Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lundavägen 77B

Rostorp MALMÖ

995 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lundavägen 77B

Antal rum 2 rum + KÖK
Boarea 59,20 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0062
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 995 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 021 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget både ett vind- och ett källarförråd.
Lägenheten säljs med friskrivningsklausul.
Ingen ytterligare städning kommer att göras innan tillträdet.

Andelsprocent 1.3721 %
Andelsprocent kapital 1.4316 %
Andelsprocent årsavgift 1.49365 %

I förevarande fall finns ingen gällande energideklaration (upprättad för mindre än 10 år sedan), varför säljaren ej kan överlämna någon sådan.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1945
Energideklaration Finns för närvarande inte
På charmiga Rostorp, med närhet till Kirseberg och Beijers park, finner vi denna välplanerade 2:a om 59,2 kvm med stor potential. Den genomgående planlösningen och härliga takhöjden skapar rymd i lägenheten. Här finns flertalet originaldetaljer så som brädgolv och breda fönsterkarmar. Här bor du i område intill lummiga villakvarter. I närområdet finns skolor, förskola, grönområden och matbutiker. Östervärns tågstation och Värnhem ligger endast några få minuters promenad bort, vilket ger bra kommunikationer till övriga Malmö och Lund.

HALL
På vån 1 välkomnas vi in i denna välplanerade 2:a med fönster i två väderstreck. Här finns rymliga ytor och goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är ljusa och på golvet ligger fiskbensparkett.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med högt i tak och stort fönsterparti. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger fiskbensparkett. Här finns gott om plats för både soffa och matplats för den som önskar.

SOVRUM
Det stora sovrummet har plats för både dubbelsäng, förvaring samt arbetshörna om så önskas. Den generösa klädkammaren erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.

KÖK
Charmigt kök med köksinredning i original. Här finns gott om förvaring i skåp enda upp till taket. Väggarna är ljusa och på golvet ligger plastmatta.

BADRUM
Halvkaklat badrum med badkar, handfat och wc.

Välplanerad 2:a med stor potential!

På charmiga Rostorp, med närhet till Kirseberg och Beijers park, finner vi denna välplanerade 2:a om 59,2 kvm med stor potential. Den genomgående planlösningen och härliga takhöjden skapar rymd i lägenheten. Här finns flertalet originaldetaljer så som brädgolv, breda fönsterkarmar och takrosett. Här bor du i område intill lummiga villakvarter. I närområdet finns skolor, förskola, grönområden och matbutiker. Östervärns tågstation och Värnhem ligger endast några få minuters promenad bort, vilket ger bra kommunikationer till övriga Malmö och Lund.

Förening

Lundavägen 77B

Förening

Brf Fäladsgården

Allmänt om föreningen

Brf Fäladsgården äger fastigheten Smedjekullen 19 som består av 63 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen omfattar adresserna Lundavägen 77-79 samt Smedjekullsgatan 26-28. Byggnaderna är uppförda 1945.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstilläger ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

PARKERING
16 parkeringsplatser för uthyrning, separat kö. Kostnad 60 kr/mån, separat kö.

RENOVERINGAR
Renoveringar:
-Säkerhetsdörrar är installerade, taket är utbytt, varmvattenstammar är utbytta och vädringsbalkongerna är renoverade.
-Fönsterna byttes ut 2008.
-Samtliga radiatorer är utbytta.
-Relining 2019

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På gården finns miljörum.
I källaren finns 2 tvättstugor, en på Smedjekullsgatan 26B och en på Lundavägen 79C

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-tv grundutbud via Comhem, ingår i avgiften
Bredband, via Riksnet, ingår i avgiften.

EKONOMI
Inga avgiftshöjningar är planerade i dagsläget.
En överlåtelseavgift tas ut om 1 190 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 476 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-04-14. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Välkomna till hemkära Rostorp! Här befinner vi oss i ett område med mestadels villor beläget i stadsdelen Kirseberg i Malmö. Villorna tillhör perioden av egnahemsbebyggelsen från år 1923-1925. Ett karaktärsstarkt område med arkitektoniska och socialhistoriska värden. Runt om finner vi de stora trädgårdarna, Rostorpsplanen och Beijers park som bäddar in hela området av mjuk grönska. Områdets historia börjar redan 1922 när Frans J Rosenberg ansökte om mark för att påbörja bebyggelsen av egnahem på koloniområdet Ellstorp. Istället föreslog den nyblivne stadsingenjören att marken för gården Rostorp var en bättre plats för bebyggelsen av egnahem. Detta blev startskottet för processen och hösten 1922 fanns det planritning klar för området. Intresset för området var stort och redan hösten 1923 stod ca 125 hus färdiga. Rostorp var även ett attraktivt område för all sorts handel där dagligvaror kunde inhandlas i grannhusen. Här erbjöd butiker allt från mejerivaror, bröd, fisk, kött, möbelsnickeri och skrädderi för att nämna några.

Kommunikation

I området finns det goda kommunikationsförbindelser med ca 180 m till närmsta hållplats för stadsbuss 4 och 31, samt ca 600 m till hållplats för de regionala bussarna. Vi finner även en trevlig cykelväg utmed Lundavägen ända in till stadskärnan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter