Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sutarängsvägen 18c

halmstad

1 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning. Boka själv via hemsidan!

Lördag 27/2 10.00-13.20

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sutarängsvägen 18c

Antal rum 4 rum
Boarea 105,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 80
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Kommentar Etage med ingång på två plan.
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 6 439 kr/mån Inklusive värme, vatten, fiber (100/100mbit/s), IP-telefoni, TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 1,0757%
Andel av årsavgift: 1,07575%
Driftskostnad 7 022 kr/år
varav
El: 4 822 kr (3192 kWh)
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1977
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas/3-glas
Övriga byggnader Renoveringar: Ny tvättmaskin 2018/2019 Spotlights vardagsrum Varmluftsugn 2021 Garderob hall samt sovrum nere Handfat samt kommod badrum uppe Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.
ENTRÉPLAN

HALL
Välkommen in i denna rymliga hall med bra förvaringsmöjligheter direkt till vänster i garderoben med skjutdörrar. Hallen är målad i vitt på strukturtapet och på golvet ligger ett klinker i ljusa toner.

VARDAGSRUM
Från hallen nås det stora vardagsrummet som tidigare ägare valt att öppna upp och göra större. Här kan man med enkla medel sätta upp en vägg och återigen skapa det extra sovrummet som tidigare funnits här. I vardagsrummet finns mycket plats för stor soffa samt annat möblemang för att kunna få plats med den stora familjen. Väggarna är målade i vitt samt finns en fondtapet i silver och på golvet ligger ett laminatgolv i ljusa gråaktiga toner. Ovanför soffan finns spotlights för ytterligare belysning, plissegardiner i vitt samt lamellgardiner i vitt finns på fönstrena som vetter mot den lugna innergården.

KÖK
Från hallen nås köket direkt in till höger. Köket går i ljusa toner med vita skåpsluckor där det svarta stänkskyddet i kakel samt arbetsbänken i svart laminat bryter av mot den vita inredningen. Köket har en bra planlösning med mycket förvaring på bägge sidor och perfekt för att kunna laga mycket mat, dessutom finns praktiska spotlights samt extra eluttag under köksskåpen på bägge sidor. I köket finns även en naturlig matplatsdel där det går att ha ett större matbord där hela familjen får plats. Från matplatsdelen så har man dessutom en trevlig utsikt över Vallåssjön. Köket är utrustat med diskmaskin, inbyggnadsmicro, varmluftsugn (2021), dubbeldiskho, fläkt, kylskåp samt frysskåp. På golvet ligger ett klinker i grått och väggarna är målade i vitt.

SOVRUM
Från köket nås sovrummet på övre plan in till vänster. Här finns mycket plats och perfekt att ha som sovrum med egen klädkammare. För den som behöver kan ytan istället användas till barnens lekrum och klädkammaren lätt användas som kontor istället. Här finns utgången även till den övre inglasade balkongen. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är målade i vitt.

INGLASAD BALKONG
Med trevlig utsikt över hela Vallåssjön med dess trevliga natur runt omkring kan man sitta och njuta av året på denna inglasade balkong.
Stor inglasad balkong med gott om plats för att kunna ha loungemöbler och annat möblemang. På golvet ligger ett klinkergolv i grått och väggarna är målade i vitt. För den som vill kan man förlänga året genom att koppla in en terassvärmare i befintliga eluttag. Fönsterpartierns är även här öppningsbara som gör att det går att öppna upp helt.

TVÄTTSTUGA
Från köket når man tvättstugan in till höger. Tvättstugan är avskild från resten av badrummet vilket är perfekt för att kunna ha en avskild del där man bara tar hand om tvätten. Helkaklat med ett klinker i grått samt vitt kakel på väggarna. Här finns en nyare tvättmaskin från 2018/19 samt många bra skåp för praktisk förvaring. För den som vill går det även att tillföra en torktumlare genom att ta bort ett av skåpen.

BADRUM
Ett stort badrum med gott om plats som nås direkt från hallen in till höger. Badrummet är utrustat med: WC, handfat med kommod (2020) samt dusch. På golvet ligger ett klinker i beige samt kakel i vitt vid duschutrymme samt handfat och övriga väggar är målade i vitt.

NEDRE PLAN

BADRUM
Från hallen på nedre plan nås badrummet in till höger. Fullstort badrum med badkar, perfekt till barnen som vill bada. Badrummet är halvkaklat där väggen mot duschutrymmet har ett ljust kakel och väggen till vänster är målad i vitt. På golvet ligger ett klinker i ljusa toner. Badrummet är utrustat med: badkar, WC, handfat samt spegelskåp.

KLÄDKAMMARE
Från trappan nås klädkammaren in till höger. En stor walk-in-closet med plats för mycket kläder samt annan förvaring. Befintliga hyllor samt klädstänger gör det optimalt att kunna hänga och lägga undan kläder på ett bra sätt. För den som behöver går det även att använda som kontor. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger samma ljusa laminatgolv som flera andra rum.

SOVRUM
Det första sovrummet nås från hallen på nedre plan rakt fram. Ett stort sovrum perfekt att kunna ha det som ett barnrum som det är idag med praktiska garderober med skjutdörrar på vänster sida. Här har man en trevlig utsikt mot den egna trädgården samt vidare ner mot Vallåssjön. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är målade i vitt med en fondtapet med superhjältetema.

SOVRUM
Det andra sovrummet nås också från hallen på nedre plan men in till vänster istället. Här finns plats att ha det som idag med dubbelsäng samt skrivbord eller annat efter behov. På golvet ligger samma ljusa lamintgolv som i hallen och här finns även utgången till det inglasade uterummet samt utgång till den egna trädgården.

