Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skördevägen 4

Centrum/öster Halmstad

1 595 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Skördevägen 4

Antal rum 2 rum
Boarea 58,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 20
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 798 kr/mån Ink: värme, vatten, TV (grundutbud) & bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 5,97471%
Andel av årsavgift: 5,97471%
Reparationsfond: 2 005 kr
Driftskostnad 1 327 kr/år
varav
El: 1 327 kr (1030 kWh)
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på den individuella förbrukningen samt vilket avtal som tecknas.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 20 november 2020
Energiklass: E
Primärenergital: 112 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Renoveringar gjorde av nuvarande ägare: 2017 : Kök Nya luckor samt golv Installerat diskmaskin Ny fläkt samt satt in en extra hylla. Ny bänkskiva i ek. Blandare (2021) I övriga lägenheten har ytskiktet renoverats med nya golv, lister samt tapet och färg på väggar. 2021: Badrum Helrenoverat med kakel och klinker.
HALL
Ljus välkomnande hall med ljusinsläpp från 2 väderstreck. Direkt till vänster finns plats att hänga av sig ytterkläderna. På golvet ligger ett snyggt 3-stavs ekparkettgolv som sedan fortsätter vidare in i lägenheten. Väggarna är målade i vitt.

KÖK
Från hallen nås köket direkt in till vänster. Här finns det gott om plats att laga mat då det finns praktiska arbetsytor på bägge sidor i rummet. Här finns en naturlig matplatsdel med plats för ca 4 personer. Köket har på senare år fräschats upp där man tillfört hyllorna på vänster sida vilket gör att köket känns luftigare och mer förvaringsytor skapats. I samband med renovering tillfördes en diskmaskin, nytt golv lades in, ny fläkt installerades samt så byttes skåpsluckorna ut mot nya. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, kombinerad kyl- och frysskåp samt en rostfri diskho med blandare. Ett stänkskydd i vitt kakel som bryts av snyggt mot den lite mörkare arbetsbänken i ek. På golvet ligger en plastmatta i vitt och grått och väggarna har en vit tapet.

SOVRUM
Längre ner i hallen nås sovrummet in till vänster. Här ligger samma snygga golv som i hallen och en vit tapet sitter på väggarna. Rummet är stort med plats för dubbelsäng, sängbord samt ytterligare möblemang för den som önskar. Till vänster i rummet finns 2 st rymliga inbyggda garderober.

BADRUM
Från hallen nås badrummet rakt fram. Helkaklat snyggt badrum som renoverats under 2021 då man även installerade golvvärme. På golvet ligger ett grått klinker som bryter av mot det vita kaklet på väggarna. Badrummet är vidare utrustat med: spegelskåp med belysning, rund vask med kommod, vikbara väggar i glas, wc samt en snygg handdukstork.

VARDAGSRUM
Från hallen når man vardagsrummet på höger sida. Här ligger samma snygga ekparkettgolv och väggarna har en vit tapet. Stort och ljust rum med plats för både en stor soffa och en kontorshörna. Balkongen nås via altandörren.

BALKONG
Från vardagsrummet nås balkongen via altandörren på kortsidan i rummet. Härlig balkong med sol från tidig morgon till eftermiddag. Här kan man sitta och njuta med en härlig utsikt mot föreningens innergård.

Inflyttningsklart vid Högskolan!

På ett perfekt läge med gångavstånd till Högskolan och endast en kort cykeltur in till centrala Halmstad ligger denna inflyttningsklara lägenhet. En genomgående och ljus lägenhet som erbjuder ett helkaklat badrum med golvvärme (renoverat 2021), optimal planlösning, stort kök med matplatsdel, balkong samt en walk-in-closet. I föreningen HSB:s Brf Gäddan bor man i en stabil förening med en bra ekonomi, dessutom finns ett gym i källaren som föreningens medlemmar får använda. Möjlighet till snabbt tillträde finns!

Varmt välkommen att boka din visningstid.

Förening

Skördevägen 4

Förening

HSB:s Brf Gäddan i Halmstad

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Gäddan är en gemytlig och aktiv förening nära Högskolan i Halmstad. Föreningens fastighet bebyggdes år 1952 och består av ett bostadshus med 20 st bostadsrätter fördelade över 1:or och 2:or. Föreningen har avtal med HSB som sköter den ekonomiska samt tekniska förvaltningen åt föreningen. Föreningens fastigheter är försäkrade hos Länsförsäkringar och i försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra samt kollektivt bostadsrättstillägg.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Till de boendes förfogande erbjuds även cykelförråd, gym/hälsorum och fräsch tvättstuga (2 tvättmaskiner, 1 torkskåp, 1 torktumlare, mangel & strykbräda). En lokal finns i källarplan som i dagsläget hyrs ut till en konstförening.
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd.

RENOVERINGAR
Kommande: Se över värmesystemet och belysningen i gemensamma utrymmen. Föreningen har en upprättad underhållsplan som följs. Förutom löpande underhåll har föreningen i dagsläget inga planer på större renoveringar.
Utförda: Välskött förening som fortlöpande har underhållit fastigheten:
2020:
- Ny belysning i trapphus, vind och källare.
- Målning av fasad (träpanelerna)
- Bytt en värmestam.
- OVK-besiktning.
2019
- Takbyte på huset samt garaget.
2017
- Miljöhus för sophantering
2014
- Ny ytterbelysning vid entréer och källardörrar.
- Ny elcentraler i samtliga lägenheter, inkl. automatsäkringar och jordfelsbrytare.
2011
- Gym byggdes i källaren och får nyttjas fritt av de boende.
- Renoverat samtliga balkonger.
- Renoverat taknock och vindskivor.
- Målning av garageportar och burspråk.
2010
- Nya fönster i samtliga lägenheter (3-glas isolerfönster).
- Nya ytterdörrar i samtliga lägenheter (säkerhetsdörrar).
- Montering av brevlådor i entrén.
2004
- Renovering av murstockar.
1998
- Stambyte (vatten- och avloppsstammar).


TV & INTERNET
Fiber via Telenor finns indraget till samtliga lägenheter. Den enskilde medlemmen tecknar och bekostar sitt egna Internetabonnemang (Bredbandsbolaget). Kabel-TV via Tele2vision. Ett basutbud ingår i månadsavgiften.

PARKERING
Föreningen har 5 garageplatser (300 kr/mån) och 9 st parkeringsplatser 100 kr/mån). Fri parkering i området. I dagsläget ingen kö parkeringsplats, 1 till garaget.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar sin egna hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg vilket innebär att denna inte behöver tecknas i hemförsäkringen.

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE
Samtal med föreningens ordförande 2021-07-02: Föreningen höjde avgiften med 1 % 2021-01-01 för att finansiera kommande renoveringar. I övrigt anser sig föreningen ha god ekonomi och stark kassa.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger den snart helt nya Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum kommer är knutpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter