Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Holbergsgatan 127

Blackeberg Bromma

3 095 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Holbergsgatan 127

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 69,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 373 (99-2546-1-373-1)
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 095 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 4 541 kr/mån inkl värme, VA, basutbud TV, förråd, sophantering
Andel i föreningen: 2,25446%
Andel av årsavgift: 2,23269%
varav
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel samt hemförsäkring. Kostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej
Allmänt - Säljaren disponerar två förråd på källarplan.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 21 augusti 2020
Energiklass: F
Primärenergital: 161 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Spanjoren 1

Entré & hall

Ta första klivet in i lägenheten och få känslan av en trivsam och rymlig välkomnande hall. Ordentlig plats för avhängning, ytor för spegel och möbel. Inbyggd garderob och flera skåp i original. Det finns även en liten hall mellan båda sovrummen med ingång till klädkammaren.

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med parkettgolv i original. Det finns även yta för extra matplats.

Kök

Maskinell utrustning i form av kyl/frys, spis, spisfläkt, ugn och diskmaskin.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med olika möjligheter till möblering. Plats för fullstor dubbelsäng men även garderober, skrivbord, hyllor eller andra möbler om man så vill.

Sovrum 2

Ljust och rymligt sovrum med olika möjligheter till möblering och förvaring. Plats för fullstor dubbelsäng.

Klädkammare

Stor rymlig klädkammare som även kan användas som förråd.

Badrum

Stambytt och helkaklat badrum med badkar, duschblandare, tvättställ, kommod, spegelskåp med förvaring och belysning, toalett och extra tvättställ.

Balkong

Söt balkong i västläge mot innergården.

Övrigt

Till lägenheten hör två förråd på källarplan, ett vanligare förråd och en så kallad matkällare.

Charmig 3:a i underbara Blackeberg!

- T-bana & centrum!
- Populär förening!
- Balkong i västläge!
- Nära till strand, bad & natur!

Välkomna till denna trivsamma lägenhet på ett av Blackebergs bästa lägen. Lugnt och harmoniskt med direkt närhet till parken Blacken. Missa inte chansen att förvärva denna bostadsrätt med stora fönsterpartier i två väderstreck och minimal insyn. Mycket bra förvaringsmöjligheter i och med flertalet garderober, en ordentlig klädkammare, skåp och två förråd på källarplan att disponera.

Föreningen har god ekonomi med endast 3285 kr/kvm och 8 hyresrätter kvar!
Den redan mysiga innergården uppdateras med bl.a. mer sociala ytor och samlingsplats med trädäck & pergola, bättre ytor för barn, mer växtlighet mm.
Totalt 38 parkeringsplatser varav 8 garageplatser (kösystem). Gratis gatuparkering.

Populära Holbergsgatan går från Islandstorget genom Blackebergs Torg och möter sedan Björnsonsgatan. I Blackeberg har man både känslan av naturen och staden. Här finns charmiga bostadshus byggda från 50-talet, men även från 90-, 00-talet och nyproduktion. Förskolor, grundskolor och gymnasium. Parker, promenadstråk och lekplatser. Vid Islandstorget finns T-bana, busshållplats, bensinstation och restauranger. På Blackebergs Torg finns T-bana, Hemköp, restaurang och annan service och handel. Nära torget finner vi även Robert E:s berömda chokladfabrik och det nya bageriet Ferm Bageri. Även i Vällingby Centrum två stationer bort finns stort utbud av butiker, service och handel. Grimsta naturreservat med motionsspår och utegym, idrottsplatser och Råcksta träsk ligger alldeles i närheten, men likaså Blackebergsklipporna och flertalet badstränder (Kanaanbadet & Ängbybadet). På Kanaanbadet finns även det populära Kanaans Trädgårdscafé som är öppet året runt och erbjuder lunch, mat & dryck, café, trädgårdsbar, live-musik, boule och mycket mer. På Ängbybadet finns Strand35 med restaurang, uteservering, strandkiosk, strandbar och livescen.

För mer information och dokument, läs vidare på de olika flikarna Beskrivning, Bostadsfakta, Förening mm.

Förening

Holbergsgatan 127

Förening

HSB BRF Spanjoren i Stockholm

Allmänt om föreningen

Föreningen HSB BRF Spanjoren bildades 2011 och är en mycket välskött förening belägen i Blackeberg i den västra delen av Bromma. Man innehar fastigheten Spanjoren 1 med tomträtt och består av två huskroppar med totalt 55 lägenheter samt ytterligare ett flertal lokaler. I dagsläget har man 8 hyresrätter kvar, vilket är en trygghet för föreningens framtida ekonomi då dessa inbringar kapital i vid ev framtida försäljning/upplåtelse av bostadsrätt.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Besök gärna föreningens hemsida för mer information - https://www.hsb.se/stockholm/brf/spanjoren/

Tv och bredband

Tillgång till fiber genom Stockholms stadsnät. TV/Bredband går även att ansluta via Comhem. Medlemmen tecknar själv önskvärt abonnemang.

Parkering

Föreningen har totalt 31 p-platser och 8 garage som medlemmarna kan hyra för 250 kr resp 687 kr/månad att hyra. Dessa fördelas enligt kö-system genom HSB Servicecenter (010-442 11 00).

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningens ekonomi är mycket god och man har löpande kunnat amortera flitigt på sina lån de senaste åren. Man förfogar fortfarande över ett flertal hyresrätter, vilket är en trygghet inför den framtida ekonomin då dessa ger en kapitalintäkt vid försäljning/upplåtelse.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda åtgärder:
- Stambyte badrum/kök 1990-tal
- Renovering yttertak 1990-tal
- Renovering balkonger 1990-tal
- Diverse målningsarbeten på byggnaderna 2012
- Byte av entréportar 2013
- Stamspolning 2014
- Nya fönster och balkongdörrar 2015
- Uppgradering centralventilation 2017

Planerat underhåll:
- Upprustning av innergården 2020-2021
- Nya maskiner tvättstuga 2022-2024

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen innehar fastigheten med tomträtt. Nuvarande avgäldsperiod löper fram till år 2021 och kommer därefter öka med 37.000 kr per år vilket inte bedöms påverka ekonomin nämnvärt.

Området

Blackeberg är en lummig och lugn stadsdel i västerort som tillhör Bromma stadsdelsområde, cirka 17 km från Stockholm city. Området bebyggdes ursprungligen på 50-talet och ligger naturskönt inbäddat i naturen och med vackra vandringsstråk vid Mälaren intill. Här finns också det mytomspunna Ljunglöfska slottet med sin vackra park. Blackeberg gränsar mot Grimstaskogen - ett uppskattat friluftsområde där man kan promenera, jogga eller plocka bär och svamp. Området ligger även nära de populära badplatserna Kaananbadet och Ängbybadet. På några minuters gångavstånd finner du tunnelbanan och Blackeberg Centrum med caféer, frisörer, matbutiker, apotek, bibliotek, gym med mera. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till Stockholm city på endast ca 20 minuter. Vid Kanaanbadet finns minigolf och omtyckt café som sommartid anordnar grillaftnar med uppträdanden.

Närservice

Vid Blackebergs torg finns viktig närservice så som livmedelsbutik (öppet alla dagar 07-22), apotek, vårdcentral och tandläkare. Här finns också gym, caféer, restauranger och annat som är trevligt. I området finns också många förskolor, bland annat med montesoripedagogik. Södra Ängby skola och Blackebergsskolan erbjuder två väldigt bra grundskolor och Blackebergs gymnasium är sedan länge ett populärt val för gymnasieeleverna. Avståndet är inte heller långt till Vällingby centrum som har ett stort utbud av shopping.

Kommunikation

Tunnelbanans gröna linje har två stationer i området (Blackeberg och Islandstorget) och tar dig till Stockholms centrala delar på ca 20 minuter. Vid Islandstorget avgår även buss 113 mot Sundbyberg och Solna.

Parkering

I området är det fri parkering på gatan. Städdag en gång i veckan under vintertid.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter