Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hyllie Allé 4

Hyllie Malmö

2 350 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning. Anmälan via hemsidan eller mäklaren. Varmt välkomna!

Onsdag 21/4 18.00-18.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hyllie Allé 4

Antal rum 2 rum
Boarea 63,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1-1204
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 350 000 kr
Avgift: 3 725 kr/mån ink VA, Värme, kabel-tv och internet.
Andel i föreningen: 1,2496%
Andel av årsavgift: 1,25%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 6 juli 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 78 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Hugin 1

Hall

Väl inne i bostaden så möts vi av de vitmålade väggarna och det ljusa parkettgolvet som också löper vidare genom lägenheten. En hall med goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben som har utrustats med Elfa-system för all sorts förvaring och moduleringsmöjligheter. I övrigt finns plats för sittbänk eller liknande möblemang.

Vardagsrum

Vidare förbi hallen så når vi direkt hjärtat av bostaden med den öppna och sociala planlösningen med kök, matplats och vardagsrum i ett. Runt hörnet från hallen har man då en naturlig mediadel med plats för soffgrupp och mediamöbler. Ytan sedan nyttjas förslagsvis med en matgrupp för middagar med vänner, samt en läshörna eller hemmakontor i rummets ena hörn.

Kök

Köket som är i direkt anslutning till vardagsrummet är fullutrustat med integrerade vitvaror ifrån ikea i form av: Induktionshäll, ugn, mikro, Kyl/frys och diskmaskin. Här har man också gjort tillval för att få den snygga valnötsbetsade bänkskivan och riktigt bra köksmaskiner.

Badrum

Lägenhetens stora badrum är helkaklat i tidlösa kulörer och kommer utrustat med; duschhörna med glasväggar (Oras, Arredo), kombimaskin (siemens), WC (IDO), handfat med kommod samt en badrumsspegel med belysning. I taket har vi även integrerade spotlights för jämn och behaglig belysning.

Sovrum

Sist men inte minst så kliver vi in till sovrummet som bjuder på god rymd och plats för stor dubbelsäng, sängbord samt innehar stora Ikea Pax garderober för all tänkbar förvaring. Det är även här man har utgång till den härliga balkongen.

Balkong

På balkongen har man lagt ett stilrent trallgolv och här har man gott om plats för en utegrupp. Balkongen är dessutom placerad i ett soligt söderläge med utsikt över föreningens gröna innergård.

Stor genomgående tvårummare med balkong i söderläge!

På Hyllie Allé 4 kan vi nu stolt presentera en av de större tvårummarna i BRF Pendla på hela 63 kvadratmetrar med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Bostaden är genomgående med fönster i två olika vädersträck där balkongen är belägen i bästa söderläge samt är godkänd för gasolgrill för att avnjuta härliga sommarkvällar. Öppen och mycket social planlösning mellan kök och vardagsrum med god plats för middagar och underhållning. Här har du även generösa tillval, tvättmöjligheter i badrummet samt bra förvaringsmöjligheter i form av garderober med Elfa-system i hall och Ikeas Pax-garderober i sovrummet. Här är det bara att flytta rakt in!

Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområden, så du kan både bo och arbeta här. Från Hyllie Station avgår dessutom flera bussar och tåg till dig som vill vidare till Köpenhamn eller centrala Malmö. Här finns bland annat Emporia för den som gillar shopping, ett alldeles nytt badhus och Malmö Arena som förutom att vara Malmö Redhawks hemma-is även innehar padelhall. Längs med Hyllie Allé hittar vi allt ifrån café till frisörsalong samt på andra sidan gatan har vi numera även helt nyöppnade City Gross.

Varmt välkommen Hem!

Förening

Hyllie Allé 4

Förening

BRF Pendla

Allmänt om föreningen

BRF PENDLA
Brf Pendla bildades 2016 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken och byggnaderna på adresserna Hyllie Allé 4, 6A, Hyllie Vattenparksgata 40A - 40B, 42A-B, 44-46 och Hugins Gränd 2 med postnummer 215 36 Malmö. Föreningen innehar totalt 85 bostäder som samtliga är upplåtna med bostadsrätt, samt tre lokaler för uthyrning och en gemensamhetslokal. Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar med inkluderat bostadsrättstillägg.
Den ekonomiska förvaltningen sköts utav BoNea och den tekniska förvaltningen sköts utav SBC.

FÖRENINGENS EKONOMI
Årsavgifterna förblev oförändrade 2019. I samband med omläggning av lån så har man 2019 amorterat 500 000kr extra på sina lån, detta då styrelsen bedömt föreningens ekonomi vara mycket god.

Tv och bredband

TV OCH BREDBAND
Både tv och bredband levereras utav Com Hem och grundutbudet listas här nedan:
- Bredband 100/100
- Telefoni Bas (ej samtalskostnader)
- Com Hem trygg surf för 5 st enheter
- TV BAS med digitalbox
Tillkommer som obligatoriskt tillägg om 181kr på månadsavgiften.

Parkering

PARKERING
Föreningen har en 3-timmars i-och urlastningsparkering /gästparkering. Parkeringen sker med p-skiva och p-tillstånd. Parkeringsmöjligheter finns på gatan men även i närliggande P-hus i området. Kontakta P-Malmö 040-605 69 80 för mer information om eventuell kötid.
Det finns även en bilpool i närområdet och bilpoolstillgången är bokad i 5 år av IKANO. 5 års kostnadsfritt medlemskap "lagom" hos bilpoolsföretaget “M”

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Inga större renoveringar är genomförda utan endast underhåll för sedvanlig drift.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Då föreningen är ny med nybyggda byggnader så finns inget större underhåll planerat. Föreningen avser dock att inhägna innergården med grindar.

Övrigt

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett övernattningsrum som kan hyras fredag-söndag för 200 kr. För tillfället går det inte att hyra pga rådande pandemi.

Överlåtelseavgift

1 666 kr

Pantsättningsavgift

714 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Hyllie är ett område som ständigt växer och förbättras. Ett av Skandinaviens största köpcenter Emporia bjuder på både stora shoppingmöjligheter och många olika restauranger. Här finner vi både arbetsplatser så väl som bostäder och perfekt för pendlare (speciellt för de som pendlar till Danmark). Goda buss och tågförbindelser utan att behöva ge upp några bekvämligheter. Här finns förskolor, grundskolor, lekplatser och grönområde. I Hyllie finner vi även ett badhus, Malmö mässan och Malmö arena som bjuder på fritidsnöjen med så väl kultur som sport.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter