Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ångaren Indias Gata 1

Sannegårdshamnen Göteborg

5 980 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning!

Lördag 25/9 12.00-14.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ångaren Indias Gata 1

Antal rum 4 rum
Boarea 122,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 980 000 kr
Avgift: 6 305 kr/mån
Andel i föreningen: 0,013325%
Andel av årsavgift: 1,33251%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2008
Energideklaration
Utfärdad den 17 december 2012
Energiklass: C
Primärenergital: 90 kWh/m² och år
När man kommer in i denna unika bostaden presenteras man av en öppen hall och rakt fram i hallen finns det en stor walk-in-closet bakom en modern glasdörr. På den högra delen av hallen finns det två medelstora sovrum som, i dagsläget används som ett sov- och kontorsrum. Vidare på vänstra sidan av hallen finns det ett badrum som är rustad med en duschkabin, toalett och kommod. Precis intill första badrummet finns det ytterligare ett stort badrum med ett badkar, toalett, kommod och tvättmaskin och torktumlare som är inköpta 2020. I anslutning till hallen finns det ett vardagsrum med en inglasad balkong med utsikten till Eriksbergs köpcentrum. I vardagsrummet kan man även komma in till ett rymligt sovrum som har allt man önskar. Genom vardagsrummet kommer man in till ett stort kök som renoverades 2021 och är rustad med påkostade vitvaror och en stor köksö med spis. I köket finns det även en balkong med utsikten mot innergården.

Varmt och hjärtligt välkomna till denna spatiösa och häpnadsväckande 4:a på Sannegården.

Perfekt fyra med två härliga balkonger i populära Sannegården.

Vi på Mohv presenterar nu den exklusiva 4:an på 122 m² på Ångaren Indias gata. Denna unika lägenheten ligger på det eftertraktade område i Sannegården med gångavstånd till den härliga Sannegårdshamnen och vattnet. Här finns det även goda busskommunikationer till Göteborgs centrum och nära till Eriksbergs köpcentrum.

Förening

Ångaren Indias Gata 1

Förening

Brf Ostindiefararen på Norra Älvstranden

Allmänt om föreningen

Föreningen omfattar 96 lägenheter, fördelade på 2 st flerbostadsbyggnader. Föreningen förfogar även över 3 lokaler med hyresrätt, vilket inkluderar såväl restaurang som butiks/kontorslokaler. Under byggnaderna finns garage som delas med grannföreningen Göteborg och förvaltas av samfällighetsföreningen Skandäcket.

Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 10 965 kvadratmeter, varav 8 486 kvm utgör lägenhetsyta och 192 kvm utgör hyreslokaler. Resterande 2 287 kvm utgör garage, källare och allmänna utrymmen.

Tv och bredband

Föreningen har ett avtal med Telia. I avgiften ingår Bredband 100/100, IP(fast)-telefoni, kanalpaket "Telia Lagom" med ca. 30 kanaler samt Telias Playtjänst som gör det möjligt att streama TV innehåll i hela EU. Abonnemangen är personliga och ska aktiveras kostnadsfritt på www.telia.se/aktivera vid inflyttning. Säljaren ombedes att avaktivera sitt abonnemang vid utflyttning genom att ringa Telias kundtjänst på telefon 90200.
Till lägenheten tillhör det digitala utrustningen för bredband (router) och TV (tv-box).

Parkering

Föreningen har ett garage tillsammans med Brf Götheborg. Där finns förutom bilplatser även ett antal platser för motorcykel.
Garageplats tilldelas genom ett kösystem. I dagsläget kostar en garageplats för bil 850 kr/mån och för motorcykelplats 400 kr/mån.
kan vara kö till parkering!
En garageplats kan inte överlåtas till den nye ägaren i samband med försäljning av bostadsrätten.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Sannegården bor du med direkt närhet till vattnet och mysiga kajstråk längs hamnbassängen. Här finner du bland annat välsorterade ICA Kvantum, blombutik, apotek, gym och vårdcentral. Längst kajkanten ligger flertalet caféer och restauranger där ni kan slå er ner och njuta av den rogivande miljön med utsikt över vattnet och de guppande båtarna.

Kommunikation

Kollektivtrafiken är något utöver det vanliga. Älvsnabben tar er snabbt och smidigt in till city med täta omgångar. Vill man hellre åka buss finns goda förbindelser. Bland annat stombuss 16 tar er smidigt in till centrala delarna av Göteborg. Även andra bussar går så som 58, 99, 31 och 45. För den som gillar motion är det mysigt att bara strosa runt i området eller ta en cykeltur.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter