Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Drottningholmsvägen 282, Högst upp!

Ulvsunda Bromma

2 695 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 2 695 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Drottningholmsvägen 282, Högst upp!

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 39,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1201
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr Utgångspris
Avgift: 2 592 kr/mån inkl värme, VA, sophantering
Andel i föreningen: 6,38%
Driftskostnad 5 600 kr/år
varav
El: 3 300 kr
Försäkring: 2 300 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1938
Uppvärmning Markvärmepump
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 10 november 2019
Energiklass: F
Primärenergital: 186 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Hall

Vid hallen erbjuds bra förvaringsutrymmen i stor garderob med skjutdörrar. Även förvaring på hyllplan där lägenhetens generösa takhöjd på drygt 2,7 meter kan utnyttjas. Svart klinkergolv och väggar målade i en behaglig grön ton.

Kök

Välplanerat kök som ger utrymme för en mindre matplats för 2-3 personer. Flera skåp bjuder på bra förvaring. Tidlöst utförande med vita skåpluckor, massiv bänkskiva i ek och svart kakel. Utrustat med induktionshäll, ugn, kyl/frys, kolfilterfläkt och diskmaskin. På golvet finns ekparkett och väggarna är målade i vitt. Stort fönster bjuder på fint ljusinsläpp.

Vardagsrum

Vardagsrummet erbjuder plats för både matbord och sällskapshörna. Här ges ett härligt ljusinsläpp från flera stora fönster i två väderstreck. På golvet ligger en vacker fiskbensmönstrad ekparkett och väggarna är målade i drag av khaki. Utgång härifrån finns till den stora terrassen i söder.

Terrass

Denna terrass har det perfekta läget rakt mot söder vilket bjuder in till en plats i solen från morgon till sen kväll. Totalytan är på ca 24 kvm och ger plats för både relaxdel samt matbordsgrupp. Perfekt plats för att avnjuta morgonkaffet eller för den som vill bjuda in till exempelvis middagar med grillning under sommarhalvåret. Matta i konstgräs pryder hela ytan som delvis även har trätrall.

Sovrum

Fint ljusinsläpp från stort fönster. Ekparkett på golv och väggar med en karaktärsfull blå, mönstrad tapet.

Badrum

Helkaklat badrum med vita väggar och svart klinkergolv som har golvvärme på el, vilket ger en behaglig känsla att gå på. Utrustat med WC, handfat, dusch med vikdörrar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Fönster bjuder på ett trevligt inflöde av ljus.

Södervänd terrass 24 kvm bjuder in till mycket sol - Ljust hörnläge högst upp

- Terrass i söder på ca 24 kvm
- Drygt 2,7 meter i takhöjd
- Fint skick med trevliga detaljer
- Ljust hörnläge
- Fem min gångväg till tunnelbanan
- Stambytt

Mycket trevlig och välplanerad 2:a som har ett tilltalande läge högst upp i huset där hörnläget mot sydväst gör den synnerligen trivsam och ljus. Med utgång från vardagsrummet finns en fantastisk terrass på 24 kvm belägen mot söder. Det gör att solen når hit från morgon till sen kväll. Perfekt för soldyrkaren och för arrangemang av grillkvällar under sommarhalvåret.

Lägenhetens skick är genomgående mycket bra. Smakfulla detaljer i orginal tillför extra harmoni och takhöjden på drygt 2,7 meter gör den extra luftig.

Populärt område med mycket grönska, fina promenadstråk, bra närservice och smidigt pendlingsavstånd till stan. På endast fem minuters gångväg finns tunnelbana Stora mossen varifrån det endast är 10 minuters färd till innerstan.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och intresseanmälan för visning!

Förening

Drottningholmsvägen 282, Högst upp!

Förening

BRF Sunnanskog 12

Allmänt om föreningen

Föreningen BRF Sunnanskog 12 är en stabil förening från 2010. Detta år stod föreningens 13 lägenheter inflyttningsklara efter att huset genomgått en totalrenovering. Storleken varier från 1 till 4 rok. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Frubo. Tillgång för medlemmarna finns till enskilda förråd, cykel- och barnvagnsförråd. Trädgården erbjuder en plats i solen och för den odlingsintresserade finns idag två pallkragar till detta.

Tv och bredband

TV och bredband levereras av Comhem där medlemmen själv tecknar önskvärt abonnemang.

Parkering

Föreningen har tre garageplatser som kan hyras för 1.100 kr/mån. I dagsläget är alla uthyrda. I övrigt finns tillgång till boendeparkering på gatan enligt Stockholms stads taxa.

Renoveringar - utförda och planerade

En omfattande renovering av byggnaden gjordes 2009-2010 då även stammarna byttes. Under år 2019 genomfördes en stamspolning. Det man i dagsläget planerar är att renovera fönstren och sätta på extra ljuddämpande plastfilm. På sikt planeras även ventilationen ses över.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen innehar fastigheten med tomträtt där nuvarande period sträcker sig fram till 2027-10-01.

Området

Ulvsunda är ett mycket trevligt och charmigt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och tunnelbanestation vid såväl Stora Mossen som Abrahamsberg. Området har även en hel del villor. Det kallades ursprungligen Kungholms villastad då det bebyggdes för ca 100 år sedan när många av de som bodde i stan ville ha ett alternativ till boendet i lägenhet.

Närservice

I grannområdet Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter.

Kommunikation

Från tunnelbanestation Abrahamsberg tar det endast 15 min in till Stockholms city. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda. På endast några minuters bilresa finns Bromma flygplats med goda förbindelser, framförallt till andra destinationer i Sverige.

Parkering

Taxa 5 gäller i området. Möjlighet till boendeparkering för 300 Kr i månaden.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter