Vendelsömalm, Vendelsö

Klenavägen 4, 2 tr

Välkommen till denna stora och totalrenoverade 2:a med fantastiskt kök (matplats för hela 10-12 personer!) och fönster i 3 väderstreck. Nyrenoverad och inglasad balkong i insynsskyddat läge samt fräscht helkaklat duschrum, stort vardagsrum och mysigt sovrum. Gott om förvaring finns också. Mycket välskött och populär förening med god ekonomi.

På Klenavägen 4 bor du på bara några minuters gångväg till busshållplats (direktbussar till Gullmarsplan, Stockholms city, Handen, Tyresö, Nacka m.m.) samt ett stenkast till populär pizzeria, matvaruaffär, flera förskolor, skola m.m.

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Bokning till visningen sker vidare i annonsen med tidsintervall. Max 2 personer per sällskap. Välkommen på visning!

Mysig inglasad balkong i härligt lugnt läge. Förråd finns i markplan.

Lägenheten är ursprungligen en 3:a och kan enkelt återställas till en 3:a (köket kan delas av till sovrum igen).

OMRÅDET

Vendelsömalm är belägen på bekvämt avstånd till stormarknader samt inte långt från Brandbergens Centrum och Haninge Centrum. Busshållplats finns på endast ett stenkast från lägenheten där flertalet bussar med direktförbindelser till både T-centralen samt Gullmarsplan passerar. Mer information finns på www.sl.se. I närområdet finns även härliga strövområden som tex. Tyresta nationalpark, ridanläggningar, närhet till badmöjligheter vid Ramsjön och Svartsjön samt skolor och förskolor.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 72 kvm
Avgift 4233 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1959
Pris 2 195 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

TOTALRENOVERAD 2:A MED FANTASTISKT KÖK OCH INGLASAD BALKONG

Info-Corona Hemnet_Haninge Hemnet Hagaskolan

Info-Corona Hemnet_Haninge
Info-Corona Hemnet_Haninge
Hemnet
Hemnet
Hagaskolan
Hagaskolan

Planritning

Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klenavägen 4, 2 tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 72 kvm. föreningens information
Hiss Nej

RENOVERAD MED LJUS FÄRGSÄTTNING OCH STORT KÖK

STAMBYTT HELKAKLAT DUSCHRUM - MYSIGT SOVRUM

HÄRLIGT VARDAGSRUM OCH GOTT OM FÖRVARING

ENTRÈHALL
Välkomnande hall med klinkergolv och vita målade väggar.Här finns plats för klädavhängning och skoställ direkt till höger vidare in en stor garderob med spegelskjutdörrar.

BADRUM
Direkt till vänster i hallen når du det fräscha helkaklade badrummet med ljust klinkergolv och kakel på väggarna. Duschhörna, tvättställskommod, badrumsskåp och handdukstork.

KÖK
Fantastiskt stort kök (totalrenoverat 2010) med parkettgolv, vita målade väggar samt vit skåpsinredning och mycket gott om arbetsyta på ekbänkskivor och med vitt kakel ovanför. Matplats för ca 10-12 personer samt spishäll, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med snyggt parkettgolv, vita målade väggar och diskret fondtapet. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möbel.

SOVRUM
Mysigt sovrum med parkettgolv, ljusa målade väggar och hel garderobsvägg med skjutdörrar. Utgång till den mysiga inglasade BALKONGEN i lugnt läge mot baksidan av huset.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 72 kvm
Byggnadsår 1959
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk

Energideklaration

Utförd Ja, 2013-12-16
Energikonsumtion 90 kWh/m2 år.
Primärenergital 68

Ekonomi

Lägenhetsnummer 303168003-7125
Pris 2 195 000 kr utgångspris
Avgift 4233 kr/mån
Kommentar inkl värme, vatten och Kabel-TV
Driftkostnad 3 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 700 kr

Andel i förening 0,86028%

Förening

Föreningsnamn Brf Vendelsömalm
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 712400-1798
Gatuadress Lorensbergsvägen 1
Postnummer 13669
Ort Vendelsö
Epostadress brf.vendelsomalm@hotmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Byggnaderna i Bostadsrättsföreningen Vendelsömalm är uppförda 1959 och består utav 133 lägenheter i varierande storlek fördelade på 7 hus. Föreningen har även två affärslokaler som hyrs ut (fotvårdsbutik/medicinsk fotvård och en restaurang).

En av styrelsens viktigaste uppgifter är att underhålla fastigheterna för att långsiktigt få en god boendeekonomi, kvalitet i boendet och trivsel i området. Bostadsrättsföreningen registrerades 1959-09-15. Föreningen har en heltidsanställd fastighetsskötare som sköter det dagliga underhållet av föreningens fastigheter.

Föreningen har sedan länge haft ett system för sortering av hushållssopor. I anslutning till varje fastighet finns ett soprum för hushållssopor. Månadsvis ställs en container avsedd för grovsopor vid Sturebergsvägen 1. Återvinningsstation finns vid Sturebergsvägen 5.

På bottenvåningen i varje fastighet finns också ett gemensamt cykelförråd där även barnvagnar och pulkor kan ställas.

Källarförråd och matkällare finns till alla lägenheter, det finns även ett hobbyrum för uthyrning. En mordern tvättstuga finns belägen i huset på lorensbergsvägen 1.
Föreningens ekonomi - Föreningens årsavgift höjdes 2019-01-01 då den höjdes med 3 % - Föreningens årsavgift höjdes 2020-01-01 då den höjdes med 3 %
Antal lägenheter 133
Antal lokaler 2
Renoveringar
2002: Stambyte och nya elstigare
2008: Ny tvättstuga
2009: Bergvärmeinstallation
2017: Fastighetsboxar installerade på entréplan
2020: Balkong, Fasad och Takrenovering.
2021: Grönytor och parkeringsplatser
2023: Tvättstuga
Parkering P-plats 100 kr/månad (kö), p-plats med el 200 kr/månad (kö), garage 900 kr/månad (kö), mc-plats 150 kr/månad (kö). P-plats/garage följer inte med lägenheten. Ansökan görs via föreningens hemsida.
Tv och bredband Bredbandsleverantör är Telenor (fd. Bredbandsbolaget) och kostar 165 kr/mån (obligatorisk kostnad) Hastigheten är upp till 100/100 Mbit/s. I anslutningen ingår även ip-telefoni. Föreningen är ansluten till ComHems basutbud för kabel-TV.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt För med information om föreningen, se föreningens hemsida: http://www.brfvendelsomalm.se/

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende