Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hovstagränd 13

Hagsätra BANDHAGEN

2 395 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Snart här

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta:

Hovstagränd 13

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 59,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 231073001-0342
Våning 4 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr utgångspris
Avgift: 4 460 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv & bredband
Andel i föreningen: 1,0456%
Andel av årsavgift: 1,04712%
Driftskostnad 4 500 kr/år
varav
El: 1 300 kr
Försäkring: 3 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. El-kostnaden avser förbrukningen. Kostnad för elnätsavtal tillkommer.
Tillträde Enligt Överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Förrådsutrymme finns (8-10 kvm)

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 27 juni 2014
Energiklass: C
Primärenergital: 127 kWh/m² och år
- ÖPPEN PLANLÖSNING
- 4,25 METER I TAK SOM HÖGST
- TAKVÅNING 4/4 MED SOLDRÄNKT BALKONG (VÄSTERLÄGE)
- STABIL FÖRENING
- BRA KOMMUNIKATIONER

Varmt välkommen till denna luftiga och moderna tvåa högst upp i huset. Här erbjuds ett boende för den kräsne med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum, badrum med tvätt- och torkmöjligheter samt en stor balkong med härlig eftermiddagssol. På våning 4/4 är ljusinsläppet påtagligt och med den generöst tilltagna takhöjden blir rymden påtaglig. Den sociala planlösningen bjuder in till sammankomster för såväl familj som vänner! Här finns gott om plats för matsalsbord i köksdelen och ett soffmöblemang i vardagsrumsdelen. Bostaden kan även göras om till en mini minitrea (se alternativ planlösning). Stabil förening med framtidstänk och en långsiktigt framtagen underhållsplan.

På Hovstagränd bor ni med närhet till Hagsätra centrum som har ett brett utbud av affärer, restauranger, bibliotek, service och tunnelbana. Med tunnelbana tar du dig till T-centralen på ca 20 minuter. Med buss tar du dig till Älvsjö station där man kan färdas vidare med pendeltåg. För den aktiva finns det fina motionsspår och vacker natur i friluftsområdet vid Ågesta. Älvsjöbadet ligger i närområdet med utomhuspool. Hagsätra idrottsplats ligger precis intill med inbjudande fotbollsplaner.

Bostaden disponeras:

HALL

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av avhängning direkt till vänster och plats för en rymlig garderob till höger. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

SOVRUM

Rakt fram från entrén nås bostadens rymliga sovrum med plats för en stor dubbelsäng och förvaringsmöbler. Fönster och fransk balkong mot grönska. Garderobsvägg sväljer kläder för alla årstider.

BADRUM

Rymligt och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel matchas med ljusblått klinker. Här finns dusch med vikbar duschvägg, wc, handfat, badrumsskåp, handdukstork samt förvaring över den maskinella utrustningen. Fönster ger naturligt ljus.

KÖK

I öppen planlösning med vardagsrumsdelen finns det generöst planerade köket i vinkel. Här matchas vit skåpinredning med blågrått kakel och maskinell utrustning i rostfritt. Flertalet lådor och skåp ger goda förvaringsmöjligheter och med de väl tilltagna arbetsytorna finns här utrymme för flera kockar samtidigt. Matplats för 4-6 personer sittandes. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med ugn, köksfläkt och diskmaskin.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet hänger samman med köksdelen men avdelas elegant av bardiskliknande halvvägg. Gott om utrymme för en stor soffa och tv-möblemang. Både vardagsrum och kök har en påtaglig takhöjd med 4,25 meter som högst över köksdelen. Parkettgolv, vita väggar och utgång till balkong.

BALKONG

Från vardagsrummet nås bostadens stora och mysiga balkong. Här finns gott om plats för loungemöbler och växthus. Eftermiddags-/kvällssol sätter pricken över "i" på denna imponerande balkong.

MODERN TVÅA MED IMPONERANDE TAKHÖJD!

Varmt välkommen till denna moderna och häftiga tvåa (möjlig minitrea) på Hovstagränd 13! Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med en takhöjd på upp till 4,25 meter, en stor balkong i västerläge, en öppen planlösning, ett rymligt sovrum och ett badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Högst upp i huset är ljusinsläppet påtagligt och med takhöjden skapas en rymd som måste upplevas på plats.

Den sociala planlösningen bjuder in till större sammankomster för såväl familj som vänner! Stabil förening med framtidstänk och en långsiktig framtagen underhållsplan. På Hovstagränd bor ni med närhet till Hagsätra centrum som har ett brett utbud av affärer, restauranger, bibliotek, service och tunnelbana. Med tunnelbana tar du dig till T-centralen på ca 20 minuter. Med buss tar du dig till Älvsjö station där man kan färdas vidare med pendeltåg. För den aktiva finns det fina motionsspår och vacker natur i friluftsområdet vid Ågesta. Älvsjöbadet ligger i närområdet med utomhuspool. Hagsätra idrottsplats ligger precis intill med fotbollsplaner och ishockeyrink.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Hovstagränd 13

Förening

Brf Ängssätra

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Kolargossen 1. Förutom marken äger föreningen de 6 punkthus som byggdes under åren 2005-2007 av Peab på uppdrag av Riksbyggen (gatuadresserna är Hovstagränd 3, 5, 7, 9, 11, 13.) I föreningens hus finns 86 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök. varav 13 ettor, 10 tvåor, 51 treor och 12 femmor.

Tv och bredband

Internet från Tele2 (50/10 mbit) är inkluderat i avgiften. Gäller fram till 2021-10-31, därefter är samtliga lägenheter anslutna via Bahnhof FiberLan (upp till 1000 Mbit) med ethernetkabel. Internet från Bahnhof (1000/1000 mbit) kommer också att inkluderas i avgiften.

Alla lägenheter är också anslutna med Tele2 KOAX “tre hål i väggen” (upp till 1200/100 Mbit) I samma koaxnät går även Penny att teckna.
Internetanslutning från Tele2 eller Penny.

TV - ComHem är leverantör av såväl analoga som digitala sändningar. Digitalt och analogt grundutbud ingår i årsavgiften.
TV kan även tecknas genom Telia Öppen fiber och dess leverantörer.

Parkering

Föreningen hyr ut 60 Parkeringsplatser och 2 MC platser till boende för 325 kr/mån. Planer på att införa el-laddstolpar finns för 2021.

Renoveringar - utförda och planerade

Nedan sammanfattas de senaste 10 årens större underhåll och reparationer föreningen utfört (komplett lista finns på www.angssatra.se):

2013 – OVK samt kanalrengöring
2015 – Stamspolning
2016 – Relining av ett felbyggt markavloppsrör utanför Hovstagränd 3
2016 – Lagerbyte samtliga fastighetsfläktar
2017 – Lagning av kollapsat markventilationsrör tvättstuga
2017 – Byte till LED belysning samtliga hissar
2017 – Byte till LED belysning i trapphus, miljöhus samt utomhusstolpar
2018 – Läggning av nya plattor vid entréer Hovstagränd 3, 5 och 7
2019 – Lagning av fasadsockel Hovstagränd 11 samt mindre putslagningar
2019 – Modernisering av passagesystem till Axema för entréerna
2019 – Uppgradering av styrning till undercentral
2019 – OVK samt kanalrengöring
2019 – Genomgång av taksäkerhet samt underhåll av tak
2020 – Byte till LED belysning samtliga allmänna ytor
2020 – Stamspolning
2020 – Målning av samtliga träytor och byte av dålig spont utomhus
2020 – Byte av skadade innerväggar i ett miljöhus samt montering av avbärarplank i miljöhusen.
2020 – Uppgrävning, omisolering och dränering vid en yttervägg pga markläckage Hovstagränd 9
2020 – Lagning av ett skadat avloppsrör under takterrass Hovstagränd 13
2021 – Byte av yttre dörrparti till tvättstuga inför modernisering av passagesystem

Övrigt

Föreningen har en gemensam grovtvättstuga som är utrustad med grovtvättmaskin, mangel, torktumlare och torkskåp. Tvättstugan finns i port 9. På entréplan finns även barnvagnsrum och ute på gården finns cykelförråd.

Föreningen har soprum för hushållsavfall samt källsortering för Glas, Papper, Kartong, Metallförpackningar och småbatterier. Föreningen har inget grovsoprum. Elektronik och andra grovsopor tas till närmaste återvinningscentral.

Besök gärna föreningens informativa hemsida på www.angssatra.se

Överlåtelseavgift

25 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Hovstagränd bor ni med närhet till Hagsätra centrum som har ett brett utbud av affärer, restauranger, nyrenoverat bibliotek, service och tunnelbana. Skogen finns utanför dörren för den som önskar vandra på småstigar. På cykel tar det 7 min till Älvsjö och sedan ytterligare 7 min vidare till centralen. Rekommenderas varmt under sommarhalvåret! Med tunnelbana tar du dig till T-centralen på ca 20 minuter. Med buss tar du dig till Älvsjö station där man kan färdas vidare med pendeltåg. För den aktiva finns det fina motionsspår och vacker natur i friluftsområdet vid Ågesta. Älvsjöbadet ligger i närområdet med utomhuspool. Hagsätra idrottsplats ligger precis intill med fotbollsplaner.

Kommunikation

Hagsätra centrum ligger med ca 7 minuters promenad från bostaden, här finns kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar er till city på ca 23 minuter. Här finns också möjlighet att ta buss till Älvsjö där det erbjuds pendeltåg och flertalet busslinjer

Övrigt

I Hagstära centrum hittar vi matbutik, restauranger, apotek, vårdcentral och postombud. I området ligger flertalet skolor där ibland Hagsätraskolan (1-9) men även flertalet förskolor finns i området.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter