Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Drottninggatan 33C

Huskvarna - Centrum Huskvarna

1 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning!

Söndag 16/5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Drottninggatan 33C

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 51,90 kvm
Föreningens info, se allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 113-113-017
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 2 391 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, internet och telefoni.
Andel i föreningen: 4,77%
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Kommentar Drifkostnaderna är cirkauppgifter baserade på en vuxen i hushållet.
Pantsatt Nej
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Övriga byggnader Gemensamt i föreningen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd och vindsförråd.
HALL
Välkomnande och mycket rymlig entréhall med yta för avhängning av ytterkläder direkt till höger innanför ytterdörren. Tack vare hallens storlek finns här gott om möblerbar yta samt möjlighet att sätta in garderober om man önskar en stängd förvaringslösning. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

KLÄDKAMMARE
Från hallen nås en praktisk klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar och modern heltäckningsmatta i grått ger en lyxig känsla.

RUM
Till vänster från entréhallen sett ligger rummet som nås via praktiska och vackra skjutdörrar. Här bjuder ett stort fönsterparti på härligt ljusinsläpp och på golvet ligger ekparkett. De vita väggarna bryts av med en ljust mönstrad fondtapet längs med rummets ena kortsida. Rummet är lättmöblerat och här finns plats för både sovrumsdel och vardagsrum.

KÖK
Stort kök med gott om plats för gäster och fester. Köksluckorna är tidlöst vita och ovan arbetsbänken sitter vitt kakel. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis/ugn samt köksfläkt. Gott om skåpsförvaring erbjuds via både överskåp och skafferi. På golvet ligger ekparkett och väggarna är ljusa. Matplats finns för 6-8 sittande intill stort köksfönster.

BADRUM
Helkaklat badrum med golv i blå nyans och ljusa väggar, Badrummet är utrustat med golvvärme, handfatskommod, badrumsskåp med spegel, WC samt dusch bakom skjutbara duschväggar. Badrummet är förberett för tvättmaskin om man skulle vilja installera en egen.

Stor central etta med låg avgift som inkluderar bredband!

På central Huskvarna-adress erbjuds nu en stor etta med väl tilltagen takhöjd och fönster i två väderstreck. Trots den stora ytan är avgiften mycket fördelaktig och här ingår förutom värme och vatten även bredband, telefoni och TV. Lättmöblerade ytor, gott om förvaringsmöjligheter och genomgående ljusa materialval. I köket finns plats för matbord åt ett stort sällskap och efter middagen fixar diskmaskinen det tråkiga jobbet. Badrummet är helkaklat och dessutom förberett för tvättmaskin vilket självklart underlättar vardagen.

Här kan du njuta av ett lugnt läge samtidigt som du har närhet till hela centrala Huskvarnas utbud av butiker, service och kommunikationer. Bostadsrättsföreningen är stabil och erbjuder sina medlemmar en välskött fastighet och en välordnad ekonomi. Med andra ord är detta ett bekymmersfritt boende som lämnar pengar över till annat.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visningstider!

Förening

Drottninggatan 33C

Förening

Brf Drott

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Göta 7 som bebyggdes 1939. Föreningen består av 18 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en affärslokal för uthyrning. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad och i försäkringen ingår bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter, bostadsrättsinnehavarna behöver därför endast teckna en hemförsäkring. Föreningens ekonomi förvaltas av Jönköpingsbostäder AB. Trappstädning och trädgårdsskötsel ombesörjes av föreningens medlemmar via rullandes veckoschema.

Tv och bredband

Föreningen har ett gruppavtal med Comhem. I månadsavgiften ingår bredband 100, telefoni samt ett grundutbud av TV-kanaler.

Parkering

Möjlighet till boendeparkering via kommunen på omkringliggande gator.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har en god ekonomi med en låg belåning. Styrelsen har beslutat om en avgiftshöjning (ca 100 kr/mån) från juni 2021.

Renoveringar - utförda och planerade

3-glasfönster 1990
Byte av lägenhets- och källardörrar 2000
Stambyte och renovering av samtliga badrum 2004
Takbyte 2006
Dränering av husets norrsida 2008
Ny el 2009/2010

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I centrala Huskvarna hittar du alla tänkbara bekvämligheter. Fin miljö med närhet till vackra promenadstråk både vid Vättern och i flera parker.

Närservice

I Huskvarna centrum finns livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, caféer, vårdcentral, apotek, träningsanläggning, bibliotek med mera.

Kommunikation

Från Esplanaden avgår flera busslinjer med täta avgångar, bland annat stamlinje 1 som tar dig till centrala Jönköping och vidare. Från Huskvarna station avgår tåg mot Jönköping och Nässjö.

Parkering

Boendeparkering på gatorna via Jönköpings kommun.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter