Hermanstorp, Handen

Gräsvretsvägen 15

Inom kort erbjuds denna plana tomt i fantastiskt hörnläge med sol från morgon till kväll! På tomten finns även ett rymligt garage.

Tomten är just nu under avstyckning (beräknas vara färdigt om ca 3-4 månader) och här väljer du fritt husleverantör för planering av ditt drömhus! Detaljplanen har 2 års fördröjd genomförandetid och det dröjer till mars 2023 innan man kan att ansöka om bygglov i enlighet med planen.

I samband med den nya detaljplanen kommer det bli nya gator, förskola, kommunalt V/A m.m. i området. Läs gärna mer om den nya detaljplanen på kommunens hemsida. https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/vega-hermanstorp/hermanstorp/

Hermanstorp är ett naturnära område som endast ligger på några minuters promenadavstånd till populära Vegastaden som just nu är under uppbyggnad. Här finns den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig till Stockholm City på ca 25 min. Vid stationen finns även nyöppnad Icabutik, sushi, kiosk, gym samt en plan på att bygga fler matvarubutiker, café m.m. Här finns också flera förskolor och skolor. Det är även nära till Haninge centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Med bil tar du dig in till Stockholm City på ca 20 minuter.

Maila din intresseanmälan till sofia.branting@mohv.se eller ring 070-555 38 69! Åk gärna ut och titta själv men respektera närliggande grannar och titta på tomten endast från vägen.

I annonsen finns husförslag från Eksjöhus - kontakta gärna Niclas på 070 724 92 00 eller niclas.engkvist@eksjohus.se för mer information.

Information

Bostadstyp Tomt
Tomt 1150 kvm
Pris 0

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Lättbebyggd och plan tomt i populära Hermanstorp! (under avstyckning)

Tomtkarta Hemnet Info-Corona Hemnet_Haninge Måsöskolan Port 73 Ica Maxi

Tomtkarta
Tomtkarta
Hemnet
Hemnet
Info-Corona Hemnet_Haninge
Info-Corona Hemnet_Haninge
Måsöskolan
Måsöskolan
Port 73
Port 73
Ica Maxi
Ica Maxi
Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gräsvretsvägen 15

Bostadsfakta

Ekonomi

Tomt

Tomtarea 1150 kvm
Tomttyp Plan trädgårdstomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Detaljplan

Dokument

Området

Hermanstorp är ett naturnära område som ligger på några minuters promenadavstånd till den Vegastaden som nu är under uppbyggnad. Här finns den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig till Stockholm City på ca 25 min. Vid stationen finns Icabutik, sushi, kiosk samt en plan på att bygga fler butiker, café m.m. I Vega finns även flera förskolor och skolor. Det är även nära till Haninge centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Med bil tar du dig in till Stockholm City på ca 20 minuter.

Räkna på ditt nya boende