Vega, HANDEN

Kvalövägen 21

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!

Välkommen till ett välplanerat och snyggt inrett bostadsrättsradhus i populära Vega! Mysig trädäckad uteplats mot grön allmänning på baksida samt moderna öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, 3 bra sovrum, allrum och extra toalett.

På Kvalövägen 21 bor du i perfekt läge med gångsavstånd till Vegastationen samt nära både flera förskolor, skola, natur, bad, Rudans naturområde med både skidspår, elljusspår m.m.

Välkommen med din intresseanmälan till sofia.branting@mohv.se!

Stort trädäck på baksidan i härligt läge mot skogsallmänning och gräsmatta (gemensam för föreningen). Egen p-plats hör till radhuset i entrén (plats för 2 bilar). Utvändigt förråd finns i anslutning till entrén. 6 gästplatser finns vid det gemensamma cykelförrådet.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 99 kvm
Avgift 4660 kr/mån
Rum 5
Hiss Nej
Byggnadsår 2014
Pris 0

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Härligt läge mot allmänning - stilrent inrett - helkaklat badrum

Info-Corona Hemnet_Haninge Hemnet Ica Maxi Port 73 Måsöskolan

Info-Corona Hemnet_Haninge
Info-Corona Hemnet_Haninge
Hemnet
Hemnet
Ica Maxi
Ica Maxi
Port 73
Port 73
Måsöskolan
Måsöskolan

Planritning

Planritning
Planritning
Planritning
Planritning
Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kvalövägen 21

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 99 kvm. föreningens information
Hiss Nej

ENTRÉPLAN:

HALL
Parkettgolv (idag ligger en matta i entrédelen) och läckert mörkblå målade väggar. Här finns mycket goda avhängningsmöjligheter och stor garderob med skjutdörrar till vänster.

BADRUM
Direkt till höger i entrén når du det helkaklade badrummet med mörkt klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Tvättställ, skåp, toalett samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

VARDAGSRUM OCH KÖK
Härligt ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köksdelen. Köket är utrustat med vit köksinredning och gott om arbetsyta på mörk laminatbänk. Induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och kyl/frys. I vardagsrummet finns plats för både matgrupp, stor soffa och tv-möbel. Parkettgolv och målade vita och mörkblå väggar. Från vardagsrummet når du den härliga UTEPLATSEN på baksidan i bra solläge mot allmänning.

ÖVRE PLAN:

ALLRUM
Mysigt allrum med parkettgolv och vita målade väggar. Perfekt som extra tv-hörna.

GÄST-WC
Klinkergolv, tvättställ, WC och spegel.

SOVRUM 1
Stort sovrum 1 med härlig rymd och utsikt mot allmänningen! Parkettgolv, vita målade väggar och mörkblå målad fondvägg samt hel garderobsvägg.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 3
Sovrum 3 med målade väggar och parkettgolv.

Byggnad

Typ av byggnad 2-plans radhus
Boarea 99 kvm
Byggnadsår 2014
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk FTX

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja
Datum 2016-01-21
Primärenergital 36

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5 i Bostadsrättsföreningen Vega Haninge
Avgift 4660 kr/mån
Kommentar inkl värme (bergvärme), VA, p-plats, bredband och kabel-tv via Telia
Driftkostnad 10 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 10 200 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 7,14286%

Förening

Föreningsnamn Bostadsrättsföreningen Vega Haninge
Organisationsnummer 769627-6364
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Vega Haninge består av 14 st radhus i populära och expansiva Vegaområdet. Husen uppfördes 2014 i dansk design.

Varje hus har en p-plats samt ett förråd i anslutning till entrén. I månadsavgiften ingår värme, vatten och p-plats. Bredband, kabel-tv och hushållsel tillkommer. Kabel-tv och internet via fiber. Gemensamt cykelförråd finns.

OMRÅDET

I Kolartorp/Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt även skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg.

Haninge kommun har drygt 80 000 invånare och är en av Stockholms största och mest expansiva kranskommuner. Planerna för området med ny pendeltågsstation och bebyggelse med höghus och centrum gör att Kolartorp/Hermanstorp/Vega växer ihop med centrala Handen.
Ett attraktivt och välplanerat bostadsområde håller på att växa fram i natursköna Kolartorp. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Här finns flera nybyggda förskolor samt Måsöskolan (1-6) men ytterligare en skola för barn upp till årskurs 9 planeras.

De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum och Port 73 finns apotek, flertalet klädbutiker, gym m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö.

Dokument

Området

Bostaden ligger i en ny och lugn del av Vega med promenadavstånd till förskolor, skolor, pendeltåg och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande pendeltåg. Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

Närområde

Närheten till Port 73, Haninge centrum och Länna köpcentrum gör att utbudet av restauranger, caféer, butiker, frisörer, apotek och systembolag finns bara några minuter bort med bil. Vid Vega pendeltågsstationen finns resturang, kiosk och gym, Även öppnas en matbutik inom kort.

Kommunikation

På kort promenadavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter (2-4 min till buss och pendeltåg). Vega station som öppnade i april 2019 tar dig till Stockholm city på 24 min och med flertalet bussförbindelser tar du dig både inom och utom kommungränserna.

Räkna på ditt nya boende