Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mellersta Tennisgränd 11

Hyllie Malmö

2 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mellersta Tennisgränd 11

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 74,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2355-3-3081-1
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 595 000 kr Utgångspris
Avgift: 4 259 kr/mån ink VA, Värme, kabel-tv och internet.
Andel i föreningen: 1,09726%
Andel av årsavgift: 1,09726%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 30 april 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 83 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Racketen 1

Entré

Ljusa hallen med parkett golv och bra avgängningsmöjligheter.

Vardagsrum:

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i anslutning till varandra skapar en rymd och social bostad där det är enkelt att bjuda över vänner och familj.

Kök:

Härligt kök med öppna planlösningen till vardagsrummet ger köket ett härligt ljus.

Sovrum 1:

Det stora rummet med vita ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 2:

Det mindre sovrummet även där ljusa vita väggar samt parkettgolv.

Badrum:

Stort badrum med helkaklat badrum i ljusa toner och topputrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare som ger bostadens ägare en bekvämare vardag.

Balkong:

Den stora fantastiska balkongen som under varmare tider ger bostaden ett extra rum bidrar med ytterligare trivselfaktor.

Genomgående och välplanerade trea med social planlösning!

På populärt läge i ett av Malmös mest expansiva områden finner vi nu denna välplanerade 3:a!
Bra förvaring, rymlig balkong samt egna tvättmöjligheter!
Med Emporia och Hyllie Station på mycket bekvämt gångavstånd så presenteras denna trea på 74 kvm med stor balkong. Med öppen planlösning och två rymliga sovrum är denna lägenheten perfekt för den som vill bo nära shopping, kafeer och väldigt bra kommunikationsmöjligheter.

Detta är en kommande försäljning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Abir Dabas på 0735870577 eller maila till abir.dabas@mohv.se för mer information.

Förening

Mellersta Tennisgränd 11

Förening

Hsb Brf Sportsbyn i Hyllie

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Sportsbyn i Hyllie är en äkta förening som bildades 2016. Föreningen innehar fastigheten Racketen 1 med äganderätt som byggdes 2018 . Föreningen består av tre huskroppar med sammanlagt 89 lägenheter. I Föreningen finns även 1st hyreslokal på 103m2. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

Tv och bredband

Föreningen har tecknat gruppanslutningsavtal med Telenor avseende bredband, tv och ip-telefoni. Kostnaden är 199 kr per månad och läggs på avin som ett obligatoriskt tillägg.

Parkering

Totalt 50 st parkeringsplatser. 40 st i garage och 10 st på markplan. P-Malmö administrerar parkeringsplatserna. Kostnad för garage: 900 kr/månad, kostnad för parkeringsplats utomhus: 450 kr/månad. Kö för närvarande. Det finns möjlighet att hyra parkering utomhus av Hylliebadet, utomhusparkering för 730 kr/månad via P-Malmö.

Renoveringar - utförda och planerade

Kommande renoveringar: Föreningen ska söka gemensamt bygglov för inglasning av balkonger. Intresseanmälan sker via föreningens hemsida.
För kännedom så kommer inglasningen bekostas av resp. bostadsrätt om man väljer att glasa in och således inte bekostas av föreningen.

Övrigt

Avgiftsförändringar: Föreningen höjde avgiften med 2 % för 2021 (för att bibehålla en god ekonomi och likviditet i föreningen)


Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-03-08. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har verkligen allt du kan önska. Vill du få en konsert- eller sportupplevelse så tar du dig till Malmö Arena. Vill du istället få upp pulsen med träning så finner du ett stort utbud av gym, padelcenter, badhus etc.

Närservice

I Hyllie finns ett väldigt stort utbud av närservice av butiker. Du har självklart Emporia som granne med allt från klädbutiker till livsmedelsbutiker. Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé. Vill du inte in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området, exempelvis Arena Livs på Hyllie allé.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Från Hyllie C tar du dig till Malmö C på bara ett par minuter. I Hyllie bor många som pendlar dagligen till Köpenhamn och med tåget tar det bara ca 30 minuter.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter