Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björketorpsvägen 11

Bromma Norra Ängby Bromma

2 275 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Björketorpsvägen 11

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 48,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 115 (01115)
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 275 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 172 kr/mån inkl värme, VA, källarförråd & sophantering
Andel i föreningen: 0,8511%
Andel av årsavgift: 0,85112%
Driftskostnad 7 400 kr/år
varav
El: 2 300 kr
Försäkring: 1 800 kr
Övrigt: 3 300 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Posten övrigt avser kostnaden för TV och bredband till Comhem (275 kr/mån) som är ett obligatorisk tillägg på månadsavgiften.
Pantsatt Nej
Allmänt Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1967/2007 Totalrenoverat och tillbyggt 2007
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 5 mars 2020
Energiklass: F
Primärenergital: 163 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Tillgång till cykel- och barnvagnsförråd finns i huset samt tvättstugor. Husen byggdes ursprungligen 1967, men en totalrenovering genomfördes mellan 2005-2007 då byggnaderna även byggdes till med två våningar. Totalrenoveringen innefattar fasad, fönster, ny el, bergvärme, stambyte mm.

Hall

Väl tilltagen med plats för avhängning vid befintlig hatthylla och förvaringsutrymme i stor klädkammare. Ekparkett på golv och ljust målade väggar.

Vardagsrum

Generösa ytor med plats för både sällskapsgrupp och matsalsbord. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti där fransk balkong ger möjlighet att öppna upp och ventilera. Ekparkett på golv och ljust målade väggar.

Kök

Bra förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Stilrent med svart bänkskiva, vitt kakel och skåpluckor i björklaminat. Fint ljusinsläpp från fönster som dessutom ger en möjlighet till ventilering. Ekparkett på golv och ljust målade väggar. Utrustat med integrerad kyl/frys, spis med ugn, och, spisfläkt.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och fint ljusinsläpp från stort fönster. Stor garderob bjuder på gott om förvaringsutrymme. Ekparkett på golv och ljust målade väggar.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel och klinkergolv i mörkbrun nyans. Här finns WC, handfat, dusch och badrumsskåp.

Lugnt gavelläge i välskött förening - Kort gångavstånd till t-bana och matbutik

- ACCEPTERAT PRIS
- Gavelläge
- Bra förvaring
- Hiss
- Fem min till tunnelbana
- BRF med god ekonomi

Kontakta gärna fastighetsmäklare för intresseanmälan för visning redan nu!

Ljus och trivsam med ett tilltalande läge på gavel med utsikt mot intilliggande allmänning. Yteffektiv planlösning med generösa ytor och gott om förvaringsmöjligheter i lägenhetens klädkammare plus extra förråd i källaren.

Belägen i lugnt område i utkanten av Norra Ängbys villakvarter med endast fem minuters gångväg till tunnelbana, gym och stor livsmedelsbutik. På när avstånd finns också fina vandringsstråk vid Grimstaskogen och Mälarens strand.

Välskött förening med god ekonomi som löpande amorterar flitigt på sina lån och dessutom förfogar över 28 hyresrätter som hyrs ut och ger goda intäkter. Möjlighet att hyra garageplats där kö-tid sällan förekommer. Hiss finns dessutom i huset!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och intresseanmälan för förhandsvisning.

Förening

Björketorpsvägen 11

Förening

Brf Långskeppet

Allmänt om föreningen

BRF Långskeppet är en välskött förening med god ekonomi som består av totalt 172 lägenheter där 144 st av dessa upplåtes med bostadsrätt och ligger på Björketorpsvägen 11-13. Utöver det hyr föreningen även ut huset på Björketorpsvägen 15 med 28 lägenheter till Bromma stadsdelsnämnd. Byggnaderna totalrenoverades och byggdes till under 2005-2007 då föreningen var nybildad och lägenheterna inflyttningsklara.

SBC är föreningens ekonomiska förvaltare. För mer info, besök hemsidan http://brflangskeppet.bostadsratterna.se

Tv och bredband

Gruppavtal är tecknat med Comhem genom föreningen. I detta ingår bredband (250/50 Mbit), TV (TIVO Silver) och IP-telefoni. Detta kostar 275 kr/mån och är ett obligatorisk tillägg utöver månadsavgiften. Det är kunden själv som aktiverar erbjudandet genom Comhems kundtjänst.

Fiber finns draget till fastigheten. Inga beslut finns just nu på att dra in detta till lägenheterna, det kan dock komma i framtiden.

Parkering

Föreningen har tillgång till 37 garageplatser som kostar ca 785 kr/månad och 6 p-platser som kostar 375 kr/månad. Garageplats kan ofta finnas ledig. I annat fall tillämpas kö-system. Dessa platser hyr föreningen enligt avtal in sig på hos grannföreningen Ängby Backe.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

För tillfället planeras inga avgiftsändringar och föreningens ekonomi är god. Inga större renoveringar planeras de närmaste åren.

Renoveringar - utförda och planerade

Mellan 2005 och 2007 så totalrenoveras husen på Björketorpsvägen 11 och 13 samt byggs på med ytterligare två våningar. Renoveringen omfattar i stort sett allt, som till exempel stambyte, ny el, ny fasad och nya fönster. Bergvärme installeras också som uppvärmningssystem.

Byggnaderna är således i genomgående gott skick och inga större renoveringar är planerade i dagsläget. Man följer sin underhållsplan löpande.

Under 2017 byttes utrustningen i tvättstugan ut och stammarna spolades i samtliga lägenheter.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Marken innehas med tomträtt - nuvarande avgäldsperiod löper fram till år 2026.

Området

Lugnt och trivsamt område i utkanten av Norra Ängbys villakvarter med närhet till fina vandringsstråk och motionsmöjligheter. Vackra parkvägar som leder till Grimsta naturreservat och Mälaren på cykelavstånd. På gångavstånd finns såväl välsorterad livsmedelsbutik och gym som tunnelbanan. Behagligt pendlingsavstånd där man tar sig på endast 15-20 minuter med bil in till city.

Närservice

Nyöppnad stor Hemköp finns på kort gångavstånd och ligger precis intill tunnelbanestationen. Även gångavstånd till Cirkel K som har öppet dygnet runt samt gym. En station bort med t-banan ligger Vällingby C med ett stort utbud av allt som är viktigt i form av vårdcentral, apotek, tandläkare, banker, restauranger, bibliotek, systembolag etc.

Kommunikation

På fem minuters promenad ligger Råcksta tunnelbana som tar dig till city på ca 20-25 minuter. En promenad till Bällstavägen gör det möjligt att ta buss 113 som går sträckan Blackeberg-Sundbyberg.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter