Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Limhamnsvägen 10C

Ribersborg MALMÖ

2 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Förhandsvisning, anmälan krävs!

Onsdag 23/6 16.30-16.50

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Limhamnsvägen 10C

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 61,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3063
Våning 6 av 10, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 961 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1954
Energideklaration
Utfärdad den 4 december 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 192 kWh/m² (Atemp) och år

Hall

Vi kliver in i en ljus hall med avhängningsmöjligheter, ljusa bredspacklade väggar, golv i klinkerimitation samt en garderob.

Kök

Äldre kök med ljusgrå luckor i laminat med trämönster, diskbänk och vitt kakel ovan bänk. Fönsterpartiet släpper in gott om ljus och här ges plats att duka för minst fyra personer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis samt fläkt. Väggarna är bredspacklade och ljusa och på golvet ligger ett parkettgolv. Utgång till den fantastiska balkongen i öster!

Vardagsrum

I vardagsrummet slås vi direkt av det stora fönsterpartiet och rummets trivsamma rymd. Här kan möbleras både med stor soffgrupp samt matsalsbord som rymmer de stora sällskapen. Nyslipat parkettgolv, ljusgrå och bredspacklade väggar samt utgång till lägenhetens balkong belägen i öster med en vacker utsikt mot Västra Hamnen.

Sovrum

Lägenhetens sovrum erbjuder plats för dubbelsäng. Nyslipat parkettgolv och bredspacklade ljusa väggar. Intill sovrummet finns en klädkammare och en garderob.

Badrum

Nytt helkaklat badrum i moderna färgval. Duschhörna med vikbara glasväggar som gör badrummet mycket större när duschen inte används. I övrigt finns här wc, handfat med underskåp, spegelskåp samt förberett för tvättmaskin.

Attraktiv bostad på fantastiska Ribersborg!

På attraktiv adress i ett av Malmös trevligaste områden presenteras nu denna trivsamma och ljusa tvåa med fina originalgolv som precis har slipats, bredspacklade väggar och bevarade originaldörrar. Här erbjuds en välplanerad planlösning, stor balkong i fantastiskt östläge med två utgångar, ett helt nytt helkaklat badrum och en fantastisk vy över staden och Turning Torso som ger det lilla extra, lägg därtill det fantastiska läget på Ribersborg med närhet till Limhamnsfältets natursköna omgivningar med strand och bad, de välskötta stadsparkerna, det stora utbudet av både restauranger och caféer samt matvarubutiker inom nära räckhåll. Morgondoppet tas på Ribersborgsstranden och på kvällen svalkar vi oss vid någon av Västra Hamnens bryggor. Ta chansen att bo i populära och eftersökta kvarter med en härlig mix av stadspuls och naturupplevelser. Välkommen!

Förening

Limhamnsvägen 10C

Förening

Brf Vittsjöborg 3

Allmänt om föreningen

Brf Vittsjöborg 3 köpte 2018 fastigheten Malmö Vittsjöborg 3 med adress Limhamnsvägen 10A-C och Ola Hanssonsgatan 9, de äger marken. Föreningen består av 110 lägenheter varav 15 st är hyresrätter och inga lokaler. Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen och Lars Hansson den tekniska förvaltningen.

Gemensamhetsel infördes 2020 som reducerar den boendes kostnader. Tre tvättstugor finns att tillgå i husets källare. Samtliga är utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Miljöhus finns på gården, hushållssoporna slängs fortfarande i sopnedkast i trapphuset och kompostkärl finns i källarplan. Cykelrum och barnvagnsrum i källaren. Föreningen har en fin öppen gård samt två stycken enorma takterrasser fritt för alla medlemmar att nyttja.

Tv och bredband

Levereras av ComHem där kabel-tv ingår i avgiften. Gemensamt bredband, leverantören är Sappa och kostnaden ligger på 90 kr/mån för 1000/1000.

Parkering

Garage finns i huset och sköts av Aimo Park, under 2021 tar föreningen över förvaltningen. För nuvarande kostar garage 660 kr/månad. Boendeparkering tillämpas i området och ansökan görs hos Malmö stad.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

De renoveringar som ligger i underhållsplanen är medräknade i de avgifter man satt vid ombildningen och tanken är att man inte ska behöva höja framöver. Framtida försäljningar av kvarvarande hyresrätter kommer ge ett bra ekonomiskt tillskott i föreningens kassa.

Renoveringar - utförda och planerade

Fastigheten kommer genomgå en del renoveringar de närmaste åren, tak och installation av säkerhetsdörrar som är beräknade i en underhållsplan som sträcker sig i 10 år framöver. Just nu har ett stambyte precis avslutats där alla badrum och stammar har bytts ut, även elstammarna har bytts ut. Tvättstugor under pågående renovering.
2018 renoverades takterrasserna.
2019 installerades nytt porttelefonsystem, tvättstugorna fick nya maskiner och samtliga entréportar byttes ut.

Övrigt

För mer info: http://www.vittsjoborg3.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter