Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Borstbindaregatan 17

Kvillebäcken Göteborg

2 150 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning!

Söndag 9/8 13.00-14.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Borstbindaregatan 17

Antal rum 1 rum
Boarea 39,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2A-1002 enl. ek plan (21102 hos SBC
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 150 000 kr utgångspris
Avgift: 2 758 kr/mån inklusive värme, vatten, tv och bredband
Andel i föreningen: 0,006072%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016-2019
Energideklaration
Utfärdad den 23 maj 2019
Energiklass: -
Primärenergital: 77 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Brämaregården 61:8
Kvadratsmart etta med gott om förvaring!
I hjärtat av Kvillebäcken finner du denna välplanerade bostad med sovalkov och stor uteplats. Väl inne i entrén möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Väggarna är ljusa och golvet är klätt med en tidlös ekparkett som löper vidare in genom hela bostaden.

Köket är vitt och stilrent inrett med spishäll, kyl/frys, ugn, mikro och diskmaskin för att underlätta vardagsbestyren. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, handfat i kommod och dusch med välvda dörrar. Här finns även en kombinerad tvätt och torktumlare med avlastningsbänk och väggskåp ovanför.
Lägenheten har en bra planlösning som öppnar upp för olika möbleringsalternativ. Sängen har sin självklara plats i alkov och kan enkelt avskärmas med ett draperi om så önskas, där finns även ytterligare garderober. Lägenheten rymmer med enkelhet en soffa med tillhörande soffbord och matmöbel.

Från köket tar du dig ut till den stora altanen som har ett skyddat läge in mot gården. Den blir en förlängning av bostaden under sommarhalvåret och lämpar sig väl för sammankomster. Här kan du även njuta ostört med grönskan som inramning. Det är enkelt att trivas, välkommen att höra av dig!

Bo i navet i den modernaste stadsdelen, Kvillebäcken med alla bekvämligheter runt hörnet. Centrala Göteborg ligger endast en kort cykel eller spårvagnstur över Göta Älvbron. Området kring bostaden är expansivt och har på kort tid vunnit många hjärtan. Backaplan har flera butiker och restauranger som förenklar vardagen. För den som vill ha grönska finns Ramberget eller Hisingsparken en kort promenad bort.

Förening

Borstbindaregatan 17

Förening

Brf Origo

Allmänt om föreningen

Brf Origo är det sista att knyta ihop området Kvillebäcken, Feng shui har varit ett ledord för byggnaden. Innergården ger kvarteret ett påtagligt lugn mitt i en myllrande stadsdel. Brf Origo äger fastigheten Brämaregården 61:8 varpå man uppför tre lamellhus. Föreningen kommer bestå av totalt 113 bostadsrätter och två lokaler. Bostäderna är fördelade på tre huskroppar i fem till sju plan. Till föreningen hör adresserna Borstbindaregatan 17-21, Gustaf Dalénsgatan 3A-E och Långängen 10-12.

Tv och bredband

TV: Telia triple play (tv, bredband & IP-telefoni) ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån. Inom kort kommer det finnas en ledig plats i garaget. Kontrollerat 2019-09-09.

Övrigt

Du som bor här får gångavstånd till all tänkbar service med det sköna stadslivet utanför porten. Saluhallen finns tvärs över gatan och runtomkring finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Vi rekommenderar varmt Ceviche för förföriska smaker från Peru, en god fika på Alkemisten och Juicekällans goda smoothies. Och då har vi bara börjat.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

JA

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter