Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvillegatan 11

Centrala Hisingen Göteborg

3 250 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvillegatan 11

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 65,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 141
Våning 4 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 250 000 kr utgångspris
Avgift: 3 544 kr/mån inklusive tv, bredband och ip-telefoni.
Andel av årsavgift: 0,85234%
Driftskostnad 4 000 kr/år
varav
El: 2 200 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2011
Energideklaration
Utfärdad den 4 mars 2014
Energiklass: B
Primärenergital: 59 kWh/m² och år
Redan när du stiger in genom dörren slås du av ljuset och den trivsamma känsla bostaden präglas av. I hallen, direkt vid tröskeln finns praktiska garderober för förvaring.

Från hallen leds du in i hjärtat av bostaden, det öppna köket ihop med vardagsrummet. Köket är skräddarsytt för att passa den mest kräsna matlagaren. Samtliga val är gjorda med stor omsorg och skapar på så sett en modern känsla. Vita luckor får en snygg brytning mot metallhandtagen. Arbetsbänken i laminat harmoniserar det ovansittande grå kaklet. Vidare hittar du diskmaskin, fläkt, spishäll, micro samt kyl och frys i fullhöjd. Matplatsen blir en naturlig plats vid fönstren. Här finns utgången till balkongen belägen mot innegården. En härlig plats som kan genom inglasningen användas under stor del av året. Vardagsrummets signum är stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Här ryms med enkelhet större soffgrupp med tillhörande möblemang. Genom stora ytor kan du själv möblera efter önskemål.

Master bedroom är beläget avskilt från de sociala delarna. Ett rogivande rum inrett i svala toner. Plats finns för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Garderober ger gott om förvaring. Fönster in mot gården.

Vägg i vägg till master bedroom finns ett mindre sovrum. Rummet är idag inredd som ett barnrum men lämpar sig väl som sovrum, gästrum eller varför inte arbetsrum, välj du.

Badrummet erbjuder allt du kan tänkas behöva. Smakfullt inrett i stilrena nyanser. Klinkergolv med vita och grå kaklade väggar. Duschen är avskild med glasväggar. Handfat i kommod med tillhörande spegel. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare gör vardagen enkel.

Drömboende som sammanfattas med två ord: familjär och stadskänsla

Undangömt från stadens brus finner du här detta drömboende som sammanfattas med två ord: familjär och stadskänsla. Här får du ett boende, mitt i hjärtat av centrala Hisingen med bekvämt avstånd till allt som du kan tänkas behöva. Inredd i smakfulla toner och genomtänkta materialval. Generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum inbjuder till fest. Stort naturligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Mysig balkong där du kan njuta av solen under eftermiddag och kväll.

Bo i navet i Göteborgs modernaste stadsdelen, Kvillebäcken. Du har Backaplan en kort promenad bort med flertalet affärer. Centrala Göteborg ligger endast en kort spårvagnstur över Göta Älvbron. Området kring bostaden är expansivt och har på kort tid vunnit många hjärtan. Vågmästareplatsen har flera butiker och restauranger som förenklar vardagen. För den som vill ha grönska finns Hisingsparken och Flunsåsparken i närheten.

Förening

Kvillegatan 11

Förening

Brf Fältspaten i Kvillebäcken

Allmänt om föreningen

Brf Fältspaten består av 133 lägenheter

Porslinsfabrikens Samfällighet
Brf Fältspaten ingår i Porslinsfabrikens Samfällighet. Här ingår även Brf Drejaren, Brf Fajansen, Brf Stengodset samt Brf Flintgodset. För mer information om samfälligheten se: Samfälligheten

Gemensamma utrymmen
I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus i källarplan. Föreningens övernattningslägenhet finns i källaren under hus 4 (vilket är adresserat som Kvillegatan 1).

Värme, vatten och el
Uppvärming sker med värmepumpar som kompletteras med fjärrvärme. I lägenheterna finns det vattenradiatorer. Fjärrvärme försörjer allt varmvatten. Värme ingår i månadsavgiften men vatten avräknas individuellt efter förbrukning och debiteras med månadsavgiften. Det är också separat mätning av hushållsel för varje lägenhet.

Tv och bredband

TV, bredband och telefon via Telia triple play. Abonnemangsavgiften för grundutbudet ingår i månadsavgiften. Hastighet 500/100.

Parkering

Parkering
Föreningen har tillgång till 76 parkeringsplatser och 1 MC-plats i samfällighetens garage under husen. Kösystem tillämpas men i dagsläget finns platser lediga. Är du intresserad av att hyra parkeringsplats i garaget kontaktar du riksbyggen tel. 0771-860 860.

Utöver dessa har föreningen även tillgång till parkeringsplatser utomhus längs med Lundbyleden. Det gäller platserna 2-22 samt 57-76 (vilka är uppskyltade som besöksparkering). Parkeringsautomat finns intill husväggen vid Kvillegatan 1.

Taxa: (med reservation för ändringar)
7 kr/timme 08-22 (08-18)
2 kr/timme övrig tid
300 kr/14 dagars (Parkering på valfri ledig plats på besöksparkeringen. Gäller ingen specifik plats.)

Övrigt

Utemiljö
Föreningen har en trevlig gemensam innergård. Där finns en lekplats, cykelparkering samt sittgrupper.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Hisingen finns allt du kan tänkas behöva: en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga ladshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt. Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer etc. På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor och turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter