Budgivning pågår

Senaste bud:
2 190 000 kr
Visa historik

Budhistorik

2 190 000
2
2 160 000
2
2 145 000
4
2 130 000
2
2 115 000
1
2 100 000
3
2 085 000
1
2 070 000
3
2 055 000
1
2 040 000
2
2 025 000
1
2 010 000
2
1 995 000
1
Centrala Handen, HANDEN

Vallavägen 87

Varmt välkommen till en ytterst välplanerad lägenhet i fint skick med en härlig balkong. Den genomgående bostaden har väl tilltagna ytor och rymmer bland annat en hall med god förvaring, modernt kök som angränsar till det rymliga vardagsrummet, tre sovrum i fil och två badrum! De två sovrummen kan öppnas upp till ett stort om så önskas och bostaden kan på så vis nyttjas som tre rum och kök. Lägenheten är registrerad som en trea men disponeras idag som en fyra. Stambyte planeras till början av året, läs mer på föreningens hemsida.

Här bor familjen i ett lugnt barnvänligt område med gångavstånd till det mesta! I närheten finner du skolor, flertalet lekparker, goda kommunikationsmöjligheter, mataffärer och ett stort butiksutbud i Haninge Centrum. Den som gillar natur kommer uppskatta Rudans friluftsområde & naturreservat med bad- och fiskemöjligheter samt vackra promenad- och löpsstråk.

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Anmäl dig i förväg till våra visningar och kom max två personer per sällskap. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Kontakta mäklaren för mer information!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 90 kvm
Avgift 6321 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1965-1968
Pris 2 200 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Samuel Söderling
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 24
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Victoria Sjöberg
Reg. Fastighetsmäklare
0705-53 47 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

FYRA (MÖJLIG TREA) MED RENOVERADE YTSKIKT OCH BRA LÄGE!

centrum natur

centrum
centrum
natur
natur

Planritning

Samuel Söderling

Samuel Söderling

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vallavägen 87

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 90 kvm. förvaltarens information
Hiss Nej

En trappa upp välkomnar denna välplanerade fyra om 90 kvm i populära Brf Soluret. Här erbjuds en bostad gott skick med genomgående ljusa ytor! Lägenheten är registrerad som en trea men disponeras idag som en fyra. Bostadens sociala ytor som hall, vardagsrum och kök har genomgående laminatgolv och vitmålade väggar. Bostaden har genomgått en del förändringar genom åren, senaste renoveringar:
2021: Garderob i hall, ny bänkskiva, stänkskydd, blandare i kök. Nytt golv i kök, hall och vardagsrum. I stambytet i början av nästa år kommer båda badrummen att göras om, läs mer på föreningens hemsida.

Läget är optimalt med gångavstånd till Haninge Centrum, bussar, pendeltåg, natur och badsjö. Under dagtid avgår pendeltåget fyra gånger i timman. Centrala Stockholm nås på ca 25 minuter och Nynäshamn på ca 40 minuter. För den som pendlar är möjligheterna således mycket goda. Området är väldigt populärt och familjärt.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 90 kvm
Byggnadsår 1965-1968
Uppvärmning Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden Stambyte 2021-2022

Rum

Entréhall

Välkomnande entréhall med dekorsten på väggar. I hallen finns plats för avhägning eller sittbänk. Vidare in i hallen mot köket erbjuds förvaring i garderob med skjutdörrar.

Sovrum 1

Direkt till vänster nås bostadens första rum. Här ryms säng och förvaringsmöbel. Väggen emellan sovrum 1&2 går att ta ned om man önskar ett stort rum. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Sovrum 2

Charmigt sovrum i samma storlek som det första. Här ryms säng samt ytterligare möblemang. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Sovrum 3

Största sovrummet går i ljusgrå ton med laminatgolv. Generösa ytor som rymmer en dubbelsäng, ytterligare möbel och förvaring erbjuds i garderober med stilrena skjutdörrar, vilket målades i år.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och rymligt, perfekt för sammankomster med nära och kära! Här ryms stor soffgrupp, tv-möbel samt ytterligare möblemang. Rummet är luftigt och fönsterpartierna i två väderstreck skänker ett härligt ljusflöde i rummet. Vita väggar och ljust laminatgolv. Från rummet nås både den härliga balkongen mot innergården och den franska balkongen.

Badrum

Badrum med vitt kakel på väggarna och mörk matta på golv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, tvättställ, WC, spegel och badkar. Obs. Säljaren avser att ta med torktumlaren vid flytt!

WC

Badrum med vitt kakel på väggarna och mörk klinker på golv. Badrummet är utrustat med tvättställ, WC, spegel och duschhörna.

Kök

Köket har gott om både förvaring och arbetsyta, perfekt för den som älskar att stå i köket. Skåpinredning och luckor i vitt som matchas elegant mot en ljusare marmormönstrad bänkskiva och stänkskydd. Här ryms matgrupp för 4-6 personer. Köket är maskinellt utrustat med häll, inbyggd ugn, fläk, kyl och frys och integrerad diskmaskin. Väggar i vitt och golv i mörkare laminat.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2020-01-12
Primärenergital 155

Ekonomi

Lägenhetsnummer 092 i Brf Soluret
Pris 2 200 000 kr Accepterat pris
Avgift 6321 kr/mån
Kommentar inkl. fjärrvärme, vatten, bostadsrättstillägg och förråd. Obligatoriskt tillägg om 95kr för bredband via Ownit.
Driftkostnad 4 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 4 800 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,69688%

Förening

Föreningsnamn Brf Soluret
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769620-1313
Gatuadress Vallavägen 83
Postnummer 13641
Ort Handen
Epostadress info@brfsoluret.se
Hemsida www.brfsoluret.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen I avgiften ingår fjärrvärme, vatten, förråd och annalogt basutbud från Com Hem TV.
Gruppanslutning via Ownit på 95 kr i månaden för bredband 250/250mbps tillkommer på aviften för alla.

4 tvättstugor finns, 2 på gård 1 (mellan port 79-81)och 2 på gård 2 (mellan port 103-105) utöver det finns en Grovtvättstuga utanför gård 2. Föreningen har sopskåp till hushållssopor och grovsoprum för grovsopor.

E-post: info@brfsoluret.se
Brf Soluret
Vallavägen 87 A
136 41 Handen
Föreningens ekonomi Föreningen planerar en årlig höjning om 5% de närmsta 3 åren för att täcka upp för kommande stambyte. För mer information om föreningens ekonomi se årsredovisning.
Äger föreningen marken ja
Antal lägenheter 179
Antal hyresrätter 30
Antal lokaler 39
Renoveringar Planerade renoveringar i dagens läge:
Stambyte kommer utföras mellan 2021-2022
Stamspolning utfördes 2017.
Relining av köksstammar utfördes 2014.¨

Mer info om stambyte: https://www.brfsoluret.se/extrastamma-2020-09-08/
Parkering I föreningen finns 133 parkeringsplatser, 20 carportar, 38 garage. Det finns även 16st gästparkeringar och 1st korttidsparkering. Kösystemet för parkeringsplatser administreras av HSB. En lägenhet får maximalt hyra två parkeringar. Garage/p-plats, carport/p-plats, p-plats/p-plats. Mer info på hemsida och i årsredovisningen.
Tv och bredband Gruppanslutning via Ownit på 95 kr i månaden för bredband 250/250mbps tillkommer på aviften för alla.
Överlåtelseavgift 1666 kr
Pantsättningsavgift 714 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt

Juridisk person får inte förvärva en lägenhet i föreningen.

Minsta ägarandel är 10%.

Pantsättningsavgiften är 1 % av gällande prisbasbelopp och betalas av pantsättaren.

Överlåtelseavgiften är 2,5 % av gällande prisbasbelopp.
Överlåtelseavgiften betalas av förvärvaren.

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område och på gångavstånd till Haninge Centrum, gym, förskolor och skolor. En promenad på ca 10 min tar dig till sjön Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där på plogade banor!

Närområde

Från området har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Bl. a. 810 som tar dig till Gullmarsplan på ca 25 min. Gångavstånd till pendeltågsstationen i Handen där tåg mot centralen och Nynäshamn avgår med jämna mellanrum.

Övrigt

Här bor man även nära Slätmossens naturpark och Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. På vintern anordnas även skidspår. Även Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar finns på promenadavstånd från bostaden!

Räkna på ditt nya boende