Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fruktträdsgatan 7

Centrala Hisingen GÖTEBORG

2 350 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fruktträdsgatan 7

Antal rum 1,5 rum
Boarea 46,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 7-1001
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 350 000 kr utgångspris
Avgift: 2 465 kr/mån I avgiften ingår värme, digital-tv, telefoni samt bredband (via Telia Triple Play). Enhetsmätning av vatten och el.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Energideklaration
Utfärdad den 3 januari 2017
Energiklass: D
Primärenergital: 76 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Tuve 15:193
Här möts du av en trevlig hall, väggarna är ljusa och golvet är klätt med en fin ljus parkett som löper vidare in igenom hela bostaden. Här finns gott om förvaring i form av en stor garderob med spegeldörrar. I anslutning till hallen finner du ett helkaklat fräscht badrum utrustat med handfat i kommod med ovansittande spegel och dusch med vikbara duschdörrar. Här finns även en tvättavdelning fullt utrustad med både tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagsbestyren. Väggarna är vita i kombination med ett grått klinkergolv.

Vidare in till vänster ligger bostadens kök där köksbordet har sin självklara plats framför de stora fönstret. Skåpsluckorna är vita vilket är både tidlöst och snyggt. Bänkskivan är av grå laminat i kombination med ett marrakechmönstrat kakel på väggen ovanför. Köket har gott om förvaring och är utrustat med diskmaskin integrerad mikro, ugn, spishäll och kombinerad kyl/frys. Vardagsrummet ligger i anslutning till både kök och uteplats vilket gör detta till en trevlig social yta. Här får du plats med både soffgrupp och övrigt möblemang. Den inglasade altanen blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Här är det lätt att trivas. Bjud in till festligheter eller njut i lugn och ro, oavsett vilket så gör du det med grönska som inramning.
Sovalkovet är bra till storleken och rymmer med enkelhet en dubbelsäng med sängbord.

Välkommen!

Inglasad uteplats i helt fritt läge!

Välkommen till denna trevliga bostad som stoltserar med sin inglasade uteplats i ostört läge. Bostaden är väl planerad och trots dess ringa kvadratmeter så får du här plats med allt du behöver. Lägenheten är stilfullt och tidlöst inredd. Den inglasade altanen blir en förlängning av bostaden under den varmare delen av året. Här kan du bjuda in vänner på grillfest eller njuta av en kopp kaffe i lugn och ro. En kort promenad bort hittar du både butiker och restauranger och alldeles utanför dörren breder Hisingsparken ut sig med ett stort utbud av fina gångvägar och löpspår.

Förening

Fruktträdsgatan 7

Förening

Brf Äppelblom

Allmänt om föreningen

Brf Äppelblom, med adresserna Frukttädsgatan 5 och 7. Föreningen bildades 2015 och består av två hus med fyra våningar på en femte med takvåningar. Totalt finns det 45 bostäder alla med stor balkong, uteplats eller terrass på taket.
Brf Äppelblom är först i Västsverige att byggas enligt total Svanenmärkning, i allt från planeringen till själva byggprocessen.

I föreningen finns cykelrum och på gården finns utegym. I källaren finns ett hobbyrum. Vi har tre miljörum på gården. Två utav dom är för brännbart och kompost och det tredje finns stora sorteringmöjligheter med kartong, plast, glas, aluminium och tidningar. I miljörum två finns även möjlighet att slänga mindre elektronik och batteri.
Föreningen är väldigt noga med att alla slänger rätt och sköter detta snyggt

Tv och bredband

Telia Triple Play - Digital-tv, bredband och telefoni levereras av Telia. (Fiber)

Parkering

Föreningen har 29 parkeringsplatser, i nuläget är det kö (ca 3 år). Garage finns inte att tillgå.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga avgiftshöjningar eller renoveringar planerade de närmaste åren då föreningen har stabil ekonomi. 2-årsbesiktning är genomförd och alla anmärkningar är åtgärdade. Förstärkt yttre skalskydd med belysning på baksidan mot skogen, inpassering med ”taggar” och inte portkod, som bl a ger möjlighet att se vem som har gått in var och när, samt att spärra ”tagg” om den kommer bort eller blir stulen. Förstärkt dörrarna till entrén, förråd, teknikrum och cykelrum med brytskydd. Föreningen har nyligen upprättat en underhållsplan.

Jus nu pågår underhåll av ventilation. I övrigt inga stora renoveringar eller planerade avgiftshöjningar.

Övrigt

Om köparen/säljaren ska anlita en flyttfirma måste styrelsen godkänna denna. Flyttfirman måste då visa upp att de har en försäkring och eventuella skador som åstadkommer vid en flytt står antingen flyttfirman eller köparen/säljaren för.

Ekonomisk förvaltning sköts av Brf Ekonomen.

Informationen ovan är tagen från säljare, styrelse, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

På Hisingen finns allt du kan tänkas behöva: en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga ladshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt. Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer etc. På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor och turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter