Mariehäll, Bromma

Kratsbodavägen 50D, 1tr

*ACCEPTERAT PRIS*

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Felicia Johansson för mer information och möjlighet till privatvisning på 0761-76 05 08 eller felicia.johansson@MOHV.se.

+ Exklusiva materialval
+ Kreativa förvaringslösningar
+ Populära The Bronze med gemensam takterass
+ Föreningen äger marken
+ Promenadavstånd till Sundbyberg

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa på 50 kvadratmeter i populära Brf The Bronze. Lägenheten präglas av moderna och påkostade materialval där nuvarande ägare själv har skapat kreativa lösningar för ytterligare förvaring. Genomgående ljust målade väggar, mönstrad ekparkett i vardagsrum, kök samt sovrum och stenklinker i jordnära toner berikar hall såväl som badrum. Föreningens gemensamma takterass är en ypperlig plats för att avnjuta en trevlig middag med gott sällskap, och såklart imponeras över den mäktiga utsikten!

Lägenheten är belägen i det populära området Mariehäll som präglas av moderna och vackra bostadsområden samt natursköna områden. Trevliga promenadstråk finner ni längst med Bällstaån där de populära strandbryggorna är perfekta att ta en vilopaus vid. I närområdet hittas flertalet restauranger, bland annat Bun Meat Bun i grannfastigheten samt MGL Sushi. På en kortare promenad nås Sundbyberg centrum med ett bredare utbud av butiker, restauranger och caféer. Kommunikationsmöjligheter i form av tvärbana (Bällsta bro alternativt Sundbyberg centrum), tunnelbanans blåa linje (Sundbyberg centrum) samt pendeltåg (Sundbyberg). Detta är ett boende som behöver upplevas på plats!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 50 kvm
Avgift 3075 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris 2 950 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Felicia Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 05 08
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Smart planerad tvåa i populära Brf The Bronze!

Planritning

Planritning
Planritning
Planritning alternativ
Planritning alternativ
Felicia Johansson

Felicia Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kratsbodavägen 50D, 1tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 50 kvm. föreningens information
Hiss Ja

1 trappa upp från gatuplan

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 50 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation FX-system (mekanisk frånluftssystem)

Rum

Hall

Välkommen in till denna inbjudande hall bestående av ljust målade väggar och tidlöst stengolv som ger ett modernt och stilrent intryck. Förvaringsmöjligheter erbjuds i en öppen avhängnings- och förvaringslösning i direkt anslutning till ingången som öppnar upp känslan av rymd i hallen samt möjlighet att ställa undan skorna i skohyllan längs med väggen.

Kök

Stilrent kök med skåpsinredning från Ballingslöv i blå ton och bänkskiva i stenkomposit. I efterhand har även en köksö adderats som färgmässigt går ton i ton med originalköket för att få ytterligare förvaring och arbetsyta. Maskinparken utgörs av induktionshäll, spisfläkt, ugn, integrerad diskmaskin samt fristående kyl - alla från varumärket Smeg. I den tillbyggda köksön finns en inbyggd micro (Smeg) och för den kaffesugna erbjuds även en inbyggd kaffemaskin (Smeg) för extra lyx i vardagen.

Vardagsrum

Vardagsrum med öppen planlösning i anslutning till köket med plats för soffgrupp, soffbord, mediamöbel samt mindre matgrupp. Precis som köket utgörs vardagsrummet av ljust målade väggar i vit samt ljusgrå ton och mönstrat parkettgolv i ek.

Sovrum

Bakom dubbeldörrar hittas ett rymligt sovrum bestående av ljust målade väggar och mönstrat parkettgolv i ek med plats för dubbelsäng och eventuell möbel. Platsbyggd kontorsdel med skrivbord och hyllor samt förvaringsmöjlighet i form av tre fristående garderober.

Badrum

Modernt och exklusivt badrum med sten som löper längst både väggar och golv i jordnära toner. Badrummet utgörs av duschhörna med glasvägg, wc, handfat med bänkskiva och förvaringsskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, spegel med belysning samt handdukstork.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-03-24
Primärenergital 93

Ekonomi

Lägenhetsnummer 554-D1102
Pris 2 950 000 kr Accepterat pris
Avgift 3075 kr/mån
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 190kr/månad för tv/bredband/telefoni via Ownit
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,86%

Förening

Föreningsnamn Brf The Bronze
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769628-6413
Gatuadress Kratsbodavägen 50A-D
Postnummer 16865
Ort Bromma
Hemsida https://brfthebronze.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf the Bronze består av 125 bostäder där alla upplåtes med bostadsrätt.
Föreningen är en så kallad äkta förening och äger marken.

The Bronze ritades av Kod Arkitekter och stod klart under 2016 och så här skriver arkitekterna om projektet: "Med The Bronze såg vi möjligheten att läka ihop landskapet och genom byggnadernas placering och gårdarnas terrassering skapa en kontakt mellan gatan och det ursprungliga berget bakom tomten. Relationen till berget har styrt volymernas placering och det arkitektoniska uttrycket. Den bronsskimrande fasaden är projektets signum."

I dagsläget (2021-09-21) finns inga beslutade avgiftsändringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam takterrass finns i hus D, som får nyttjas utav föreningens medlemmar.
Barnvagsrum finns i samtliga trapphus och cykelparkering finns i fastighetens garage.
Det finns även lånecyklar till förfogande. Samtliga lägenheter har ett källarförråd.
Äger föreningen marken Föreningen äger marken
Antal lägenheter 125
Renoveringar Fastigheten stod klar under 2016 och det föreligger inga fastställda planer för renoveringar idag (2021-09-21)
Parkering Föreningen har 22 st garageplatser som kostar 1 400 kr/mån. Utöver det finns det också 5 st parkeringsplatser utomhus som kostar 700kr/ mån.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband. Bredband 100/100 Mbit/s och TV med 18 kanaler tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Återvinningscentral finns på Linta gårdsväg 16 (ca 100 meter från fastigheten). Medlemmar i föreningen har tillgång till två hyrbilar som bokas via M.

Dokument

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanan vid Bällsta Bro som går mellan Sickla och Solna C, via Alvik.
Tunnelbanans blålinje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter.
Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga. Även buss 113 går till Sundbyberg samt Solna C via Mariehäll.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

Förutom föreningens garage finns betalparkering längs gatorna i området.

Räkna på ditt nya boende