Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Amiralsgatan 11

Centrum/City MALMÖ

4 695 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 4 695 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Amiralsgatan 11

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 134,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 695 000 kr utgångspris
Avgift: 6 724 kr/mån värme, vatten, bredband, digital-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 0,119671%
Andel av årsavgift: 11,96728%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 22 maj 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år

HALL

Vi kommer in i en pampig hall där vi slås av maffig takhöjd och rymd. Parkett, vita väggar och rejäl plats för av hängning. I anslutning till hallen är en stor klädkammare belägen.

BARNRUM

Runt rum då det tidigare varit husets trapphus. Rummet är vitt med charmiga målningar på väggarna. På golvet finner vi parkett.

BADRUM

Klinkergolv och helkaklade väggar. WC, tvättställ, belysning över tvättställ, dusch, hylla för duschatteraljer i mosaik, väggskåp, handdukstork, spegel. Infällda spotlights i tak.

SOVRUM

Mörkblåa väggar samt parkett på golvet. Härlig utsikt genom dem stora fönsterna mot den fridfulla allen och Amiralsgatan. Här finner vi gott utrymme för garderober.

GÄST WC

Helkaklat vitt badrum med inslag av Marrakech mönster i klinker. Toalett, handfat och kommod.

VARDAGSRUM

Luftigt rum med fiskbensparkett, gråbeiga väggar, höga golvlister och en enorm takhöjd.

SALONG

Ifrån vardagsrummet eller ifrån lägenhetens hall nås vi av den pampiga salong som pryds av en vacker platsbygd bokhylla. Fiskbensparkett och ljusa väggar

KÖK

I anknytning till salongen finner vi hemmets hjärta, köket. Det går i vita och beigea kulörer. I mitten av köket har man en stor köksö med plats för hela familjen. Här finner vi även en mysig läshörna i kökets ena hörn, på golvet finner vi lägenhetens original golv i bok.

Totalrenoverad paradvåning!

Äntligen kan vi presentera denna lyxiga sekelskiftesvåning, med maffiga rum, moderna kulörer och fantastisk interiör. I sin helhet är lägenheten topprenoverad med den vackra kombinationen av nytt och gammalt! Ett hem utöver det vanliga med generösa ytor, takhöjd och härlig planlösning med sin privata och sociala avdelning för sig. Vardagsrum är belägen som mittpunkt med kök och matsal tätt intill och bjuder på utsikt över en grönskande allé utmed Kungsgatan. Ifrån det stora vardagsrummet kommer vi in i den pampiga matsalen som mynnar ut i det öppna köket med en maffig köksö där hela familjen kan umgås. Alla tillval i denna exklusiva våning är noga utvalda och allt har sin plats på ett naturligt vis. Man kan inte annat än att bli förälskad i denna våning! Välkommen hem!

Förening

Amiralsgatan 11

Förening

Brf Brita 6

Allmänt om föreningen

Brf Brita 6 bildades 2006 och består av 9 lägenheter och 4 hyresrättslokaler. Föreningen består av två 3:or, fyra 4:or och tre 5:or. Fastigheten byggdes 1879 och föreningen bildades år 2005. I lokalerna huserar skomakare, tryckeri, pizzeria och en lokal som tidigare hyrts av förskola. Lokalen är under kontraktsförhandling just nu. Föreningen äger marken. Ekonomisk förvaltare är SBC.

HUSETS SKiCK
Föreningen följer en underhållsplan och har gjort nedanstående renoveringar under åren:

Renovering av entréer och trapphus 2021
Byte till säkerhetsdörrar 2020
Renovering av radiatorer 2019
Byte av värmecentral 2019
Målning bakgård/grind 2018
Målning av källare 2018
Byte av entréportar 2018
Målning fasadgrund 2018
Omfogning av fasad mot gården 2016 - 2017
Byte av takbeklädnad 2016
Byte av tak 2016 - 2017
Utbyte av frånluftfläkt på yttertak 2015
Nya elamaturer med rörelsedetektorer 2012
Renovering utav tvättstuga 2011
Omputsning trapphall 2007
Omputsning av fasad 2005
Elstambyte 1980 -
Nyinstallation hiss 1980
Vatten och avloppsstammar 1979
Fönster 1979

Föreningen har planer på följande underhåll närmsta åren (2021-2024):
- Fasadrenovering
- Spolning av avloppsstammar. Föreningen spolar/rengör samt filmar avloppsstammarna var 7:e år. Detta gjordes senast för 5 år sedan. Föreningen bedömer att stammarna är i gott skick och har inga planer på relining/stambyte så länge de är i gott skick.
- Byte av papptak på miljöhuset
- Byte av porttelefon

KABEL-TV OCH INTERNET
Föreningen är anslutna till Comhem och erbjuder såväl kabel-tv som bredband via Comhem. Bredband på 100/100 samt basutbud av kanaler via Comhem ingår i avgiften.

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften med 1% 2019. Föreningen höjde ej avgiften under 2020 och har inga planer på att göra höjning under 2021.

Parkering: Boendeparkering i området. Önskar man garage kan man hyra p-plats i P-huset Anna. I dagsläget (2020-11-16) finns 70st lediga platser för boende i området. Då gäller rörlig plats mellan plan 1-11 och kostar 790kr/mån.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-02-11. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Centrum/City är en av Malmös mest aktiva platser när det kommer till uteliv och shopping, det finns även lugnare ställen på östra sidan av stadsdelen. Denna stadsdel består av lägenheter, både bostadsrätter och hyresrätter. Det är en väldigt mysig miljö då husen sträcker sig tillbaka till 1558 med Thottska huset. En av de få stadsdelarna i Malmö som har bevarat sina gammla byggnader.

Närservice

I Malmö city hittar du många möjligheter till aktiviteter, all shopping oavsett om du gillar köpcentrum eller mysiga gatubutieker hittar du det mesta i denna del. Det finns även gym av diverse olika kedjor som nordic wellness och fitness24seven. När det kommer till resturanger finns det många bra alternativ oavsett om du vill ha billig gatumat eller fin resturangmat.

Kommunikation

Kommunikationen i Malmö centrum är optimal då du har Centralstationen väldigt nära där nästan alla busslinjer passerar, det finns även tillgång till tåg där du kan välja att åka över till Danmark eller resa till andra städer i Sverige som Stockholm eller Göteborg.

Övrigt

I Malmö centrum finns det även möjlighet för uthyrning av trampbåt under sommartid. I närheten av Centrum ligger även Malmöhus slott som även är södra Sveriges största museum med bla. Konst och andra antikviteter.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter