan 3

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 50,50 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 3 072 kr/mån
Andel i föreningen: 0,499%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Safirgatan 3

Mycket fin och väl omhändertagen 2:a på 50,5 kvm. Balkongens läge gör denna bostad till något utöver det vanliga, den ligger helt utan insyn då lägenheten ligger högt upp i huset och man har inget annat hus framför sig. Genomgående stilsäkra färg- och materialval i hela lägenheten. En mycket välplanerad bostad med gott om förvaring och trivsam öppen planlösning. Här bor du i ett av Norrtäljes mest centrala områden och dessutom med ett av områdets bästa lägen. En kort promenad tar dig till allt som stadskärnan har att erbjuda, mycket butiker och trevliga restauranger. I närhet finns också busstation, mataffär och fina strövområden. Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Rymlig hall med gott om förvaring i garderob med skjutdörrar samt öppna hyllor som är platsbyggd. Plats för avhängning av ytterkläder finns direkt till vänster. Fint parkettgolv och ljust målade väggar i beige.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum med utrymme för både soffa, matplats och TV-hörna. Från vardagsrummet finns utgång till den generösa balkongen. Fint parkettgolv och väggar målade i grå. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Kök

Praktiskt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Grå skåpluckor och bänkskiva i grå laminat. Maskinell utrustning i from av spis, ugn, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng och praktisk förvaring i en klädkammare med platsbyggda hyllor. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Duschrum

Ett mycket fint och helkaklat duschrum med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Generös storlek med tvättmaskin, torktumlare, duschhörna, wc, handfat och spegelskåp.

Väl omhändertagen 2:a med högt och fritt läge.

Mycket fin och väl omhändertagen 2:a på 50,5 kvm. Balkongens läge gör denna bostad till något utöver det vanliga, den ligger helt utan insyn då lägenheten ligger högt upp i huset och man har inget annat hus framför sig. Genomgående stilsäkra färg- och materialval i hela lägenheten. En mycket välplanerad bostad med gott om förvaring och trivsam öppen planlösning. Här bor du i ett av Norrtäljes mest centrala områden och dessutom med ett av områdets bästa lägen. En kort promenad tar dig till allt som stadskärnan har att erbjuda, mycket butiker och trevliga restauranger. I närhet finns också busstation, mataffär och fina strövområden. Välkommen!

Förening

Safirgatan 3

Förening

Brf Södra Juvelen

Allmänt om föreningen

Det finns förråd i de flesta fall på entréplanet i sitt trapphus. Barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns i alla entréer. Soprum och källsortering samt postboxar och säkerhetsdörrar.

Tv och bredband

Det finns mediacentral i hall.

Parkering

Parkeringsdäck i två plan på innergård. Separat kö.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Det finns kända avgiftsförändringar, den 1 januari 2021 höjs avgiften med 5 %. Vidare kommer det tas ut en extra avgift på ca 135 kr/månad för nyupphandling av bredband. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Sweax AB

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter