Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Malmögatan 7B

Eneborg HELSINGBORG

1 595 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 1 680 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Malmögatan 7B

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 53,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0124
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr
Avgift: 3 530 kr/mån Ink. VA, Värme, bostadsrättstillägg och basutbud för kabel-TV och bredband från Com Hem.
Andel i föreningen: 0,58714%
Andel av årsavgift: 0,58714%
Driftskostnad 4 800 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1953
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 8 september 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 3475 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 129 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2- & 3-glas
Övriga byggnader Lägenhetsinnehavaren disponerar över både ett källarförråd och ett vindsförråd.
HALL: När man kliver in i bostaden möts man utav en ljus och fräsch hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare med ny inredning, där man kan förvara till exempel skor och jackor. Hallen är så pass bred att man skulle kunna sätta in flera garderober.

KÖK: Nytt kök från IKEA med genomgående fina materialval. Vita matta köksluckor och svart bänkskiva tillsammans med väl utvalda nya vitvaror gör att matlagningen blir ett nöje. Det finns även utrymme för en mysig matplats för ca fyra personer. Köket är utrustat med häll, kombinerad kyl/frys, spis, diskmaskin och kolfilterfläkt.

BADRUM: Badrummet är helkaklat och renoverat i samband med föreningens stambyte 2019-2020. Utrustat med WC, tvättställ, dusch, handdukstork. El är även förberett för insättning av tvättmaskin om man så önskar.

SOVRUM: Sovrummet ger en väldigt ljus och öppen känsla tack vare de nymålade vita väggarna. Golvet är belagt med parkett och det finns goda förvaringsmöjligheter i form av garderob med skjutdörrar i spegelglas.

VARDAGSRUM: Vardagsrummet ger en väldigt välkomnande känsla och har även ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare balkongen i västerläge som finns ansluten till rummet. Här finns gott om plats för stor soffgrupp och ytterligare matplats som gör de sociala sammanhangen till en fröjd. Väggarna är vitmålade och golvet är belagt med ny parkett.

BALKONG
Rymlig inglasad balkong i väst med eldriven markis och högt i tak.

Optimal tvåa, renoverad till perfektion!

Varmt välkomna till denna nyrenoverade pärla på omtyckta Eneborg. Högst upp i huset finner du denna ljusa och fräscha bostad som under 2021 genomgått en omfattande renovering där man bl.a satt in nytt kök med nya vitvaror, dragit ny el, lagt nytt golv och målat alla rum. Badrummet är renoverat i samband med föreningens stambyte under 2019/2020 och el finns förberett för tvättmaskin. Den stora balkongen i västerläge ger dig möjlighet att verkligen njuta av solen under de perfekta soltimmarna på dygnet, här har man även valt att installera en eldriven markis för extra lyx. Den här fantastiska bostaden är helt komplett och redo för sin nästa ägare.

På Malmögatan bor man centralt med goda förbindelser till campus och närhet till parker och närbutiker. På gång eller cykelavstånd når du centrums alla bekvämligheter.

HSB Brf Malmgården är en trygg och stor förening som är mån om både fastighet och sina medlemmar. Man har bl.a stambytt, investerat i nytt stängsel med körgrind samt nytt passagesystem runt hela fastigheten. Föreningen disponerar även över 13 garageplatser och 36 parkeringsplatser med separat kö. Föreningen erbjuder även gym till låg avgift, övernattningslägenhet och flera trevliga grillplatser på gården. Med föreningens låga avgifter bor man bekvämt och säkert.

Varmt välkommen att boka tid för visning genom hemsidan!

Förening

Malmögatan 7B

Förening

HSB BRF Malmgården i Helsingborg

Allmänt om föreningen

Bostadsrättföreningen HSB Brf Malmgården i Helsingborg är ett privatbostadsföretag (äkta förening). Inflyttning skedde 1953-54 i de 163 bostadsrättslägenheter som föreningen har. Fastigheten Munkavången 2 i vilken man upplåter bostadsrättslägeheter och lokaler har adresserna Skånegatan 14 A-C, 16 A-C, 18 A-B samt Malmögatan 3 A-C, 5 A-C och 7 A-C. Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

År 2019 har föreningen gjort ett stambyte och även renoverat alla badrum i föreningen.

Parkering
Föreningen har 13 garageplatser, 36 parkeringsplatser och en handikapplats. Separat kö, ca 1 år.

Kabel-TV & Internet:
Föreningen är ansluten till Comhem för kabel-TV, bredband och telefoni. Bredband och kabel-TV (basutbudet) inkluderas i månadsavgiften.

Tvättstuga
Belägen i källare i samma trappuppgång med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum samt 1 mangel. Tvättmaskinerna och torktumlare har bytts ut av föreningen år 2019.

Övriga utrymmen
Övernattningsrum finns att hyra för 250 kr/natt (Malmögatan 5). Gym finns i föreningen (Malmögatan 16) samt Hobbyrum (Malmögatan 14). Cykelrum finns. Här finns även flertalet härliga uteplatser med möjlighet att grilla.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter