Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hemmansvägen 9

Centrum/öster Halmstad

1 675 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hemmansvägen 9

Antal rum 3 rum
Boarea 73,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 27
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Kommentar markplan!
Ekonomi Pris: 1 675 000 kr utgångspris
Avgift: 3 890 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud), Fiber (250/250 mbits), bostadsrättstillägg samt 209kr i avsättning till inre reparationsfond.
Andel i föreningen: 0,83333%
Andel av årsavgift: 0,90371%
Driftskostnad 6 813 kr/år
varav
El: 5 063 kr (2925 kWh)
Försäkring: 1 750 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förburking och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1959
Uppvärmning Fjärrvärme kopplat till vattenburen golvvärme i hela lägenheten
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 7 december 2020
Energiklass: D
Energiprestanda: 99 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 77 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader RENOVERINGAR 2021 - Tapetsering lilla sovrummet 2018 - Tapetsering hall/vardagsrum. Garderober sovrum. Renoveringar utförda av tidigare ägare: Ny el-central samt jordfelsbrytare. Jordat till kök, lilla sovrummet samt badrummet. Till bostaden följer två förråd på vinden, märkta med nr 27. Ett större gallerförråd och ett litet mindre.
HALL
Välkomnande hall med laminat på golvet, målade samt tapetserade väggar. Direkt innanför entrén finns möjlighet att på höger sida hänga upp jackan samt ställa undan skorna. Det finns dessutom två platsbyggda garderober till förvaring av kläder. Bostaden har ett vattenburet golvvärmesystem som enkelt kan regleras från det mindre sovrummet, för att ge en behaglig inomhusmiljö året om. Att bostaden dessutom är genomgående gör den mycket ljus och rymlig. Välkommen in!

BADRUM
På vänster sida om entrén finns bostadens kaklade badrum med ljust klinker och kakel. Tvättmöjligheter erbjuds i form av tvättmaskin. Föreningen har dessutom en mycket fräsch tvättstuga till sitt förfogande. Utrustning: wc, dusch med vikbara dörrar av glas, kommod, badrumsskåp samt spegelskåp.

KÖK
Kökets planlösning är mycket uppskattad och gjordes om 2014 (IKEA). Köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter, goda arbetsytor samt plats för ett mindre matbord vid fönstret. Fönstren sprider ljuset långt in i köket vilket gör att det upplevs som stort och luftigt. Arbetsbänk av laminat och ovanför arbetsbänken sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Köket innehåller: spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, kolfilterfläkt, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Laminat på golvet och målade väggar i vitt utförande.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är ljust, luftigt och har fönsterpartier ut mot den inglasade balkongen. Rummet möbleras efter behov och önskas får du plats med både en större mat- och soffgrupp om så önskas. Balkongen ligger perfekt med sol från tidig förmiddag till eftermiddag. Här bjuds det på en härlig vy ut mot den lummiga innergården.

SOVRUM
Det större sovrummet har en uppreglad vägg för att erbjuda en riktig walk-in-closet med goda förvaringsmöjligheter. Perfekt för dig med mycket kläder! I sovrummet får även ett skrivbord plats om så önskas. Det finns ett litet fönster ut mot det trevliga grönområdet. Laminat på golvet och målade väggar i ljust utförande.

SOVRUM
Bostadens andra och något mindre sovrum finns i anslutning till köket. Det perfekta tonårs- eller arbetsrummet? Laminat på golvet och målade väggar samt fondtapet. Även här ett fönster mot grönområde för härligt ljusinsläpp.

Markplan!

Nu erbjuds ett mycket sällsynt tillfälle att förvärva en av de populära bostäder på Hemmansvägen i markplan! Här erbjuds förutom renoverat kök och helkaklat badrum (med tvättmöjligheter), generösa förvaringslöningar, två bra sovrum samt en ljuvlig inglasad balkong med sol från förmiddag till eftermiddag. Här bor du i trygg och stabil HSB-förening som erbjuder mycket låga avgifter till sina medlemmar. För ynka 3890 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud), Internet (fiber 250/250 mbits), bostadsrättstillägg samt 209kr som sätts av till en inre reparationsfond. Att bo på Hemmansvägen innebär du har närhet till bra kommunikationer, matbutiker samt centrum för puls. Havet når du inom loppet av 10 minuter, shoppingcentret Hallarna lika så. Varmt välkommen att boka din personliga visningstid.

Förening

Hemmansvägen 9

Förening

HSB:s i Halmstad BRF Linehed

Allmänt om föreningen

HSB Brf Linehed ligger på ett lugn område på Öster i Halmstad. I närområdet finns förskola, skola, vårdcentral, närlivs samt restauranger. Med cykel nås Östra Stranden för glass och salta bad inom 10 minuter, likaväl in till stan för puls och dess utbud.

Föreningen äger fastigheten Hyresgästen 1 samt Höghuset 4 och bebyggdes 1959 med föreningens hus. Garagebyggnaderna är uppförda 1990 och 1998. En av garagebyggnaderna på Höghuset 4 ägs av HSB brf Lineslätt och arrenderar motsvarande mark av föreningen, vilket inbringar extra pengar i föreningens kassa.

Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra och bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en stor tvättstuga med 3 rum med 2 tvättmaskiner samt en torktumlare i varje. Det finns även torkrum. Tvättider kan bokas med olika tidintervaller och det är lätt att få tag i en tvättid. På innergården finns även låsbara cykelförråd, miljöhus samt samlingslokal.

På innergården finns det möjlighet för den som önskar grilla, lekplatser för de mindre samt växtlighet och grönytor.

RENOVERINGAR
Kommande: Byte av värmeventiler i samtliga lägenheter.

Utförda:
2021 - Nytt passagesystem.
2020 - Ventilation i tvättstuga och fritidslokal, besiktning tak tvättstuga samt renovering av 18 st kallgarage.
2020 - Energideklaration. Målning av samtliga trapphus.
2018 - OVK. Tillbyggnad av större balkonger.
2016/2017: Uppdatering av föreningens ventilationssystem med nya huvudfläktar, gjort en översyn och utbyte av vissa fläktar i lägenheterna.. Entréportarna har fått taggsystem. Pergolan på innergården har fått ett tak så att de boende kan använda det i alla väder.
2014: Nya fönster samt balkongdörrar.
2011: Ny utemiljö
2009: Helrenovering av tvättstugorna
2008: Relining avloppsstammar samt nya säkerhetsdörrar.

PARKERING
Garageplats (varm & kallgarage) finns att hyra för 270-400 kr/månaden (separat kö).
Parkeringsplats finns att hyra för 75 kr/månad (separat kö). Håller på att se över då mer mark köpts så ytterligare platser kommer finnas.
Utmed Hemmansvägen finns även avgiftsfria parkeringsplatser.

TV & INTERNET
Ett grundutbud (Telenor) ingår i avgiften. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen.
Internet via fiber (Telenor, 250/250 mbits) ingår i avgiften.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
2021-03-24: Efter samtal med företrädare för föreningens styrelse: Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen anser sig ha mycket god ekonomi.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum är knutpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter