Mariehäll, BROMMA

Karlsbodavägen 44

På Karlsbodavägen 44 möter storstadskänslan skärgårdslivet. Här finner du smakfulla materialval i en optimalt planerad 2,5 rummare med stora öppna sällskapsytor. Köket binds samman med matplatsen med plats för 8 personer. Köket är fullt utrustat med tillhörande köksö, perfekt för sällskap under matlagningen. Lägenheten har fönster i två vädersträck och en balkong med skjutbara glaspartier ut mot Bällstaån.

Föreningen är välskött på alla vis, boende har tillsammans bildat en trädgårdsgrupp som sköter om gårdens buskar och blommor. På gården sträcker sig ett trädäck runt husen ner mot ån, i anslutning till trädäcket har föreningen 28 stycken båtplatser samt brygga till dess förfogande. Här kan du för en överkomlig summa ankra både stora och små båtar. Med en 10 minuters promenad kommer du till Sundbybergs centrum där ett stort utbud av butiker och restauranger finns att ta del av. Genom tunnelbanans blå linje eller med buss tar du dig till Stockholm City på knappa 10 minuter. Direkt från Karlsbodavägen går tvärbanan mellan Solna och Sickla.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 65 kvm
Avgift 4546 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2006
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Vackert belägen 2,5a

Stående 2 Planskiss rätt

Stående 2
Stående 2
Planskiss rätt
Planskiss rätt
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Karlsbodavägen 44

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 65 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 65 kvm
Byggnadsår 2006
Kommentar till byggnadsår Byggt av Veidekke 2006 inflytt 06/07
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

På Karlsbodavägen 44 möts du av en ljus yteffektiv hall med bra förvaring för jackor och skor.

Kök

Hallen leder in i ett öppet och inbjudande kök med väl tilltagna arbetsytor och köksö. Här finns inbyggd ugn med spishäll i glas samt diskmaskin. Bänkytorna är inklädda i ljust trä och möts av stora beiga stenplattor, över och underskåp är även dessa av grå/beige kulör.

Allrum

Vidare från köket finns plats för stort matbord för 8 personer. Golvet är ett ljust slipat parkettgolv och väggarna är av ljusgrå och vit kulör. Genomgående är takskenor uppsatta för gardiner. Längst bort i rummet finns fullstor yta för vardagsrumsmöbler, här ryms både soffa, fåtölj och tv-möbel.

Balkong

Vardagsrumsdelen leder ut till en rymlig balkong med utsikt över Bällstaån som rinner precis nedanför. Här finns gott om yta för matgrupp eller loungemöbler. Balkongen har skjutbara glaspartier som gör det möjligt att använda balkongen under en längre säsong.

Sovrum

Sovrummet är stort med plats för alla nödvändigheter. Väggarna är i ljusgrå och vit kulör, golvet är ett ljust slipat parkettgolv. Platsbyggda garderober ger gott om förvaring för kläder och linne. Även här är skenor uppsatta i taket för gardiner.

Walk in closet / Arbetsutrymme

I anslutning till sovrummet finns ett extra utrymme som antingen kan användas som walk in closet eller arbetsrum. Plats för nätta kontorsmöbler finns.

Förvaringsrum

Ytterligare ett förvaringsutrymme finns med egen dörr från allrummet.

Badrum

Badrummet är ljust kaklat med alla behövda faciliteter, här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1304 i Brf Bällstavik
Avgift 4546 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår kabel-TV (basutbud) samt 100 Mbit bredband från ComHem. Det finns även möjlighet att ansluta sig till ComHems nät för telefoni.
Andel i förening 1,1682%

Uteplats

Balkong med skjutbara glaspartier

Parkering Bilplats finns tillgängligt i anslutning till fastigheten och erbjuds till samtliga lägenheter. Parkeringsplatserna finns som garage, carport och p-platser.

Förening

Föreningsnamn Brf Bällstavik
Organisationsform Andelsratt
Organisationsnummer 769612-4515
Epostadress ballstavik@mail.com.
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Bällstavik är en äkta förening bestående av 69 bostadsrätter. Fastigheten byggdes 2006 och föreningen äger marken.

I dagslägen(2021-03-25) finns det inga beslut om att höja medlemsavgiften.GEMENSAMMA UTRYMMEN
Brygga, båtplatser, terass, cykelförråd och barnvagnsförråd. I cykelförrådet finns möjlighet att förvara däck.

HEMSIDA
För mer information om BRF BÄLLSTAVIK besök gärna deras hemsida som nås på: http://ballstavik.se/

- Delat ägande är accepterat.

OMRÅDET
Bostadens läge är unikt, här bor man nära city via T-bana, pendeltåg, tvärbana och bil samtidigt som Mälaren och Stockholms skärgård aldrig är längre bort än en tur med den egna båten.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 69
Renoveringar I dagsläget (2021-03-25) finns det inga beslutade renoveringar.
Parkering Föreningen har 67 P-platser för bilar och 2 MC-platser. Föreningen erbjuder garageplats (kö), carport (kö) eller utomhus p-plats (tillgängligt). El-uttag för motorvärmare. Det finns även 28 båtplatser med el och vatten, varav 2 gästplatser (kösystem för egen plats, prata med ansvarig mäklare om båtplats) Priser för parkering och båtplats: Garage: 1 500 kr/mån Carport: 750 kr/mån P-plats utomhus: 350 kr/mån Båtplats: 2 500 kr/säsong
Tv och bredband I månadsavgiften ingår kabel-TV (basutbud) samt 100 Mbit bredband från ComHem. Det finns även möjlighet att ansluta sig till ComHems nät för telefoni.
Överlåtelseavgift 1100 kr
Pantsättningsavgift 440 kr
Överlåtelseavgift betalas av Kopare

Dokument

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanan vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C.
Tunnelbanans blålinje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter.
Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

Förutom föreningens garage finns betalparkering längs gatorna i området.

Räkna på ditt nya boende