INGLASAT UTERUM
Stort inglasat uterum med öppningsbara glaspartier som går att öppna upp mot trädgården och ha den öppna och fria känslan. På golvet ligger ett klinker i grått och väggarna är målade i vitt. Här finns mycket plats att kunna sitta och njuta och ha koll på barnen som leker i studsmattan.

TRÄDGÅRD
En rymlig trädgård med gräsmatta där det är perfekt för att kunna ha en större studsmatta till barnen eller loungemöbler och grillen för den som hellre önskar det. Med trevlig utsikt mot Vallåssjön har man trädgården i ett trevligt läge med mycket natur. Med ett soligt söderläge så kan man njuta av solen under dagen samt kvällen. En stor trädgård som barnen kan springa och leka i ger bostaden en egen villakänsla.

Etagelägenhet i 2 plan.

Med en stor etagelägenhet på hela 105m2 fördelat i 2 plan med stor inglasad balkong, inglasat uterum samt utgång till den egna stora trädgården får man en härlig villakänsla. På ett lugnt och trevligt läge med fin utsikt mot Vallåssjön med en trädgård i soligt söderläge bor man perfekt i Brf Riksbyggen Halmstadshus nr 7. Lägenheten har i dagsläget 3 sovrum men som lätt går att göra till 4 sovrum igen som det tidigare varit, optimala sociala sällskapsytor, 2 kaklade badrum, stort kök med matplatsdel, separat tvättstuga samt två walk-in-closets. I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, fiber (100/100) samt TV (grundutbud).

Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

Förening

Sutarängsvägen 18c

Förening

Riksbyggens Brf Halmstadshus nr 7

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Halmstadhus nr 7 är en välskött förening som har naturen som närmsta granne. Här finns gott om motionsslingor, promenadstråk och grönytor för lek och kreation. Föreningen passar människor i alla livskeden. Det finns större lägenheter för barnfamiljen och mindre för den ensamstående. Vallås centrum erbjuder bra service i form av välsorterad ICA-butik, apotek, bibliotek, närlivs, kemtvätt, körskola, frisör, pizzeria samt gatukök. Det finns flertalet förskolor i området samt grundskola upp till årskurs 9.

Föreningen äger fastigheten Valrossen 2. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. I föreningen finns 124 lägenheter som uppfördes 1977, som förvaltare har man Riksbyggen samt PART förvaltning.

Gå gärna in och läs mer på föreningens hemsida: https://halmstadshus7.se/index.html

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen förfogar tillsamans med grannföreningen över en tvättstuga, samlingslokal för 80 personer, motionslokal samt bastu. Det finns en "Gör det själv hall", biltvätt samt cykelrum.
I den andra föreningen Riksbyggen Halmstadshus nr 6 finns lägenhet att hyra på Bergängsvägen 9 finns en liten enrumslägenheter med kök, fyra bäddar och barnsäng. Det finns även ett rum att hyra med ett litet pentry på Kornhillsvägen.

RENOVERINGAR

Utförda:
2000: Tak
2005: Fönster
2005: Fjärrvärme
2009: Nya entrédörrar
2016: Säkerhetsdörrar samt postboxar
2018: Passage & portelefoner
2019: Ny tvättstuga samt samlingslokal
2020: Robotgräsklippare samt 10st elbilsladdstolparKommande:
Sedvanligt underhåll.
2021: Solceller på taken vilket leder till att man slipper nätkostnaden från HEM på elen

PARKERING
Garageplatser kostnad 260kr/månad (separat kö - lediga platser 2021-02-10 ). Fria parkeringsplatser i området. ELbilsladdplatser 10st 250kr /mån samt tillkommer avgift för förbrukning. Part fastighetsförvalnting sköter garagen och dit man vänder sig.
-
T-V & INTERNET
Internet via Telenor 100/100 Mbit/s ingår i avgiften. TV grundutbus med ca 20 kanaler samt ytterligare några valfria ingår i avgiften via Telenor.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Efter samtal med föreningens ordförande 2021-02-10: Föreningen har inga beslutade avgiftshöjningar samt anser sig att ha en god ekonomi med mycket pengar i kassan med förbättrade villkor på befintliga lån. Solceller bekostas med egna medel ur kassan.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-02-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

474 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Cirka 3 kilometer öster om centrala Halmstad hittar du det trevliga bostadsområdet Vallås. Vallås har en bred och varierande bebyggelse med allt från lägenheter till friliggande villor för alla behov. Här bor idag ca 6 000 personer. Runt och omkring Vallås finns flertalet rekreationsområden samt flertalet natursköna promenadstråk och motionsslingor. För de små finns större lekplatser, fotbollsplaner och tennisbanor. Närhet till fritidsaktiviteter finns vid Sannarp och Halmstad Arena. Närheten till city är förträfflig med flertalet busshållplatser och generösa avgångstider, även till expanderande köpcentrumet Hallarna! Det finns även bra cykelvägar i området för transport inom och till/från Vallås. Vallås Centrum expanderar hela tiden med nyligen uppförda hyresrätter. Vallås Centrum erbjuder mängder med tjänster samt bra service i from av ICA Supermarket, vårdcentral, folktandvård, apotek, körskola, närlivs, kemtvätt och restauranger.

Övrigt

Förskolor: Rännebackens förskola, Förskola Vallgården, Strandvallens förskola, Ängsgårds förskola, Nordala förskola. Skola: Vallåsskolan F-9.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter