Annedal, BROMMA

Tummelisas gata 3

Bostaden ligger i stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion. I Annedal finns ICA-butik, närbutiken Direkten, trevliga fik, restauranger och gym. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever, i närheten finns också flertalet förskolor. Området är uppskattat av alla åldrar och trivsamheten är märkbart hög.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 80 kvm
Avgift 4740 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

3a i husets gavel

Planritning Bild annonsering

Planritning
Planritning
Bild annonsering
Bild annonsering
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tummelisas gata 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 80 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 80 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft

Rum

Hall

På Tummelisas gata 3 möts du direkt av en öppen planlösning utan att behöva se över en stökig hall. Här har du förmånen att ha en hall i separat rum med en garderobsvägg bakom skjutdörrar. Här finns förvaring för hela familjen samt plats för hallmöbel eller parkering av barnvagn.

Kök

Vidare in i bostaden kommer ett ljust kök från Vedum i anslutning till allrummet. Köket kläds av en svart bänkskiva, vita fronter och vitt kakel. Vitvaror och maskinell utrustning kommer från Cylinda. I anslutning till köket finns plats för matgrupp för 6 personer.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och har gott om sällskapsyta. Här finns plats för förvaringsmöbler, stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt tv möbel.

Sovrum 1

Första sovrummet finner du en bit in till höger när du kommer in bostaden. Här finns utrymme för större dubbelsäng samt sängmöbler. I sovrummet finns en inbyggd garderobsvägg som ger gott om förvaring för kläder och linne.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är ljust och trevligt med fönster i gaveln. Även här finns utrymme för dubbelsäng och en garderobsvägg är uppsatt direkt till höger i rummet.

Badrum

Badrummet består av kakel och klinker i vit och grå kulör. Badrummet är utrustat alla nödvändiga faciliteter, dusch med glasvägg samt både tvättmaskin och torktumlare inbyggd med bänkskiva som topp.

Balkong

Till bostaden finns en fantastik balkong i husets loftgång. Eftersom lägenheten är belägen på hörnet av fastigheten blir ytan större och avskild. Gott om yta för möblemang, växter och grill finns.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2018-11-29

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1103 i Brf Trollskogen Mariehäll
Avgift 4740 kr/mån
Driftkostnad 8 760 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 160 kr
  • Försäkring: 3 000 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr

Driftsuträkningarna är schablonmässiga och kan variera

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,017%

Förening

Föreningsnamn Brf Trollskogen Mariehäll
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769624-9452
Äkta/oäkta förening Oäkta
Antal lägenheter 105
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar. I närhet till bostaden finns flertalet skolor och förskolor.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter.

Räkna på ditt nya boende