Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rudavägen 11

Fyllinge Halmstad

1 975 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning

Söndag 6/12 13.15-14.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rudavägen 11

Antal rum 2 rum
Boarea 65,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1308
Våning 4 av 5, hiss finns
Kommentar Takvåning!
Ekonomi Pris: 1 975 000 kr utgångspris
Avgift: 4 050 kr/mån inkl. värme, TV (grundutbud) och Internet (fiber).
Andel i föreningen: 2,9533%
Driftskostnad 13 380 kr/år
varav
El: 4 680 kr
VA: 7 200 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden variera beroende på förbrukning och det avtal du väljer. Kostnaden är en uppskattning från den ekonomiska planen.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Fjärrvärme/FTX
Ventilation FTX-system
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas isolerglas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett förråd på vinden. Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Upplåten mark - se bifogad nyttjanderättsavtal.
HALL
Via hissen når du denna välplanerade tvåa med egen balkong i söderläge. Hallen är rymlig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter på vänster sida, i b.la. en garderob. Lite längre in i hallen finns en generös klädkammare för ytterligare förvaring. Ljus in i hallen sprids via en öppning i väggen mellan hall och kök. På golvet ligger ett 3-stavs mattlackerat parkettgolv, vilket är genomgående för hela bostaden. Samtliga väggar är dessutom vitmålade.
Ta av dig skorna och välkommen in!

BADRUM
Rakt fram i hallen finns det väl tilltagna badrummet som erbjuder tvättmöjligheter. Ett helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. I taket sitter infällda spotlights. Över tvättmaskin och torktumlare sitter en bänkskiva av laminat samt ett badrumsskåp. Utrustning: wc, kommod, spegelskåp, dusch (takdusch) med vikbara dörrar av glas, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

KÖK
Köket från Vedum har vitlackerade luckor med kromade beslag. Rejält med förvaring erbjuds i under- och överskåp, bänkskiva av laminat i ljusgrå ton bryts av mot ett kaklat stänkskydd i vitt utförande. Underlimmad diskho i rostfritt utförande. Under överskåpen sitter spotlights. Kapitalvaror från Electrolux i rostfritt stål. Utrustning: induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Dessutom finns ett rymligt städskåp.

VARDAGSRUM
Möblerbart rum där du får plats med både en större mat- och soffgrupp. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet och fönstren ger ett härligt ljusinsläpp. En del av väggen har blivit förstärkt för att kunna montera en TV på. Balkongen ligger mot söder och erbjuder därmed sol under stor del utav dagen.

SOVRUM
Luftigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i fem garderober. Du får enkelt plats med en större säng och tillhörande nattduksbord om så önskas.

Välkommen att flytta rakt in!

Föreningens bästa läge?

Högst upp i huset finns denna tvåa med kanske föreningens bästa läge och balkong i söderläge! Öppen och modern planlösning samt stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Rymligt badrum som erbjuder tvättmöjligheter samt bra arbetsytor. Föreningen är sk "Svanenmärkt" vilket innebär att materialval och husets drift uppnår vissa miljökrav för ett hållbart boende. På Fyllinge bor du med närhet till det mesta och du transporterar dig snabbt och smidigt med buss eller cykel till aktiviteterna. Området har bra service med b.la. flera matbutiker, shoppingcentret Hallarna samt lokala restauranger. Att få bo i en nyproducerad bostadsrätt är en speciell känsla så ta chansen att vara den första som bor just här! I avgiften på 4050 kr/mån ingår värme, TV (grundutbud), Internet (Fiber) samt bostadsrättstillägg. Varmt välkommen på visning.

Förening

Rudavägen 11

Förening

Brf Grönskan i Halmstad

Parkering

På expanderande Fyllinge finner du brf Grönskan som består av två stycken fyravåningshus med totalt 34 bostadsrätter. Föreningens hus uppfördes under 2020 och är en blandning av 1-3 RoK. Projektet är sk " Svanenmärkt" vilket innebär att det har utformats för både sund inomhusmiljö med även för minska sin påverkan på miljön under byggnation och drift.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På vinden finns ett förråd som tillhör bostaden. Cyklar kan parkeras framför huset eller under skärmtak på gården. På den långsmala innergården finns även grillplats och utrymme för umgänge. Miljöstation för sopsortering och återvinning.

RENOVERINGAR
Vid slutbesiktningen lämnar Peab en femårig garanti på entreprenaden vilket innebär att föreningen inte skall drabbas av några större kostnader under de första 5 åren för renoveringar.

PARKERING
Totalt har föreningen 19 st parkeringsplatser och en tillgänglighetsparkering. Separat kö tillämpas.

TV & INTERNET
I avgiften ingår TV (grundutbud) samt Internet (fiber, 100 mbits). Dessutom kan du använda dig av sk. Bredbandstelefoni mot samtalstaxa.

FÖRSÄRKING
Varje medlem tecknar en egen hemförsäkring med tillhörande bostadsrättstillägg.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Hallarna. Här finns ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Förskola Gäddans förskola, Gyllebolets förskola, Klackens förskola, Fyllinge förskola Grundskola Fyllingeskolan F-9

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter