Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kolugnsvägen 1

Knivsta

2 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Anmälan krävs - vänligen boka er för visning!

Söndag 18/4 11.30-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kolugnsvägen 1

Antal rum 3 rum
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Kommentar 1-plan
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr utgångspris
Avgift: 4 705 kr/mån i månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0,61698%
Andel av årsavgift: 0,61697%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 3 december 2018
Energiklass: E
Primärenergital: 132 kWh/m² och år
Övriga byggnader Utanför entrén till bostaden finns ett isolerat förråd som tillhör bostaden. Bekvämt och praktiskt att ha det så nära. Föreningen har en gemensam kvartersbyggnad innehållande bastu, föreningslokal, vicevärdens kontor och tvättstuga.
Hall
- Hall i vinkel med stor klädkammare som ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och väggar målade i behaglig ljusgrå nyans.

Kök
- Trevligt kök i bra storlek med matplats vid fönster. Köket renoverades 2010 med nya stommar, luckor bänkskiva och kakel samt ytskikt på golv och väggar. Grå plastmatta på golv och väggar målade i ljusgrått.

* Diskmaskin -19
* Spis (rostfri) -11
* Fläkt -04
* Kyl -14
* Frys -14

Vardagsrum
- Ljust vardagsrum med fönster åt två håll samt utgång till altanen och den stora trädgården. Parkettgolv och vitmålade väggar. Markis på fönster som vetter ut mot trädgården.

Badrum
- Rymligt badrum med badkar samt både tvättmaskin och torktumlare. Övrigt utrustat med wc, tvättställ, spegelskåp, fönster och väggskåp. Grå plastmatta på golv och kaklade väggar kring badkarsdelen samt vitmålad väv på övriga väggar.

Sovrum
- Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Tre garderober med goda förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och väggar målat i grått. Markis på fönster som vetter ut mot trädgården.

Sovrum
- Sovrum i bra storlek som har parkettgolv och ljust målade väggar. Markis på fönster som vetter ut mot trädgården.

Uteplatser
- Den större altanen mot trädgården har sol under stor del av dagen. Plats för både utemöbler och grill. Den andra altanen är vid entrén till huset och vetter in mot området. Där får ni fin kvällssol under sommaren.

Fint och barnvänligt bostadsrättsradhus med ett av områdes största trädgårdar!

Välkommen till Kolugnsvägen 1 och omtyckta bostadsrättsföreningen Gredelby Hagar. Här finner ni ett mycket barnvänligt radhus i ett plan med två uteplatser och ett av områdets största trädgårdar inhägnad med staket runtom. Utmärkt boende för barnfamiljen, hundägaren eller den trädgårdsintresserade. Bo bekvämt med egen ingång och utan trappor samt garanterad parkeringsplats.

Bostaden är välplanerad och består av en rymlig hall med en praktisk och användbar klädkammare. Badrum med badkar och egen tvättmaskin och torktumlare. Trevligt kök i bra storlek som renoverats och har matplats vid fönstret. Ljust vardagsrum med utgång till en av altanerna. Två bra sovrum varav ett med gott om plats för dubbelsäng samt har tre garderober. Användarvänligt förråd vid entrén som är isolerat. Två altaner, en på varje sida om bostaden. Den mot trädgården har sol under stor del av dagen och den vid entrén har fin kvällssol.

Området angränsar till det populära naturreservatet Gredelby Hagar med fina grönområden att ströva omkring i. Bostadsrättsföreningen ligger i den nordöstra delen av Knivsta med cykel- och gångavstånd till centrum, elljusspår, skolor, bad, gym, affärer och tågstation. Mycket bra pendlingsmöjligheter till Uppsala, Arlanda och Stockholm.

Vid intresse eller frågor och funderingar kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Förening

Kolugnsvägen 1

Förening

Brf Gredelby Hagar

Allmänt om föreningen

Det finns 30 st. 3:or, 81 st. 4:or och 19 st. 5:or i föreningen.
Bostäderna är belägna på Kolugnsvägen i Knivsta. Området omges av vacker natur med direkt närhet till naturreservatet ”Gredelby hagar”. Brf Gredelby hagar är ett attraktivt område som ligger i nordöstra delen av Knivsta med gångavstånd till centrum, elljusspår, skolor, bad, gym, affärer och tågstation.

Tv och bredband

Brf Gredelby Hagar har avtal med Telia om leverans av telefon, Internet och tv-kanaler via föreningens fibernät, där tv-kanalerna (paket Lagom) och abonnemangsavgiften för IP-telefon samt internet 500/100 Mbit ingår i månads-avgiften för respektive lägenhet.

Parkering

Det finns tillgång till minst en parkeringsplats per hushåll och gästparkering finns för besökare. Området har 130 hushåll och det finns 171 parkeringar i området. När man flyttar till Gredelby Hagar får man en p-plats tilldelad som man arrenderar av bostadsrättsföreningen. Det är 3 månaders uppsägningstid.

Vill man byta till garage/ carport så ställer man sig i byteskö och har man fler bilar, så ställer man sig även i extra parkeringskön.

P-plats m. motorvärmare= 169 kr/mån

Carport m. motorvärmare = 225 kr/mån

Garage m motorvärmare = 281 kr/mån

P-plats med laddstolpe = 400 kr/mån

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga beslutade avgiftsförändringar. (2021-04-07)

Renoveringar - utförda och planerade

Välskött förening som med upprättad underhållsplan ser efter föreningens byggnader och gemensamma utrymmen. Se årsredovisningen för utförlig beskrivning av utförda renoveringar och underhåll.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter