Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Granbacken 10, vån 2

Johannesfred Bromma

2 095 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

8

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Granbacken 10, vån 2

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 42,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2052-7-88-2
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 095 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 388 kr/mån
Andel i föreningen: 0,36606%
Andel av årsavgift: 0,36606%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 1 mars 2020
Energiklass: -
Primärenergital: 216 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Förmannen 7
Övriga byggnader Säljaren disponerar två källarförråd.

HALL

På våning två i välskött fastighet välkomnas ni in i hallen. Direkt möts ni av ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder. Här finner ni även inbyggd garderob för ytterligare förvaring. Hallen öppnar upp mot bostadens samtliga rum.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum som bjuder på lättmöblerade ytor och ett insynsfritt läge mot grönska. Rummet kan enkelt möbleras med stor sällskapsdel samt matbord om så önskas. Från rummet nås rymlig inbyggd garderob.

BALKONG

Underbar balkong med ett högt och insynsfritt läge. Balkongen vetter mot fastighetens baksida och här kan ni njuta av vacker utsikt över trädtopparna. Eftertraktat syd/väst läge vilket innebär att ni kan njuta av solen under stora delar av dagen!

KÖK

Klassiskt arbetskök med förvaring bakom vita över- och underskåp i vitt. Plats att möblera med mindre matbord. Här finner ni bevarat serveringsskåp som rymmer bra med förvaring samt ger rummet extra charm.

SOVRUM

Väldisponerat sovrum med plats att möblera med dubbelsäng samt förvaringslösningar. Stort fönsterparti som tillsammans med den generösa takhöjden ger rummet en ljus och luftig karaktär.

BADRUM

Stambytt badrum med vitt kakel som kombinera med klinker i ljus ton. Badrummet är inrett med dusch, wc samt handfat med överskåp. Enligt uppgift från säljaren fungerar golvvärmen ej.

Välplanerad 2:a med högt läge & solig balkong!

- Solig balkong i syd/väst
- Insynsfritt och högt läge mot grönska
- Välplanerad med stor potential
- Rymligt sovrum
- Genomgående planlösning

Varmt välkommen till denna väldisponerade 2: a i populära Johannesfred. Bostaden bjuder på väldisponerade ytor och fönster i två väderstreck. Underbar balkong med högt och insynsfritt läge med utsikt över grönska. På balkongen kan ni njuta av sol under stora delar av dagen. Stort vardagsrum med plats att möblera med både sällskapsdel och matbord. Klassiskt arbetskök med plats för mindre matbord. Rymligt sovrum som enkelt kan möbleras med dubbelsäng och förvaringslösningar. Stambytt badrum samt hall med bra plats för avhängning av ytterkläder. Belägen i välskött 40-tals fastighet som bjuder på generös takhöjd samt fönsterbrädor i sten.

Här får ni de bästa av två världar, ett lugnt och lummigt läge men med närhet till kommunikationer och service. Här har ni Lillsjön och Ulvsundasjön som bjuder på vackra promenadstråk vid vattnet. Utmärkta kommunikationer med tvärbanans station Johannesfred samt flertalet busslinjer strax utanför porten. Tvärbanan tar er smidigt till Alvik på ca 3 minuter samt Sundbyberg på ca 8 minuter. Välkommen på visning!

Förening

Granbacken 10, vån 2

Förening

HSB BRF Förmannen i Stockholm

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1939 och har sitt säte i Stockholm. Förvaltning och skötsel av fastigheten sköts om av HSB Stockholm. Trapphusstädning sköts av HSB Städ. Föreningens mark innehas med tomträtt. Se föreningens hemsida www.formannen.net för mer information.

I samband med förvärvet krävs även individuellt medlemskap i HSB. Medlemsavgift 150 kr/år samt en medlemsandel för 500 kr.

Tv och bredband

Föreningen har avtal med Com Hem för kabel-TV där ett grundutbud ingår i månadsavgiften. Bostadsrättsinnehavaren tecknat eget abonnemang gällande internet.

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser, boendeparkering på gatan finns i hela området. Se www.stockholm.se/parkering för mer information.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsändringar för det kommande året. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni bland de bifogade dokumenten i annonsen.

Renoveringar - utförda och planerade

Styrelsen följer en 20-årig underhållsplan som revideras kontinuerligt. I dagsläget planeras inga större renoveringar under det kommande året. Renoveringar som utförts är bla:
1993 - Stammar och elstigar
1993 - Renovering av tak, fasad och trapphus.
2002 - Säkerhetsdörrar och fjärrvärme installerades
2014 - Fönsterbyte
2014 - Nytt portlåssystem
2017- Renovering av tvättstugor på Tallbacksvägen 3-5 och 11-13.
2019 - Renovering av fasad för tre hus på Tallbacksvägen.

Övrigt

I föreningen finns det tillgång till 2 st bastu, 1 st samlingslokal/festlokal, 8 cykelförråd samt 7 tvättstugor. Föreningen har även en övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Området Johannesfred har ett tilltalande läge likt en holme omsvept av Mälaren och på endast 15 minuters pendlingsavstånd till city då tvärbanan från Solna via Alvik mot Sickla har station här. Ett lugnt och populärt område med närhet till vacker natur och strövområden vid bland annat Lillsjön. På "holmen" finns även lokal båtklubb, badbrygga, skolor och förskolor. Även gångavstånd till bra närservice i form av City Gross, Bauhaus, Ö&B, apotek mm. I området ligger även det vackra Ulfsunda slott som ursprungligen uppfördes mellan år 1644-1647. Slottet fick sitt nuvarande utseende på 1830-talet och bedrivs idag som en konferensanläggning.

Närservice

Johannesfred har verkligen närhet till det mesta. På gångavstånd finns City Gross, apotek, Bauhaus och gym. Vid Bromma Blocks, som endast är några minuters bilresa bort, finns stort shoppingcenter, restauranger, XXL, Elgiganten mm. Flera skolor och förskolor finns i området. Ulvsundaskolan för årskurs F-3 har ca 100 elever och är en Annexskola till Alviksskolan. Granne med denna ligger Lunaskolan med specialpedagogik för elever i årskurs 4-9. Två förskolor finns i området, Galaxen och förskolan Leklust.

Kommunikation

Från tvärbanestation Johannesfred tar det endast 15 min att komma till Fridhemsplan och ca 20 minuter till Hötorget mitt i city. Tvärbanan trafikerar sträckan Solna - Sickla vilket gör det smidigt att även ta sig till Stockholms södra delar. Möjlighet finns även att ta en promenad över Huvudstabron till tunnelbanestation Solna strand. På endast några minuters bilfärd från området ligger dessutom Bromma flygplats för den som uppskattar sådana förbindelser. Hösten 2020 planeras en vidare sträckning av tvärbanan till flygplatsen och Bromma Blocks öppnas. Flygbussar avgår även från hållplats vid området för smidig access till Arlanda.

Parkering

Möjlighet till boendeparkering på gatan eller mot avgift på dagtid de flesta dagar. Städdag en gång per vecka under vintertid.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter