Visningar

Lördag 11 December KL: 10:30 - 11:00 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan. Önskas videovisning kontakta mäklaren. Boka
Hemavan/Tärnaby, TÄRNABY

Fritidsvägen 10D

Välkommen till denna trevliga lägenhet alldeles bredvid Hassebacken. Det kan inte bli mer ski-in ski-out läge än denna lägenhet! Alldeles utanför dörren är dalstationen till Linbanan. Lägenheten har 2 sovrum, badrum med dusch samt kombinerat kök och vardagsrum i öppen planlösning. I anslutning till entrén är en altan med utsikt över Hassebacken och Ryfjället med plats för utemöbler. Ett optimalt boende för den som vill ha gångavstånd till skidsystem, längdspår, skoterleder, fiske och affärer. Bär- och svamprika marker med fina vandringsleder 'runt husknuten'.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 42 kvm
Avgift 1312 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1988
Pris 1 395 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklre
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Trevlig lägenhet med ski-in ski-out läge till Tärnabys skidbackar!

AnnaG Digitalt visitkort Info-Corona Hemnet_Hemavan Fastighetskarta

AnnaG Digitalt visitkort
AnnaG Digitalt visitkort
Info-Corona Hemnet_Hemavan
Info-Corona Hemnet_Hemavan
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklre

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Fritidsvägen 10D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 42 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Markplan/suterräng

Välkommen till denna trevliga lägenhet alldeles bredvid Hassebacken. Det kan inte bli mer ski-in ski-out läge än denna lägenhet! Alldeles utanför dörren är dalstationen till Linbanan. Lägenheten har 2 sovrum, badrum med dusch samt kombinerat kök och vardagsrum i öppen planlösning. I anslutning till entrén är en altan med utsikt över Hassebacken och Ryfjället med plats för utemöbler. Ett optimalt boende för den som vill ha gångavstånd till skidsystem, längdspår, skoterleder, fiske och affärer. Bär- och svamprika marker med fina vandringsleder 'runt husknuten'.

SKI-IN SKI-OUT

LÅG MÅNADSAVGIFT

ALTAN

FIBER ÄR INDRAGET

UTHYRNINGSMÖJLIGHETER

Genomgående i lägenheten är ett vitmålat tak. På golvet ligger en beige matta med undantag för badrummet. Väggar är vitmålade samt i kök/vardagsrumsdelen är det en bröstpanel målat i grått. Till vänster om ytterdörren är ett tillhörande skidförråd.

HALL
När du kommer in i lägenheten har du upphängning för kläder direkt till vänster om dörren samt två garderober.

KÖK/VARDAGSRUM
Köket är placerat rakt fram när du kliver in i lägenheten. Det är vita skåpluckor med gråa beslag. Det är kaklat i vitt ovan diskbänken. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys samt spis/ugn, vilka köptes in 2017. Vardagsrummet har stora gemensamhetsytor vilket rymmer ett större matbord samt en soffhörna. Det är ett härligt ljusinsläpp från de tre fönsterna som täcker väggen i sydvästlig riktning.

BADRUM
Bakom köksväggen är badrummet. Här inne ryms förutom VVB, dusch, WC och handfat även ett torkskåp. Våtrumstapet och -golv i gråa nyanser.

SOVRUM 1 OCH 2
Längst in lägenheten är de två sovrummen vilka rymmer en våningssäng var samt ett sängbord. Sängarnas bredd är 80 cm och 105 cm nere. Båda rummen har inbyggda garderober. Väggarna är ljust gula.

ÖVRIGT
Lägenheten säljs fullt möblerad med tillhörande köksgeråd.
Bilparkering
Skoterparkering på området.
Skidbod.
Uthyrningsmöjligheter.

2019 Målat ytskikt
2017 Nya element, nya köksluckor samt ny kyl/frys och spis

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 42 kvm
Byggnadsår 1988
Fönster 3-glas
Uppvärmning Direktverkande el
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 23 i Brf Skytteanska Skolan 1
Pris 1 395 000 kr
Avgift 1312 kr/mån
Kommentar Årsavgiften (månadsavgiften) är fördelad på två inbetalningar per år. I månadsavgiften ingår försäkring, underhåll av väg, gatubelysning, snöskottning, sopor, VA samt avsättning till yttre fond.
Driftkostnad 12 365 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 212 kr
  • Hushållsström: 12 153 kr

16A säkring 4 615kr/år. Säljarna har nyttjat lägenheten 3-4 veckor per år senast åren. När lägenheten ej har nyttjats har temperaturen ställts på 10 grader (1 på reglaget). Rullgardiner brukar vara uppe när de inte har varit i lägenheten så att solvärmen får göra sitt. Den värms snabbt upp till normaltemp när man slagit om reglaget till 2. Som ägare av bostadsrätten får man teckna egen bostadsrättsförsäkring. Tillkommer gör kostnaden för eventuellt abonnemang på bredbank.

Andel i förening 8,33%

Uteplats

Altanen tillhör bostadsrätten, marken tillhör föreningen.

Parkering Parkering med motorvärmarstolpe. Finns skoterparkering i området.

Förening

Föreningsnamn Brf Skytteanska Skolan 1
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716463-6990
Äkta/oäkta förening Äkta
Antal lägenheter 12
Renoveringar Tänkta åtgärder är att byta utkastare, stuprör samt isolering mot grund på båda huskropparna.
Parkering Finns en motorvärmarstolpe för varje lägenhet. Skoterparkering finns i området.
Tv och bredband Fiber är indraget.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt Info hämtad från föreningen 2021-08-17,

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende