Hägerneholm, Täby

Arningetorpsvägen 11C

+Radhus i bostadsrättsform
+Parkeringsplats intill huset
+4 sovrum
+3 uteplatser
+Underbart solläge

Vill du bo i bostadsrätt men vill undvika att springa i trapporna eller trängas i hissen? Tryter plånboken för ett friköpt hus? Välkommen till Arningetorpsvägen 11C! Här bor du i radhus i ett familjekärt kvarter men med tryggheten av en bostadsrättsförening. Du har hela tre uteplatser att njuta av! En altan på framsidan, en altan på baksidan och en balkong med utgång från master bedroom! På denna sida ligger solen på hela dagen så du kan både odla tomater, grilla, sola eller blåsa upp barnpoolen och bara njuta! Tujor är odlade på rad som skiljevägg mot gågatan utanför och insyn. Bekvämligheten med att ha alla fyra sovrum samlade på övre plan gör att hela entréplanet bildar en sällskapsyta för både gäster och familjemys. Genomgående i hela radhuset är de ljusa parkettgolvet och de stora fönster som i princip översköljer hela hemmet! Sovrummen är inredda i egenartade färger och plats för förvaring finns i alla rum! Badrum finns på båda våningsplan och i det nedre badrummet har du både torktumlare och tvättmaskin. Köket inbjuder till matlagning och den stora bänkytan underlättar ytterligare. Här kan du släppa ut barnen direkt utanför dörren tack vare den skyddade innergården. Det är underbart att kunna sitta på den nybyggda altanen på framsidan och se barnen leka fritt. Barnens cyklar och uteleksaker får plats i uteförrådet och bilen parkerar du precis utanför! Närhet till skola och förskola gör att ni kan promenera eller cykla dit. Kommunikationer finns i form av buss och snart öppnar även Roslagsbanans nya hållplats i Arninge. Hägerneholm är Täbys nya stadsdel som bara växer och växer för varje månad som går och detta beror säkert på närheten till natur, skog och friluftsområden och samtidigt närhet till Täby centrum och de stora vägarna vidare söderut! Har du inte varit här förut? Åk förbi!

Vill du veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se för att få mer information.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 105.3 kvm
Avgift 4465 kr/mån
Rum 5
Hiss Nej
Byggnadsår 2017
Pris

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Arningetorpsvägen 11C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 105.3 kvm. föreningens information
Hiss Nej

---ENTRÈPLAN---

-HALL-
Insteg i grått klinker, perfekt för blöta skor. Bra plats för avhängning! Väggarna är vitmålade och tack vare fönstret i dörren och ljusinsläpp från vardagsrummet framför är hallen ljus, härlig och välkomnande! På golvet fortsätter ett snyggt ljust parkettgolv vidare in till vardagsrummet.

-BADRUM-
Helkaklat badrum men grått klinker på golv och vita kakelplattor på väggarna. Här finns WC, handfat med vit kommod, spegel med belysning, duschhörna med vikväggar i glas samt både torktumlare och tvättmaskin! Spotlights i taket!

-VARDAGSRUM-
Ljust parkett på golv och vitmålade väggar. Stora fönster från golv nästan upp till tak och glasdörr ut till baksida altan. Plats för soffgrupp och matgrupp framför ytterligare ett fönster. Intill trappen finns ett rejält förråd som sväljer ordentligt med saker.

-KÖK-
Vitt stilrent kök utan beslag. Inbyggd ugn och micro i rostfritt. Integrerad kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Häll och fläkt. Stor bänkyta i sten. Ovan ligger modernt stänkskydd i glas och under överskåpen finns spotlights. Fönster ovan diskho släpper in härligt ljus och här ligger likadant ljust parkettgolv som resten av entréplanet.

---ÖVRE PLAN---
Vitmålad trappa leder upp till övre plan.

-ÖVRE HALL-
Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för förvaringsmöbel.

-SOVRUM-
Sovrum med ljust parkettgolv och målade väggar i skär nyans. Stora fönster som vetter ut mot baksida.

-SOVRUM-
Sovrum med ljust parkettgolv och målade väggar i olivgrön ton. Här finns en inbyggd stor garderob med skjutdörrar som är tapetserade i härligt mönster. Plats för stor dubbelsäng. Stort fönster och utgång till egen balkong ut mot baksida.

-SOVRUM-
Sovrum med ljust parkettgolv och målade väggar i blått. Här står idag dubbelgarderober i vitt och plats finns för både enkelsäng och kontorsdel. Fönster med utsikt mot framsida.

-SOVRUM-
Sovrum med ljust parkettgolv och väggar delvis målade i ljusgrått och delvis tapetserade i mönstrad tapet. Enkel garderob i vitt och fönster som vetter ut mot framsida.

-BADRUM-
Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Stort badkar i vitt med dusch ovan. WC, handfat med vit kommod och spegel med belysning ovan. Fönster för ljusinsläpp och vädring.

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 105.3 kvm
Byggnadsår 2017
Fönster 3-glas
Uppvärmning Värmepump/Frånluft
Ventilation Frånluftsventilation m värmeåtervinning
Övriga byggnader Isolerat förråd på framsidan av huset.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 09
Avgift 4465 kr/mån
Kommentar inkl. vatten, sophantering, parkering. Kostnader för hushållsel och uppvärmning ingår ej i årsavgiften utan bekostas av respektive bostadsrättsinnehavare.
Driftkostnad 9 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 9 000 kr

I uppvärmningskostnaden inkluderas även kostnad för el. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Andel i förening 7,895%
Andel av årsavgift 7,89%

Förening

Föreningsnamn Brf Ullna Allé
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-9862
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Ullna Allé är beläget i Hägerneholm som är ett hållbart område med minimal negativ påverkan på miljön. Därför har man ställt särskilda krav på bland annat vegetation och dagvattenhantering. Det betyder att husen har så kallade gröna tak och att hårdgjorda ytor minimerats. Det finns också flera dagvattendammar som tar hand om och renar regnvattnet i Hägerneholm. Den gröna miljön skapar ett behagligt lokalklimat där parker, träd och dammar bidrar till att förbättra luften och reglera temperaturen.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 12
Parkering Föreningen har idag 2 gästparkeringar. Om nästa ägare vill ha en extra parkering kan en av dessa hyras för 300 kr/månad.
Tv och bredband Fiberanslutet. Öppet stadsnät.
Överlåtelseavgift 1183 kr
Pantsättningsavgift 473 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Parkering Parkering ingår i avgiften
Balkong Trälagd uteplats både baksida och framsida samt balkong.

Dokument

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där man planerat och bygger nu upp Arninge Rescentrum där även Roslagsbanan står klar under 2021. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som är klart hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här kommer att finnas både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Räkna på ditt nya boende