Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björkelundsvägen 17

Kyrkbyn Gammelstad

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Björkelundsvägen 17

Antal rum 4 rum
Boarea 107,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 207534001-0006
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 5 793 kr/mån inkl; värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 3,81047%
Andel av årsavgift: 3,58588%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1994
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system med värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 4 oktober 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 109 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Gammelstaden 23:5

HALL

Trivsam hall välkomnar oss in i denna rymliga lägenhet med egen ingång i markplan. Till vänster om ytterdörren finns hatthylla för avhängning. Vitt tak, ljusa tapeter med svart blommigt mönster och ekparkett. I anslutning till entrén finns en trädäckad altan med morgonsol.

BADRUM

Bostadens badrum är ljust och inbjudande med stilrena våtrumsmattor. Här finner vi en duschhörna med vikbara glasväggar, WC, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin. Det finns även tvättmaskin, torktumlare, tvättho med handdusch, samt fina förvaringsutrymmen via både över- och underskåp.

KÖK

Köket erbjuder gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter och är fullt utrustat med kyl och frys i full höjd, diskmaskin, spis med ugn och fläkt. Ljusa köksluckor, bänkskiva i laminat och vitt kakel. Här finns plats för matgrupp. Vitt tak, ljusa tapetserade väggar med mönster samt ekparkett. Två stora fönster ger köket ett härligt ljusinsläpp.

SOVRUM

Sovrum 1 i anslutning från vardagsrum med vitt tak, ljusa tapetserade väggar med mönster samt ekparkett. Fönster åt två väderstreck samt garderob. Sovrum 2 i anslutning från vardagsrum med vitt tak, tapetserade väggar i grå/beige nyans och ekparkett. Fönster åt två väderstreck samt garderob. Sovrum 3 i anslutning från hall med vitt tak, ljusa tapetserade väggar med mönster samt ekparkett. Här finns även en rymlig garderob med skjutdörrar samt ingång till klädkammare/förråd.

VARDAGSRUM

Vardagsrum i lagom storlek med vitt tak, ljusa tapetserade väggar med mörk fondtapet samt ekparkett.

WC

WC med vitt tak, vita vägar och våtrumsmatta i beige nyans. WC, handfat och spegelskåp. Avlångt fönster som släpper in dagsljus i rummet.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett kallförråd mitt emot lägenhetens entré.

Rymlig gavellägenhet med radhuskänsla i mysiga Kyrkbyn!

- Gavellägenhet i markplan
- Radhuskänsla
- Renoverat badrum/tvättstuga
- Enhetliga ekparkettgolv
- Parkeringsplats
Med dess trevliga markplansläge i charmiga Kyrkbyn är denna fyra om 107 kvadratmeter den perfekta bostaden för er som önskar ett bekvämt boende med radhuskänsla. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med stora fönster med härligt ljusinsläpp. Planlösningen är disponerad med ett separat kök med plats för matbord, vardagsrum i lagom storlek, tre sovrum, WC, klädkammare och kombinerat badrum/tvättstuga. Samtliga kvadrat innehåller en fin standard och här är det bara att flytta in och börja trivas!

I månadsavgiften på 5 793 kr ingår värme, vatten/avlopp, sophantering, kabel-TV, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. Det kommer även finnas en parkeringsplats med motorvärmare ledigt för köparen!

Du bor ett stenkast från Norrlands största medeltida kyrka, invigd 1492. Men har ändå lagom promenadavstånd till Gammelstads centrum där Du finner matbutiker, restaurang, pizzeria, bank, badhus och sporthall. Storhedens handelsområde når du via kortare biltur eller varför inte lokaltrafiken. Storsands badplats finns på bekvämt cykelavstånd.

Välkommen att boka in dig på visning!

Förening

Björkelundsvägen 17

Förening

Brf Birkarlen

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Gammelstaden 23:5 i Luleå Kommun. På fastigheterna finns 11 byggnader och 7 småhus med totalt 42 stycken lägenheter uppförda varav 7 av dem är hyresrätter. Byggnaderna är uppförda 1991. Fastigheternas adress är Björkelundsvägen 11-87 i Gammelstad.

Lägenhetsfördelning:
- 14 st 2 rum och kök
- 22 st 3 rum och kök
- 2 st 4 rum och kök
- 4 st 5 rum och kök

I föreningen finns det gemensamma utrymmen i form av bastu med relax, lekpark samt trivsam uteplats för grillkvällar.

Parkering

I föreningen finns det 48 st parkeringsplatser (175 kr/mån exklusive el som betalas en gång per år).

Övrigt

Till lägenheten hör förråd som finns utanför lägenheten i en separat länga.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I över 400 år gamla Kyrkbyn -som är en del av Gammelstad -möts du av en stenkyrka i medeltida stil. Bredvid ligger hundratals röda små kyrkstugor där du får möjligheten att vandra i de trånga och mysiga kyrkstugegränderna. Intill kyrkan finner du även friluftsmuseet Hägnan som är väldigt uppskattat med dess gamla norrländska träbyggnader samt att man sommartid har djur och fik. 1996 blev Kyrkbyn med dess unika miljö upptaget av UNESCO på världsarvslistan, detta för att bevaras till de framtida generationerna. I Kyrkbyn arrangerar man under året flera olika aktiviteter. Ett välbesökt arrangemang är julmarknaden som arrangeras i december varje år. Under julmarknaden får du bland annat chansen att träffa tomtefar och tomtemor, gå på sagovandring och åka släde.

Närservice

Här i Kyrkbyn kan du även finna Gammelstads Gästhem som är ett hotell/vandrarhem med 20 rum. Utöver detta finns även restaurangen Lapland Crossover Cuisine, Kyrkbyns Pizzeria och Kaptensgården som är en restaurang och festvåning.

Kommunikation

Buss 9 Kyrkbyn - Lerbäcken

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Kyrkbyn. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbuss 9.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter