Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Solgatan 28G

Kirseberg MALMÖ

1 195 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning - anmäl dig på hemsidan eller via mäklaren. Varmt välkommen!

Söndag 16/5 11.30-12.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Solgatan 28G

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 50,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 40
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr utgångspris
Avgift: 2 460 kr/mån ink. värme och VA. Obligatoriskt tillägg för kabel-tv på 28 kr tillkommer.
Andel i föreningen: 0,78371%
Andel av årsavgift: 0,78371%
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar över ett källar- och ett vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1946
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 8 maj 2018
Energiklass: D
Primärenergital: 97 kWh/m² och år
Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
En halv trappa upp välkomnas du till en rymlig hall med slitstarkt klinkergolv i ljus ton och vittapetserade väggar. Här finns gott om plats för att hänga undan ytterkläder och skor tack vare en stor garderob.

Kök
Här har du ett ljust kök som ger plats för matbord. Köket har vita luckor med inslag av trä, detta matchas med bänkskivan i laminat och stänkskyddet i beiget kakel. På golvet ligger samma praktiska klinker som i hallen och väggarna är vitmålade med vit panel. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med ugn och fläkt.

Vardagsrum
Ett generöst vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Rummet ger plats till soffmöbler och såväl matbord om det önskas. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljust laminat.

Sovrum
Rogivande och ljust sovrum som vetter ut mot baksidan av huset. Väggarna är även här vitmålade och golvet utgörs av laminat.

Badrum
Stilsäkert renoverat badrum med golvvärme från 2018. Badrummet är kaklat med vitt och grått kakel som matchas snyggt mot det gråa klinkergolvet. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt vattenburen handdukstork.

Välplanerad tvåa med låg avgift på centralt läge Kirseberg!

Välkommen till denna välplanerade tvåa i hjärtat av Kirseberg. Bostaden erbjuder en genomgående planlösning, generösa rum och ett renoverat badrum med golvvärme. Här bor du i en stabil och välskött föreningen som ingår i HSB och som även äger marken. Kommunikationerna är väldigt bra och stadsbussen som stannar ett stenkast bort tar dig till Malmö C på ca. 10 minuter.

Kirseberg är en lugn och härlig stadsdel på behagligt avstånd från stadens puls och ger en känsla av en stad i staden. Med flertal grönområde såsom Beijerspark som har ett myllrande sommarliv med ett flertal tillställningar och festivaler som hålls där. Parken har även ett mysigt café där man kan avnjuta livemusik. Vid östra sommarstaden med sitt grönskande koloniområde finns bevarad tågräls där man kan umgås och cykla dressin. Kirseberg har stort utbud av matbutiker samt pubar och caféer.

Förening

Solgatan 28G

Förening

HSB:s BRF Sandbacken i Malmö

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN: Bostadsrättsföreningen Sandbacken registrerades som förening 1946. Husen byggdes i etapper och byggnationen pågick mellan 1946 och 1950. Föreningens fastigheter finns i det trevliga och barnvänliga Kirseberg, Solgatan 28 A-J samt Vattenverksvägen 17 A-D, d.v.s. på gamla backarna i nordöstra delen av Malmö. Det finns 115 lägenheter i föreningen bestående av 7st. 1rok, 104st. 2rok, 4st. 3rok samt 2 st lokaler, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Genomförda renoveringar:
2020 Ny singel på parkeringen
2020 OVK kontroll
2016 Omfogning av fasad.
2015 ventilationssystem har förbättrat med tilluftsventiler.
2010/2014 Nya tvättmaskiner och bokningssystem.
2001 Installation av datanät (bredband)
1989 Taket las om
1989 Fönster byttes
1995 Bytte elen i fastigheten

Kommande renoveringar:
Mot hösten 2021 planeras reling av avloppsstammar.

Avgiftsförändringar:
Inga beslut tagna gällande avgiftsförändringar.
Senaste avgiftsförändringen skedde 2021-01-01 med 2%.

Pantsättningsavgift: 476 kr/pant.
Överlåtelseavgift: 1 190 kr, betalas av köparen.

Delat ägande/juridisk person: Föreningen tillåter inte delat ägande för förälder/barn. Endast den som avser bo i lägenheten får stå som ägare. Juridisk person accepteras inte som medlem.

Kabel-TV: Föreningen har kabel-TV via ComHem som ingår i obligatoriskt tillägg på 29kr/månaden

Internet: Föreningens boende har möjlighet att teckna avtal via Ownit för 79 kr/månaden

Tvättstuga: Finns i källaren. Utrustningen består av 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, torkskåp/torkrum. Elektroniskt bokningssystem.

Parkering:
I området är det gratis parkering. Föreningen har ca 60 parkeringsplatser som går att hyra för 160kr/mån. Endast för föreningens medlemmar med egen registrerad bil. Kölista tillämpas.

Gemensamhetslokaler:
Cykelrum/barnvagnsrum finns i källaren. Grill och utemöbler finns på innergården och får användas av medlemmarna. Föreningslokal finns att hyra för eget bruk, tex. egna födelsedagsfirandet. Kostnaden för detta är 150 kr/tillfälle.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-03-23. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I norra delen av Malmö finner vi det lummiga området Kirseberg, även kallat för "Backarna". Här bor du på behagligt avstånd till centrum i vad man skulle kunna kalla den lilla staden i storstaden. Det finns även ett utbud av såväl förskolor som grundskolor i området. Områdena Segevång, Valdemarsro, Bulltofta och Johanneslust ingår i Kirseberg, och erbjuder en härlig variation av både hus och höghus från olika tidsepoker.

Närservice

I området finner vi både caféer, restauranger, pizzerior, matbutiker och bibliotek. På sommaren finns det möjlighet att svalka sig på Segevångsbadet eller insupa solens strålar i bland annat Beijers Park. Närhet till Bulltofta motionsanläggning, med styrketräningshall och styrketräningsplats utomhus samt dess stora rekreationsområde i Bulltoftaparken full med motionsspår. Precis öster om Inre Ringvägen finns även möjlighet till långgolf på Malmö Burlöv golfklubb

Kommunikation

Förutom bekvämt cykelavstånd till city finns även goda kommunikationer genom busslinje 4, 31 och Östervärns tågstation.

Övrigt

I Kirseberg finns mysiga gator, gränder, småhus och en mängd vackra parker, såsom Beijers Park, utspritt över stadsdelen. Närheten till grönska, promenad eller joggingstråk är därför aldrig långt borta.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter