Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Adolfs väg 1A

Hemavan/Tärnaby HEMAVAN

1 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Adolfs väg 1A

Antal rum 3 rum
Boarea 42,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4957-00011
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Suterrängvåning
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr
Avgift: 1 610 kr/mån Årlig höjning 3%. I månadsavgiften ingår VA, renhållning, TV basutbud, 2 parkeringsplatser varav 1 är med motorvärmare (Observera att elen ingår ej, den läggs på hushålselen.).
Andel i föreningen: 9,5455%
Driftskostnad 15 288 kr/år
varav
El: 14 868 kr (9989 kWh)
Försäkring: 420 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar 16A lägenhetssäkring 1 770 kr/år. Säljarna nyttjar lägenheten ca 10-12 veckor/år. Har aldrig kallställt lägenheten - tempen ligger runt 20 grader året runt.
Altan med trall runt lägenheten.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Luftburen golvvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Välkommen till denna trevliga och yteffektiva lägenhet på omtyckta Adolfs väg med ski-in, ski-out läge! Här bor du bekvämt med närhet till skidbackar, elljusspår och skoterleder i stabil och välskött förening. Lägenheten disponerar två sovrum, badrum med bastu, socialt allrum med balkongdörr som öppnar upp till uteplats och utsikt mot Jofjället. Det finns en skidbod i anslutning till lägenheten. Uthyrningsmöjligheter. Säljs fullt möblerad inkl köksgeråd. Fiber är indraget.

SKI-IN SKI-OUT

TVÅ SOVRUM

BASTU

FIBER

MOTORVÄRMARSTOLPE

Genomgående i lägenheten är ett vitt tak. På golvet ligger en ljus matta och i badrum/bastu ett mörkgrått klinker. Väggarna är målade i vitt med en grå bröstpanel i hall och vardagsrum/kök samt i badrummet ett vitt kakel. I sovrum 2 är det en fondvägg med en diskret mönstrad tapet. Lägenheten värms upp med luftburen golvvärme.

HALL
När du kommer in i lägenheten har du hallen med yta för upphängning av kläder och hyllor till höger. Du har sovrum 1 och 2 på samma sida och rakt fram ligger badrum/bastu samt kök/vardagsrum till vänster.

KÖK/VARDAGSRUM/ALTAN
Ett stort och härligt rum med plats för en stor bäddsoffa med tillhörande bord, hörnskåp, TV-bänk samt en köksmöbel. Väggen mot söder har stora fönster samt en altandörr, vilka ger ett härligt ljusinsläpp. Det är gott om förvaring i köket. Ovan diskbänken i rostfritt är ett vitt kakel. Den maskinella utrustningen i köket är spis/ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Från detta rum tar du dig ut till den härliga altanen i söderläge. Altanen sträcker sig runt hörnet bort till entédörren.

SOVRUM 1
Här inne ryms en våningssäng. Bottensängen är 140 cm bred och den övre sängen är 80 cm.

SOVRUM 2
Här inne ryms en våningssäng. Bottensängen är 120 cm bred och den övre sängen är 80 cm.

BADRUM/BASTU
Badrummet är klätt med ett vitt kakel med en mörkgrå bård samt mörkgrått klinkers. Här inne ryms WC, handfat, spegel med skåp samt dusch. Badrummet har golvvärme med elslingor. Du tar dig in i bastun från badrummet. Väggar och bastulavar i gran. Säljarna har gjort anordning i bastun för att torka blöta kläder efter en dag ute.

ÖVRIGT
Lägenheten säljs fullt möblerad inkl köksgeråd.
Fiber indraget (router följer med i köpet).
Oisolerat skidförråd mitt emot entrén.
Med lägenheten följer två parkeringsstolpar, varav den ena är med motorvärmestolpe.

2020 Renoverat sovrum 2 (målat och tapetserat)

Trevlig lägenhet med ski-in ski-out läge!

Välkommen till denna trevliga och yteffektiva lägenhet på omtyckta Adolfs väg med ski-in, ski-out läge! Här bor du bekvämt med närhet till skidbackar, elljusspår och skoterleder i stabil och välskött förening. Lägenheten disponerar två sovrum, badrum med bastu, socialt allrum med balkongdörr som öppnar upp till uteplats och utsikt mot Jofjället. Det finns en skidbod i anslutning till lägenheten. Uthyrningsmöjligheter. Säljs fullt möblerad inkl köksgeråd. Fiber är indraget.

Förening

Adolfs väg 1A

Förening

Brf Alphusen

Allmänt om föreningen

Brf Alphusen är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2010. Föreningen förfogar över 10st lägenheter i två hus belägna på adress Adolfs väg 1a-3e. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av styrelsen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningens syn på ekonomin är god. Styrelsen har beslutat om en höjning med 3% år 2021, 2022 och 2023 enligt ordförande 2021-09-12.

HUSETS SKICK
Husen är byggda 1989 och ägdes då av privata aktörer som hyrde ut lägenheterna till anställda inom koncernen och externt. År 2010 ombildades lägenheterna till bostadsrätter. Styrelsen har under året tagit fram en ny underhållsplan och husen är väl omhändertagna.
2009: renoverades alla badrum i föreningen då man kaklade och satt in bastu och nya inventarier i samtliga lägenheter.
2015: Föreningen gjorde en insats på dräneringen. Man spolade den befintliga dräneringen. Nu till våren 2018 ska man återställa gräsmattan runt huset och snygga till efter arbetet.

GÅRDEN
Gården är för tillfället under konstruktion. Man ska till våren snygga till och återställa gräsmattan efter dräneringsarbetet. Föreningen deläger samfälld mark tillsammans med Adolf väg 5, där bl.a. parkeringarna finns.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Bredband/fiber finns indraget. Vill man koppla upp sig till internet bekostar man detta själv (ingår ej i avgiften) och väljer leverantör via Storumans stadsnät. Kabel-tv: Antenn, marksänd. Det som ingår är det vanliga marknätsutbudet. Vill man ha fler kanaler och utbud kan man välja valfri leverantör och bekosta detta själv (ingår ej i avgiften) via Storumans stadsnät. Man kan då välja digitala kanalutbud via bredbandet om man så önskar.
Läs mer här: https://www.storuman.se/Trafik--infrastruktur/Bredband/SumNet---stadsnat/Tjanster/

ÖVRIGA UTRYMMEN
Alla lägenhetsinnehavare har varsin skidbod. Den rymmer både skidor samt lite annat som pulka och sådant man önskar. Det finns ingen tvättstuga eller övernattningsrum.

P-PLATS
Alla är garanterade en motorvärmarplats/lägenhet. Parkeringsplatsen kostar ingenting, däremot betalar man elektriciteten som förbrukas (den kommer på elräkningen tillsammans med hushållselen).

ÖVRIGT
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, (2021-09-12). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter