Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Widells Väg 5

Rosengård Malmö

995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Söndag 26/9 13.00-13.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Widells Väg 5

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 84,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2182-1-6-5
Våning 2 av 16, hiss finns
Ekonomi Pris: 995 000 kr
Avgift: 5 754 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv.
Andel i föreningen: 0,36041%
Andel av årsavgift: 0,36041%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1970
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Från- och tilluft
Energideklaration
Utfärdad den 21 januari 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 13462 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 191 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Taxeringsassistenten 3

Hall

Du välkomnas in till en rymlig hall med gott om förvarings- och avhängningsmöjligheter. Väggarna är i en beige nyans och på golvet vilar parkett.

Vardagsrum

Vidare in i bostaden når du ett luftigt och socialt vardagsrum med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Rummet erbjuder gott om yta för såväl soffgrupp som matgrupp. Här finns goda förvaringsmöjligheter tack vare inbyggda garderober längs väggen. Väggarna är i en beige kulör och på golvet ligger parkett.

Kök

Köket erbjuder gott om förvaring tack vare såväl ovanskåp som underskåp samt inbyggt skafferi. Njut av gott om arbetsyta med stor köksö där du även får plats med flertal sittplatser. Väggarna pryds av en mörk tapet i vackert mönster. Köket är utrustad med ugn, spis, spisfläkt, kyl och frys samt diskmaskin.

Sovrum

Bostadens ena sovrum är mycket rymligt och här finns gott om yta för dubbelsäng, kontorsplats och förvaring om så önskas. Väggarna pryds av en beige nyans samt en mörk fondvägg. Golvet är av trevligt trä.

Balkong

Från sovrummet når du ut till en stor inglasad balkong med gott om plats för matgrupp.

Sovrum

Hemmets andra sovrum är luftigt och här finns plats för dubbelsäng samt förvaring om så önskas. Rummet har väggar i en vit kulör samt en fondvägg i en vacker lila kulör. På golvet ligger en röd heltäckningsmatta.

Badrum

Bostadens ena badrum är ljust och här finns goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är utrustad med WC, tvättställ och badkar.

WC

Njut av ytterligare ett badrum med närhet från sovrummet som är utrustad med WC och tvättställ.
Nu presenteras en social och välplanerad trea med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum! Köket erbjuder en stor och lyxig köksö med flertal sittplatser. Njut av lyxen att kunna nyttja två badrum, vilket passar perfekt för den stora familjen. En bostad med stor inglasad balkong som blir som ett extra rum där du kan sitta i alla väder.

Ett hem med närhet till Rosengård Centrum, flertal matställen, skola, idrottsplats och fotbollsplan. Boende här kan du njuta av mycket goda kommunikationsmöjligheter tack vare ett gångavstånd till Rosengård station samt till busstation där linje 5, 33 och 35 går.

Förening

Widells Väg 5

Förening

HSB Brf Arvid

Allmänt om föreningen

HSB Brf Arvid är en äkta bostadsrättsförening med 324 lägenheter fördelade på 4 bostadshus och 12 trapphus samt 18 lokaler. Tillhörande adresser är Widells väg 1-5 och Thomsons väg 6-26. Husen färdigställdes under 1970. Fastigheten innehas med tomträtt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Ny tomträttsavgäld till Malmö kommun kommer att gälla from 2022-01-01.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem och bredband via Ownit.

Parkering

I föreningen finns ca 170 garageplatser som går att hyra för ca 300 kr/månad samt 150 parkeringsplatser som går att hyra för ca 100 kr/månad. Dessa finns på Widells väg och Thomsons väg. Kösystem tillämpas. I övrigt råder fri parkering i området.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen följer en underhållsplan.

2018-2019: Optimering av värmesystem och värmepumpar. Målningsarbete är genomfört i: samtliga entréer både tak och golv, källardörrar, garagenedfarter, även räcken kring garagenedfarter, cykelskjul på Widells Väg 1-5.
2016-2017 :Avloppsstammarna relinades, porttelefonerna är utbytta.

Annat som har utförts är; renovering och uppfräschning av p-platser, bokningstavlor samt bevakade entréer. OVK-besiktning och värmeeffektivisering. Yttermiljön har åtgärdats, lekplatser och sandlådor har fått staket för att öka säkerheten. Se vidare information i årsredovisningen.

Kommande renoveringar:
Ca 2021: Byte av hisskorgar, vattenledningar, radiatorer och vattenstammar. Hissbyte kommer igång i början på nästa år. Alla åtgärder kommer att utföras i turordning. Hisskorgar prioriteras.

Övrigt

I föreningen finns två tvättstugor som är utrustade med 2 maskiner, 1 torktumlare och 1 torkrum samt en större mattvätt. På Thomsons väg är tvättstugan belägen i källaren och på Widells väg på våning 1 samt extra tvättstugor i källaren. Bokningar sker digitalt.

I föreningen finns en festlokal för ca 50 personer som medlemmarna kan hyra för ca 1 000 kronor (varav ca 500 kronor är depositionsavgift).

Föreningen har ett par extra förråd i varje huskropp som medlemmar kan hyra.
Önskar ni hyra ett sådant kontaktar ni föreningens förvaltare. Det är kösystem på dessa.

I källaren finns förråd att hyra till att förvara sin cykel i. Dessa kostar 50kr/månad att hyra. Önskar ni hyra ett sådant kontaktar ni föreningens förvaltare.

Föreningen utför tillsyn.

För information om föreningen som boende hänvisar styrelsen till att man läser de digitala informationstavlorna i entrén eller går in på deras hemsida www.brf-arvid.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2021-08-20). Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen innehar marken med nyttjanderätt.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter