Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Friggs Gränd 14

Hyllie Malmö

1 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Friggs Gränd 14

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 39,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 307285001-91202
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 2 342 kr/mån Inkl värme, VA
Andel i föreningen: 0,5412%
Andel av årsavgift: 0,54118%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Utfärdad den 31 mars 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 71 kWh/m² och år
Bostaden stod klar för inflytt 2018-2019 och samtliga vitvaror är från Siemens (2019).

Stor etta med optimal planlösning och balkong i söderläge!

Nu ges ett sällsynt tillfälle att flytta in i en stor etta på populära Hyllie! Lägenheten är optimalt planerat med rymligt vardagsrum, en sovalkov med möjlighet till avskärmning samt öppen planlösning in till köket. Utöver detta så får man en härlig balkong i söderläge och ett stort badrum med tvättmöjligheter.

Detta är en kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer info om visning.

Förening

Friggs Gränd 14

Förening

Brf Hyllie Gränd 1

Allmänt om föreningen

Brf Hylliegränd 1 har 139 bostadsrätter samt en lokal. Föreningens bostäder stod klara för inflytt 2018. Bostäderna är uppförda av JM AB. Föreningen äger marken.

På lugnt läge i populära Hyllie ligger ett trivsamt kvarter med moderna bostäder för dig som söker närheten till det vardagliga men vill ha storstaden på bekvämt avstånd.
Det nya Hyllie har etablerat sig som ett attraktivt boendeval i Malmö. Här finns tillgång till allt som behövs i vardagen. Nära till Shopping och service, bra tåg- och bussförbindelser, ett nytt badhus, utegym, sportcenter och en ny, modern skola. Hyllie Gränd ligger mitt i det nya, men på ett lite lugnare läge omgiven av mysiga kvartersgränder och pilträd, granne med en lekpark.

UPPVÄRMNING OCH VATTEN
Vattenburet radiatorsystem. Föreningen har gemensamt avtal för varmvatten och medlemmen debiteras utefter faktisk förbrukning.

EKONOMI
Styrelsen har för 2021 beslutat att genomföra en avgiftshöjning på årsavgiften på 3 % och att låta avgifterna för föreningens garageplatser ligga på oförändrad nivå. Föreningens låneskuld uppgår enligt 2019-års årsredovisning till 12 490kr/kvm.

PARKERING
Föreningen har 57 garageplatser i underjordiskt garage, av dessa är 6 utrustade med laddstation för elbil. Kostnad för vanlig garageplats är 1050 kr/månad och för el-bil kostar garageplats 1400 kr/månad. Separat kösystem tillämpas. Utöver dessa platser så har föreningen även ett avtal med Malmö Kommun som ger medlemmarna rätt att hyra 27 platser i intilliggande pakeringshus (25-årigt avtal).

KOMMANDE RENOVERINGAR
Byggnaden uppfördes 2018 därav finns inga planerade renoveringar i dagsläget.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen har ett kollektivt avtal för bredband, tv och telefoni via Telia. Telia Triple play kostar 220 kr/månad och är ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-01-26. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Hyllie är ett område som ständigt växer och förbättras. Ett av Skandinaviens största köpcenter Emporia bjuder på både stora shoppingmöjligheter och många olika restauranger. Här finner vi både arbetsplatser så väl som bostäder och perfekt för pendlare (speciellt för de som pendlar till danmark). Goda buss och tågförbindelser utan att behöva ge upp några bekvämligheter. Här finns förskolor, grundskolor, lekplatser och grönområde. I Hyllie finner vi även ett badhus, Malmö mässan och Malmö arena som bjuder på fritidsnöjen med så väl kultur som sport.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter