Telegrafberget - Nacka, SALTSJÖ-BOO

Edelcrantz väg 51

Vackert och högt beläget på Telegrafberget med utsikt mot Stockholms inlopp och Lidingö ligger dessa familjevänliga och stilrena stadsparhus i tre plan med en inspirerande och spännande design. Husen genomsyras av ett flödande ljusinsläpp och genomgående fina materialval. Mot vattnet har du en terrass samt en stor balkong. Här bor du i ett underbart område med gångavstånd till både vatten, förskolor och kommunikationer.

Just nu bygger ALM Småa Bostad första etappen av parhus i projektet Segelvyn. Husen beräknas inflyttningsklara sommaren 2022. Pris för denna hustyp från 10 500 000 kr. (HUS NR 9.-12) Se bifogad prislista,

På Telegrafberget växer ett helt nytt bostadsområde i Nackas skärgård fram med drygt 400 bostäder. Området ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat med en fantastisk vy över Stockholms inlopp och en härlig skärgårdskänsla.

Den första etappen i Segelvyn, består av 18 par- och radhus i bostadsrättsform med vacker utsikt över Stockholms inlopp, i ett naturskönt läge med utsikt över Halvkakssundet och Lidingös södra strandlinje.

Här bor du lugnt men ändå inte långt från stan. Området ligger cirka 25 minuter med Waxholmsbåt nr 83 från Stockholms innerstad. Bussen tar dig in till Slussen på ca 30 min och stannar alldeles nära vid Telegrafbergets vändplan. Med bil är du på 20 minuter i Stockholms innerstad.

Information

Bostadstyp Parhus
Boarea 140 kvm
Avgift 4278 kr/mån
Rum 5
Hiss Nej
Byggnadsår 2022
Pris 11 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Karolina Miramadi
Reg. Fastighetsmäklare
0734-23 64 09
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Step-down parhus med wow-effekt och utsikt över Stockholms inlopp.

Terrass hus 51 Första bild step down parhus Såld översiktsplan Badrum hus 51 Radhus snett uppifrån Radhus baksida

Terrass hus 51
Terrass hus 51
Första bild step down parhus
Första bild step down parhus
Såld översiktsplan
Såld översiktsplan
Badrum hus 51
Badrum hus 51
Radhus snett uppifrån
Radhus snett uppifrån
Radhus baksida
Radhus baksida

Planritning

Bofakta - Segelvyn 1 - Parhus - Sneak-peak - Step-down
Bofakta - Segelvyn 1 - Parhus - Sneak-peak - Step-down
Karolina Miramadi

Karolina Miramadi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Edelcrantz väg 51

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 140 kvm. föreningens information
Hiss Nej


UNIKT PARHUS I 3-PLAN

3 SOVRUM – 2 BADRUM

2 PARKERINGSPLATSER

TILLTRÄDE SOMMAR 2022

PERFEKT LÄGE MELLAN STAD OCH SKÄRGÅRD

Vackert och högt beläget på Telegrafberget med utsikt mot Stockholms inlopp ligger detta familjevänliga och stilrena stadsparhus i tre plan med en inspirerande och spännande design. (HUSTYP 9-12). Huset genomsyras av ett flödande ljusinsläpp och genomgående exklusiva materialval. Mot vattnet har du en terrass samt en stor balkong. Här bor du i ett underbart område med gångavstånd till både bad, förskolor och kommunikationer.

ENTRÉPLAN

HALL
Hall med klinkerbeklätt golv. Gott om plats för avhängning. Städskåp och garderob. I anslutning till entrédörren finns ett kallförråd som nås utifrån.

BADRUM 1
Helkaklat stilrent badrum med sandstensliknande klinkergolv (Bricmate Norrvange). Vita kaklade väggar. Duschplats, WC, tvättkommod samt infällda led-spotlights i tak med dimmer.

KÖK OCH MATPLATS
Stort härligt kök med plats för många matgäster. Pampig takhöjd (från 2,6 meter upp till 3 meter närmast balkongen). Stora fönsterpartier samt utgång till stor balkong. Stilrent kök från Marbodal med luckor och fronter i kulör Sand med bänkskiva i kvartskomposit Beach Clay. Kökets lyxiga framtoning förstärks av den vackra bänkskivan. Vitvaror från Siemens som är standard. Integrerad kyl, frys och diskmaskin. Induktionshäll, varmluftsugn, micro samt kolfilterfläkt.

PLAN -1

VARDAGSRUM
Stort ljust vardagsrum med en strålande utsikt. Stora fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till terrass mot vattnet. Gott om plats för soffgrupp. Mattlackad

KLÄDKAMMARE / ARBETSRUM / MINDRE SOVRUM
Rymligt förrådsrum med klädkammare. I rummet finns fönster och går därför med fördel att nyttja som arbetsrum eller litet gästrum.


PLAN -2

SOVRUM 1-3
Två trappor ner återfinns sovrumsavdelningen med tre bra sovrum. Sovrummen har stilrena garderober med infrästa handtag. Här finns även pannrummet.

BADRUM
Stort stilrent badrum med både badkar och dusch. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk över. WC och dubbelkommod. Kaklat golv från Bricmate J Norrvange i beige och vita kaklade väggar.

UPPVÄRMNING
Värmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på samtliga våningsplan. Radiatorer i övriga utrymmen.

RUMSBESKRIVNING
För detaljerad beskrivning av materialval se "rumsbeskrivning" i bifogad pdf under fliken bofakta

RUNDVANDRINGSLÄNK
https://view.wec360.com/smaa-alm/brf-segelvyn/rundvandring/kok?menu=false

TELE/TV/DATA
Fiberanslutning finns indraget.

FÖRRÅD
Förråd om ca 4 kvm.

PARKERING
Två parkeringsplatser.

DRIFTSKOSTNAD
Varje medlem bekostar sin egen drift av el, värme, vatten sopor, och försäkring. Varmluftsvärmepumpen värmer upp vatten till uppvärmning av radhuset samt till dusch och bad. För mer information se kostnadskalkylen.

STEP DOWN I 3 PLAN. 140 KVM (Hus 9-12 markerade i brunt på översiktsbilden)
"Step down" parhusen är något alldeles särskilt. De ser kanske lite anonyma ut från utsidan - men de bjuder på många wow när man tar klivet in. I vardagsrummet är takhöjden mellan 2,6 meter till 3 meter. Här finns en stor balkong från plan 1 samt en terrass från vardagsrummet på plan -1.

FÖRRÅD
Kallförråd i anslutning till entrén.

Pris från cirka 10.500.000 kr med månadsavgift 4278 kr inkl. 2 parkeringsplatser och avsättning för yttre underhåll. (Driftskostnad för värme, vatten och sophämtning osv tillkommer, se föreningsinformation och kostnadskalkyl) Se bifogad prislista.

PARKERING
Två platser till varje bostad. Ingår i månadsavgiften.

BILDER
Vissa avvikelser kan komma att ändras i renderingsbilderna.

TILLTRÄDE
Sommaren 2022 (beräknat juni-juli)


På Telegrafberget växer ett helt nytt bostadsområde i Nackas skärgård fram med drygt 400 bostäder. Området ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat med en fantastisk vy över Stockholms inlopp och en härlig skärgårdskänsla.

Den första etappen i Segelvyn, består av 18 par- och radhus i bostadsrättsform med vacker utsikt över Stockholms inlopp, i ett naturskönt läge med utsikt över Halvkakssundet och Lidingös södra strandlinje. Här bor du lugnt men ändå inte långt från stan. Området ligger cirka 25 minuter med Waxholmsbåt nr 83 från Stockholms innerstad. Bussen tar dig in till Slussen på ca 30 min och stannar alldeles nära vid Telegrafbergets vändplan. Med bil är du på 20 minuter i Stockholms innerstad.

Nacka präglas av vackra naturreservat där du kan promenera, löpträna, åka skidor och skridskor eller ta ett dopp på någon av badplatserna. I det stora Nackareservatet hittar du den populära Hellasgården och Nyckelviken, som båda är fina utflyktsmål för hela familjen.

Telegrafberget vid Nackas norra kust har fått sitt namn efter den optiska telegraf som fanns på bergets högsta punkt. Idag finns en kaj, ett bergrum och några tegelbyggnader kvar från tidigare industrier.I Nacka har man tillgång till allt man behöver. Det finns flera stora shoppingområden, som Sickla köpkvarter, Nacka Forum och Orminge Centrum med mataffärer, apotek, vårdcentral samt ett flertal trevliga butiker och övrig service.

Cirka 59 bostäder i form av bostadsrättsradhus kommer att uppföras av ALM Equity AB. Utöver detta pågår produktionen av ca 180 lägenheter i flerfamiljshus högst upp i området (Skogshusen) som ska stå klart under hösten 2022. Här planeras även för en förskola om 3-4 avdelningar. Det finns även ett bra utbud av förskolor och skolor i närheten.

HSB bygger tre bostadsrättsprojekt i Telegrafberget. Brf Fyrhusen med 66 bostäder där inflyttning pågår, Brf Kajen med ca 116 bostäder och prel inflyttning våren 2022 samt kommande projektet Telegrafen med prel inflyttning 2025. På kajen planeras också för verksamheter såsom hotell, restaurang, spa och en småbåtshamn.

Byggnad

Boarea 140 kvm
Byggnadsår 2022
Uppvärmning Frånluftsvärmepump

Ekonomi

Lägenhetsnummer 9 i Brf Segelvyn 1
Pris 11 500 000 kr
Avgift 4278 kr/mån
Kommentar inkl två parkeringsplatser

Förening

Föreningsnamn Brf Segelvyn 1
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769635-4948
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Segelvyn 1 består av 18 bostäder. En radhuslänga med 8 st radhus och 5 st parhus. Till varje bostad hör två st parkeringsplatser. Huvuddelen av parkeringsplatserna är belägna på förgårdsmark till bostaden eller på
kvartersgata. Några parkeringsplatser är belägna på anlagd parkering på
angränsande fastighet. Lägenhetsförråd beläget antingen inom eller utanför respektive lägenhet.

Långfristiga skulder ligger på 17 206 000 kr vilket ger en skuldsättningsgrad på 7000 kr/kvm.
Area upplåten med bostadsrätt (BOA +BIA) 2 458 kvm

DRIFTSKOSTANDER
Bostadsrättshavaren ansvarar för sin egen förbrukning av vatten samt kostnad för sophämtning.
- Vatten ca 5000 kr/år (ca 417 kr/mån)
- Sopor ca 4 292 kr/år (ca 358 kr/mån)

Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör och svarar själv för kostnaden avseende:
- Värme (frånluftvärmepump), beräknad årlig driftskostnad för förbrukning ca 14 000 kr/år (ca 1167 kr/mån)
- Hushållsel, beräknad årlig driftskostnad för förbrukning ca 12 000 kr/år (ca 1000 kr/mån)
- TV/bredband/telefoni, beräknad årlig driftskostnad ca 4 500 kr/år (ca 375 kr/mån)
- Hemförsäkring, beräknad årlig driftskostnad ca 2 500 - 5 000 kr/år (ca 208-416 kr/mån)
- Bostadsrättshavaren svarar själv för snöröjning, sandning m.m av respektive ytor i anslutning till den egna bostadsrätten,
exempelvis, uppfart, uteplats, gräsytor, häckar m.m.

På Telegrafberget växer ett helt nytt bostadsområde i Nackas skärgård fram med drygt 400 bostäder. Området ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat med en fantastisk vy över Stockholms inlopp och en härlig skärgårdskänsla.

Den första etappen i Segelvyn, består av 18 par- och radhus i bostadsrättsform med vacker utsikt över Stockholms inlopp, i ett naturskönt läge med utsikt över Halvkakssundet och Lidingös södra strandlinje. Här bor du lugnt men ändå inte långt från stan. Området ligger cirka 25 minuter med Waxholmsbåt nr 83 från Stockholms innerstad. Bussen tar dig in till Slussen på ca 30 min och stannar alldeles nära vid Telegrafbergets vändplan. Med bil är du på 20 minuter i Stockholms innerstad.

Nacka präglas av vackra naturreservat där du kan promenera, löpträna, åka skidor och skridskor eller ta ett dopp på någon av badplatserna. I det stora Nackareservatet hittar du den populära Hellasgården och Nyckelviken, som båda är fina utflyktsmål för hela familjen.

Telegrafberget vid Nackas norra kust har fått sitt namn efter den optiska telegraf som fanns på bergets högsta punkt. Idag finns en kaj, ett bergrum och några tegelbyggnader kvar från tidigare industrier.I Nacka har man tillgång till allt man behöver. Det finns flera stora shoppingområden, som Sickla köpkvarter, Nacka Forum och Orminge Centrum med mataffärer, apotek, vårdcentral samt ett flertal trevliga butiker och övrig service.

Cirka 59 bostäder i form av bostadsrättsradhus kommer att uppföras av ALM Equity AB. Utöver detta pågår produktionen av ca 180 lägenheter i flerfamiljshus högst upp i området (Skogshusen) som ska stå klart under hösten 2022. Här planeras även för en förskola om 3-4 avdelningar. Det finns även ett bra utbud av förskolor och skolor i närheten.

HSB bygger tre bostadsrättsprojekt i Telegrafberget. Brf Fyrhusen med 66 bostäder där inflyttning pågår, Brf Kajen med ca 116 bostäder och prel inflyttning våren 2022 samt kommande projektet Telegrafen med prel inflyttning 2025. På kajen planeras också för verksamheter såsom hotell, restaurang, spa och en småbåtshamn.
Antal lägenheter 18

Dokument

Området

Telegrafberget ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat. Här infinner sig lugnet och du kopplar snabbt bort storstadens stress och jäkt. Skulle stadens puls ändå locka är du där på drygt 20 minuter med bil. Kollektivt åker du SL-buss eller pendelbåten in till city. Med Sjövägen är avståndet kort.

Räkna på ditt nya boende