Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 9

Nu saluförs denna insynsskyddade och perfekt planerade trerummaren med viss renoveringsbehov i det mycket attraktiva Alphyddan området ett stenkast från Sickla köpkvarter! Disponerad på cirka 77 kvadratmeter upplevs denna högt belägna bostad med genomgående ljusa ytsikt betydligt större än sin faktiska yta i och med att varenda kvadratmeter tagits tillvara!

Här får du bland annat en välkomnande hall med fantastiska fövaringsmöjligheter, två stora sovrum med plats för generösa sängar samt annat möblemang så som byråer eller skrivbord och ett helkaklat badrum med badkar. Fullt utrustat kök som erbjuder generösa arbetsytor på bänkskivan i trä samt stora förvaringsmöjligheter i de flertalet över- och underskåp! Vidare har vi lägenhetens trivsamma vardagsrum där många möjligheter till möblering ges och som som berikats med burspråk! Tack vare det fantastiska fönsterpartiet förses rummet här med en riklig dos av dagsljus!
Från vardagsrummet når du även lägenhetens ombonade, högt belägna och inglasade balkong som bjuder på vacker vy och fri sikt i ett solsäkert läge vilket agerar extrarum under stora delar av året!

Här bor du i ett lugnt och stillsamt område med närhet till skog och grönskade natur samtidigt som du snabbt och smidigt kan ta dig in till Slussen med buss på endast 5 minuter. Under 2030 beräknas även tunnelbanans blåa linje som skall trafikera Nacka vara klar!
Utöver bussar når du från porten på en kort promenad både tvärbanan samt Saltsjöbanan!

Alphyddan som gränsar till Sickla Köpkvarter tillhandahåller ett mycket brett serviceutbud med flertalet matvarubutiker, restauranger, kläd- och inredningsbutiker, systembolag, biograf och för den aktiva finns även en klätterhall här!

Inte långt ifrån lägenheten finns även natursköna upplevelser som Svindervik, Nyckelviken, Nackareservatet och invid Sicklasjön samt Järlasjön finns för de badsugna flertalet mysiga badplatser!

-Säljaren disponerar två förråd varav ett stort källarförråd och ett matkällarförråd!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 76.9 kvm
Avgift 4762 kr/mån
Rum 3
Våning 4
Hiss Ja
Byggnadsår 1961
Pris 3 495 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Daniel Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-36 25 14
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Insynsskyddad och perfekt planerad trea med inglasad balkong i bästa söderläge!

Digitalt visitkort Daniel Andersson

Digitalt visitkort Daniel Andersson
Digitalt visitkort Daniel Andersson

Planritning

Daniel Andersson

Daniel Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Alphyddevägen 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 76.9 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 76.9 kvm
Byggnadsår 1961
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Ljus och välkomnande hall som berikats med mycket goda förvaringsmöjligheter i och med de flertalet garderober. Här möts du av vitmålade väggar och ljust golv. Från hallen når du bostadens badrum, ett av lägenhetens sovrum och tar dig vidare in till lägenhetens vardagsrum samt kök.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng och annan möblering så som skrivbord, byrå eller garderob. Här möts du av ljusa ytskikt i form av beigea tapetserade väggar och ljust laminatgolv.

Vardagsrum

Stort och tilltaget vardagsrum med plats för matsalsmöbel och större soffgrupp. Rummet som berikats med ljusgråa väggar och laminatgolv genomsyras av ljusinsläpp från två väderstreck. Härifrån når du lägenhetens balkong!

Balkong

Från vardagsrummet når du lägenhetens inglasade och högt belägna balkong som vetter i ett solsäkert sydöstläge. Här finns plats för loungegrupp eller bistrobord med stolar.

Sovrum

Stillsamt sovrum med plats för större säng. Ljusa ytskikt i form av vita väggar och ljust laminatgolv. Här finns även en platsbyggd garderob.

Kök

I det sociala och stora köket med vita skåpsluckor bjuds det på gott om arbetsytor tack vare den tilltagna bänkskivan samt tacksam förvaring i flertalet över- och underskåp. Fullt utrustad med spis, ugn, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Med tapetserade beigea väggar och ljust laminatgolv finns här plats för stor matgrupp!

Badrum

Rymligt badrum med kakelklädda gråa väggar och grått klinkergolv. Utrustad med WC, handfat, väggfast spegelskåp och badkar.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2019-02-15
Primärenergital 166

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00028/28 i Brf Alphyddan
Pris 3 495 000 kr föreslagen budstart
Avgift 4762 kr/mån
Kommentar Ink värme, VA, kabel-tv (grundutbud) & bredband.

Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel och hemförsäkring. Kostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.

Andel i förening 0,00793%

Förening

Föreningsnamn Brf Alphyddan
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 714000-0022
Gatuadress Alphyddevägen 13
Postnummer 13135
Ort Nacka
Epostadress info@brfalphyddan.se
Hemsida https://brfalphyddan.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Alphyddan vars byggnader uppfördes under år 1961 består av 152 bostadsrätter samt en lokal med hyresrätt och innefattar fastigheterna Sicklaön 84:3 och Sicklaön 86:1. Föreningen äger marken och är en så kallad äkta förening.

Gemensamhetsutrymmen
Det finns totalt 4 stycken tvättstugor samt en drop-in-tvättstuga. Här finns även bastu och bubbelpool/jacuzzi i port nummer 9.
I källarplanet finns hobbyrum och cykelförråd/barnvagnsrum. Föreningen tillhandahåller även en övernattningslägenhet och gemensamhetslokal i port nr 13.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 152
Antal lokaler 1
Renoveringar Renoveringar:
2020-2021 - Fönsterbyte och fasadrenovering
2020 - Nytt energiåtervinningssystem
2019 - Energideklaration
2019 - Byte av termostatventiler
2019 - Byte av frånluftsfläktar inkl rökluckor
2016 - Byte av belysning i allmänna utrymmen
2016-2018 - Renovering av föreninglokal & övernattningsrum
2016 - OVK-besiktning är genomförd.
2016 - Renovering av hissar
2014 - Tätning av avloppsstammar under markplan hus 9, 13, 15.
2012 - Renovering av tvättstugor
2007 - Omläggning av tak
2006 - Yttre renovering burspråk
1998 - Stambyte
1998 - Renovering av balkonger

Kommande renoveringar:
Finns planer på att bygga om i källarplanet för ytterligare ett barnvagnsrum.
Automatiska dörröppnare kommer att installeras i 9:ans, 13:ons och 15:ons huvudentréer.
Föreningslokalen ska fräschas till.
Utvärdering av ventilationseffektivitet.
Utvärdering och injustering av värmesystem.
Parkering På närliggande gator gäller Nacka Kommuns parkeringsregler. Ansökan för boendeparkering erhålles genom Gatu- och Fastighetskontoret, www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/trafik-och-resande/parkering/parkeringsavgifter-och-boendeparkering/boendeparkering/. Önskar man garage finns det i grannföreningen Brf Alphyddan Ros där man kan ställa sig i kö för just ett sådant.
Tv och bredband Föreningen har avtal med ComHem om kabel-TV och basutbudet ingår i månadsavgiften. Fiberbaserat bredband från Bredbandsbolaget finns installerat i samtliga lägenheter.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende