Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norra Fjädermolnsgatan 27

Länsmansgården Göteborg

3 100 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning. Ring/maila eller smsa mäklaren för inbokning.

Söndag 6/12 10.30-11.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Norra Fjädermolnsgatan 27

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 89,00 kvm
Köpavtal & ekonomiskplan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 362
Våning 6 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 100 000 kr utgångspris
Avgift: 4 853 kr/mån I avgiften ingår värme, tv, bredband samt telefoni. Bostaden är försedd med individuell varmvattenmätning.
Andel i föreningen: 2,184%
Andel av årsavgift: 2,184%
Driftskostnad 6 500 kr/år
varav
El: 3 000 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2019
Energideklaration Finns för närvarande inte
Redan när du stiger in genom dörren slås du av ljuset och den trivsamma känsla bostaden präglas av. Vid tröskeln finns en praktisk klinker som sedan övergår i ekparkett vilket är genomgående för bostaden. Längs ena väggen finns skjutdörrsgarderober som rymmer det mesta inom förvaring. Det finns även ett stort förråd i anslutning till hallen (ej inkl i boarean).

Från hallen leds du in i hjärtat av bostaden, det delvis öppna köket ihop med vardagsrummet. Den mest kräsna matlagaren kommer bli nöjd. Samtliga val är gjorda med stor omsorg och skapar en modern känsla. Vita luckor med rostfria handtag som kontrast till den svarta lyxiga arbetsbänken i laminat och klassiskt vitt kakel. Vidare hittar du diskmaskin, fläkt, spishäll, micro samt rostfri kyl och frys. Matplatsen har sin naturliga plats vid fönstret.

Vardagsrummets signum är stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Här ryms med enkelhet större soffgrupp med tillhörande möblemang. På de stora ytorna kan du själv möblera efter önskemål. Den generösa balkongen är belägen i söder och nås från vardagsrummet/köket. Solens strålar kan du njuta av under hela dagen. Utsikten är slående och du ser hela vägen till Älvsborgsbron.

Master bedroom är beläget i anslutning till vardagsrummet. Ett harmoniskt rum inrett i svala toner. Den gröna tallskogen bidrar med en rogivande känsla. Plats finns för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Skjutdörrsgarderob ger gott om förvaring.

De båda mindre sovrummen har plats för säng och skrivbord.

Det största av badrummen erbjuder allt du kan tänkas behöva. Smakfullt inrett i stilrena nyanser. Grått klinkergolv med vita kaklade väggar. Badkar finns för den som älskar varma bad en ruggig höstkväll. Handfat i kommod med tillhörande spegel. Smart avskilt från badrummet ryms tvättmaskin och torktumlare som gör vardagen enkel. På ovanliggande arbetsbänk är tvätten snabbt fixad och det finns gott om förvaring genom väggskåp.

Det andra badrummet går i samma smakfulla toner. Handfat i kommod med tillhörande spegel. Dusch med duschvikväggar.

Drömlägenhet med vidsträckt utsikt över tallar och hustak

På sin högt belägna plats i huset har du här ett svårslaget läge med milsvid utsikt till Älvsborgsbron. Insynsskyddad balkong i attraktivt söderläge. Modernt boende där tanke har lagts bakom varje materialval, vilket resulterat i hög standard. Sobra toner är genomgående och förstärker ljusinsläppet från generösa fönster. Två badrum, så hela familjen kan samsas. Här bor du riktigt bra med bekvämt avstånd till båda centrala Göteborg och havets klippor.

Förening

Norra Fjädermolnsgatan 27

Förening

Brf Cirrus i Göteborg

Allmänt om föreningen

I Brf Cirrus finns det totalt 60 bostadsrätter fördelade på tre stycken punkthus. Hus 1 är fyra våningar högt, hus 2 fem våningar och hus 3 sju våningar. Under hösten 2017 påbörjades byggnationen och de första inflyttningarna skedde juni 2019. Mellan husen finns gröna innergårdar för hela familjen att trivas på.

Tv och bredband

Föreningen har ett gemensamt avtal med ComHem för TV och bredband 100/10. Det är ett obligatoriskt tillägg på 178 kr/mån och är inkluderat i avgiften.

Parkering

Under husen finns garage med 37 platser. Priset för garageplatserna är 650 kr/månad. Parkeringen hyrs ut till föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Huset är nytt och har därför inga planerade renoveringar. De följer en underhållsplan.

Övrigt

Det finns ett gästrum att hyra samt ett kalasrum.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Att bo i Länsmansgården på Hisingen ger närhet till både staden och havet, men framförallt till de stora naturområden som omger stadsdelen. Länsmansgården byggdes i mitten av 1960-talet och ligger vackert placerad på en hög platå. Här uppe fanns tidigare små torpstugor och orörd natur. Stadsdelen kilades mer eller mindre in i de stora naturområden, som gränsar till Hisingens västra kustlinje. Det centrala läget i förhållande till övriga Göteborg och havet innebär att de moderna bostäderna i Länsmansgården blivit mycket eftertraktade. Flera av husen har en hänförande utsikt mot havet i horisonten.

Närservice

På Länsmanstorget finns livsmedelsaffär, apotek, pizzeria och frisör, men även ett antal mindre butiker av olika slag runt om i stadsdelen. Här finns närhet till skolor och dagis och i stadsdelens södra ände vid sjön Svarte Mosse hittar du motionsanläggningar, fotbollsplaner och tennisplaner. Det är heller inte långt till Hisingsparken, Hisingens badplatser eller fritidsbåtshamnen i Björlanda.

Kommunikation

Buss- och spårvagnsförbindelserna med övriga Göteborg är goda. För den som färdas i bil är det knappt 2 km till närmaste motortrafikled som går direkt till Göteborgs centrum. Härifrån har du inte heller långt till Säve flygplats. Med ca 10 km in till centrala Göteborg tar en spårvagnsresa ca 17 min med nr 5 & 6, närmsta hållplats är Varmfrontsgatan. Mer information om kommunikationer och kollektivtrafik i området hittar du på: www.vasttrafik.s

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter