Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Arbetarvägen 18A

Karlsvik Luleå

1 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning!

Måndag 17/5 17.00-18.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Arbetarvägen 18A

Antal rum 3 rum
Boarea 86,50 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-2045-1-3-8
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Kommentar Egen ingång på markplan med uteplats.
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 4 627 kr/mån inkl, grundavgift värme, kallvatten/avlopp, sophantering, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen debiterar separat förbrukning för varmvatten & värme. Hushållsel tillkommer separat.
Andel i föreningen: 2,36023%
Andel av årsavgift: 2,36023%
Driftskostnad 5 816 kr/år
varav
El: 5 816 kr (4361 kWh)
Beräknat antal pers: 4
I anslutning till entrén finns trädäckad uteplats.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1985
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 26 augusti 2019
Energiklass: D
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Karlsvik 2:48
Övriga byggnader Tillhörande förråd finns ovan carportarna.

HALL

Från egen farstukvist kliver man in i hall med praktiskt klinkrat golv med golvvärme och möjlighet till avhängning samt förvaring under trapp som leder upp till lägenheten. Från den övre hallen når man kök, vardagsrum, sovrum, badrum och balkong.

KÖK

Lägenhetens erbjuder ett härligt ljust kök med gott om arbetsytor och förvaring där det också finns plats för matgrupp. Separat bardisk med infälld belysning och plats för två stolar finns i anslutning till balkongen. Köket är inrett med klassiskt vita köksluckor som ställts mot kontrasterande mörk bänkskiva i laminat samt stiligt vita kakelplattor. Maskinell utrusning som återfinns är integrerad kyl/frys (samt en extra integrerad frys), ugn, spishäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Förvaring erbjuds med flertalet praktiska draglådor som kompletteras av överskåpar och högskåp. Fönster och balkong vetter ut mot innergården.

VARDAGSRUM

Trivsamt vardagsrum med plats för soffgrupp såväl som matgrupp där fönstren har utsikt mot vattnet. Enhetligt laminatgolv som återfinns på övre plan och målade väggar i ljusgrå. Dörr till ett av sovrummen återfinns här.

SOVRUM 1

Detta sovrum nås genom dörr från vardagsrummet och har plats till säng samt övrigt möblemang. Fönster som vetter ut mot Arbetarvägen och vidare mot vattnet. Laminatgolv och målade väggar i ljusgrå nyans.

SOVRUM 2

Det större sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng samt övriga möbler och har ljusinsläpp från två väderstreck. Laminatgolv och målade väggar i ljusgrå nyans. Praktisk klädkammare finns.

BADRUM

Rymligt och ljust badrum med tvättmöjligheter. Här finns WC, handfat med kommod och spegelskåp samt duschhörna. Våtrumsmatta i träimitation och ljus våtrumstapet.

ÖVRIGT

Parkeringsplats i carportlänga ingår samt förråd.

Ljus och hemtrevlig trerummare i Karlsvik!

- Mysig radhuskänsla
- Egen entré med rymlig uteplats
- Balkong i soligt läge
- Carportplats med förråd
- Naturnära och lugnt område
I mysiga Karlsvik finner vi denna hemtrevliga lägenhet med radhuskänsla! Med egen farstukvist bor du på husets andra våning där du kan njuta av morgonkaffet på trivsam balkong i soligt läge samt åtnjuta eftermiddagssolen på uteplats i anslutning till entrén. Lägenheten har ett luftigt och fullt utrustat kök med gott om arbetsyta och förvaring. Ett lättmöblerat vardagsrum i anslutning till köket, två generösa sovrum varav ett har separat klädkammare samt ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gavelläget med fönster i flera väderstreck ger en härlig rymd och fint ljusinsläpp i hela lägenheten.

HSB:s Brf Karlsvik är en stabil förening och i månadsavgiften ingår grundvärme, kallvatten/avlopp, sophantering, bostadsrättstillägg, kabel-TV och bredband. Utöver detta medföljer parkeringsplats i carportlänga samt ett förråd.

Karlsvik är ett lugnt och naturskönt område med närhet till Arcusbadet, First Camp, höghöjdsbana, Arcushallen och Niporna - en badstrand med fin utsikt över Luleå stad - samt Luleälven som erbjuder bra fiske. Området präglas av härlig miljö, fina rekreationsområden och motionsspår. Goda bussförbindelser med busshållplats i närheten som både går till Storhedens handelsområde och vidare in till stan med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Karlsvik ligger ca 10 minuters bilväg från Luleå centrum och ca 5 min till Storheden.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Förening

Arbetarvägen 18A

Förening

Brf Karlsvik

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Karlsvik är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 44 st bostadsrättslägenheter fördelat på 11 är flerfamiljshus i naturnära och omtyckta Karlsvik. Föreningen äger fastigheterna Karlsvik 2:48, 2:24-25, 2:22, 2:4 och 2:36 med adresserna Arbetarvägen 2, 4, 7 A-D, Bruksvägen 1, 2, 4 A-D, Förmansvägen 1, 4 A-D, Disponentvägen 1 A-D.

Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgiften höjdes senast januari 2020 med 2%. Lägenhetsinnehavarna betalar den egna förbrukningen av fjärrvärme och hushållsel och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

Tv och bredband

Kabel-TV och bredband (obligatoriskt tillägg på 125 kr) vid Telenor som ingår i månadsavgiften.

Parkering

Till varje lägenhet finns en carportplats som ingår i månadsavgiften. Elförbrukning tillkommer. Två besöksparkeringsplatser i direkt anslutning till huset. Det finns även extra motorvärmarplatser att hyra (250kr/mån exkl el), kontakta vicevärden angående dessa då separat kö tillämpas.
Två gästparkeringar finns på gården.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Avgiftshöjning på 2% från januari 2020 genomfördes med anledning av omfattande takrenoveringar, kommande investeringar och framtida renoveringar.

Renoveringar - utförda och planerade

2019 - Takrenovering
Man planerar att byta alla golv i carportarna inom 2 år.

Övrigt

I föreningen finns cykelförråd samt ett eget vindsförråd att nyttja ovanför carporten.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Nej.

Området

Omtyckta och naturnära Karlsvik är ett bostadsområde med byakänsla vackert omringat av vatten och tillhörande fina stränder. Med 1 mil in till centrum och Storhedens handelsområde runt hörnet är det ett område med perfekt läge. Karlsvik består av gamla industriområdet Karlshäll, campingen och Karlsvik tätort. Orten är idag mest känd för sin campingplats och idrottshall – Arcushallen – som lockar turister, sportutövare, konferens- och mässdeltagare. Välbesökta sandstränder finns det ett gott om i Karlsvik och har man tur kan Gäddviksströmmen erbjuda gott fiske. Ett av Sveriges största järnvägsmuseer – Norrbottens Järnvägsmuseum - finns i området och drivs av Malmbanans vänner. Karlsvik har en rik historia som genomsyrar området. Här fanns Karlsviks Järnverk, Disponentvillan, Karlsviksskolan - som idag är flerfamiljshus med bostadsrätter – och flertalet arbetarbostäder.

Närservice

I området finns förskola.

Kommunikation

LLT:s busslinje nr 8 trafikerar Karlsvik och passerar handelsområdet Storheden.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter