Arlöv, Arlöv

Grönvägen 5C

Äntligen finns möjlighet att förvärva en av lägenheterna med stor uteplats på Grönvägen. Lägenheten erbjuder både rymliga rum, välplanerad planlösning och även erbjuder en stor uteplats i sydvästläge med sol under eftermiddag och kväll. Här bjuds vi på fräscht kök med matplats och helkaklat badrum, renoverad el i hela lägenheten och renoverade ytskikt. På Grönvägen bor ni i välskötta och stabila Riksbyggen Brf Burlövshus nr 1 med god ekonomi, mycket låg belåning och bra avgifter. Huset är i mycket bra skick och utemiljön erbjuder stora och välskötta grönytor, lekplats, sittplatser och parkeringsmöjligheter. Välkommen på visning!

Andelsprocent: 0,17916%
Andelsprocent kapital: 0,19003%
Andelsprocent årsavgift: 0,17922%
Säljaren disponerar i dagsläget över: Ett källarförråd.
- Föreningen har infört individuell mätning av varmvatten, kallvatten och el. Detta innebär att du som lägenhetsinnehavare endast betalar för din egen förbrukning.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 59.5 kvm
Avgift 2996 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 9
Hiss Ja
Byggnadsår 1965
Pris 1 095 000 utgångspris

Ansvarig mäklare
Daniel Lindquist
Reg. Fastighetsmäklare
0763-14 38 91
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Inflyttningsklar tvåa med stor egen uteplats i soligt sydvästläge!

Unspecified Unspecified Unspecified Unspecified Unspecified Profilering Burlöv Unspecified Unspecified Unspecified Unspecified Unspecified Unspecified Unspecified Unspecified

Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Profilering Burlöv
Profilering Burlöv
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified
Unspecified

Planritning

Planskiss
Planskiss
Daniel Lindquist

Daniel Lindquist

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grönvägen 5C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 59.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Lägenhetens 59,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

HALL
Vi välkomnas in i lägenheten av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, plats för sko- och hatthylla och extra förvaringsmöbel. På höger sida i hallen når vi badrum och sovrum, rakt fram finner vi köket och till vänster leds vi in i vardagsrummet. Vita väggar och ljust laminatgolv.

KÖK
Stort och fräscht kök med alla de bekvämligheter man kan önska sig och utrymme till matplats för cirka 4 personer. Gott om förvaring och arbetsyta samt fönster med lummig utsikt. Skåpsluckor i trä kombineras snyggt med mörkare bänkskiva, vitt kakel ovanför arbetsbänken och rostfria vitvaror. Köket är utrustat med diskmaskin kyl och frys i fullhöjd, spishäll, infälld ugn och spisfläkt. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ljus laminat.

BADRUM
Helkaklat och tidlöst badrum med egna tvättmöjligheter. Badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, duschkabin, handfat med spegelskåp ovanför samt wc-stol i vitt porslin. Väggarna är helkaklade med vitt kakel och mörk rand av mosaik, golvet är av mörk mosaik.

VARDAGSRUM
Ett stort vardagsrum med ett härligt ljusinflöde. Vardagsrummets stora fönsterparti och balkongdörr har precis bytts ut av föreningen. Här ryms både en större soffgrupp och matplats om så önskas, från detta rum når vi lägenhetens härliga uteplats. Vita väggar och ljust laminatgolv.

SOVRUM
Lägenhetens rymliga sovrum ger plats åt större säng, arbetshörna eller ytterligare förvaringsmöbel utöver de inbyggda garderoberna med skjutdörrar. Rummet får ett behagligt ljusinsläpp från fönstret med lummig utsikt. Väggarna är vita med ljus fondtapet och dessa kombineras med ett ljust laminatgolv.

UTEPLATS
Stor uteplats med trätrall och utrymme för större möblemang. Uteplatsen är belägen mot sydväst och bjuder på många soltimmar under sommarhalvåret med eftermiddags- och kvällssol.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 59.5 kvm
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2019-03-29
Primärenergital 119

Ekonomi

Lägenhetsnummer 304 i Riksbyggens Brf Burlövshus Nr 1
Pris 1 095 000 kr utgångspris
Avgift 2996 kr/mån
Kommentar Ink. värme, TV, bredband och elnätsavgift

Förening

Föreningsnamn Riksbyggens Brf Burlövshus Nr 1
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746000-8100
Gatuadress Box 8057
Postnummer 20041
Ort Malmö
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Brf Burlövshus Nr 1 bildades 1962 och består av 468 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 4 stycken lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen äger marken och denna köptes i samband med att föreningen bildades. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Föreningen betalar kollektivt alla medlemmars bostadsrättstilläggsförsäkring via deras fastighetsförsäkring.

INDIVIDUELL MÄTNING
Föreningen har infört individuell mätning av varmvatten, kallvatten och el. Detta innebär att du som lägenhetsinnehavare endast betalar för din egen förbrukning. Detta debiteras tillsammans med månadsavgiften i efterhand (3 månader) och varierar alltså beroende på förbrukning.

EKONOMI
Föreningen höjde inte avgiften under 2020 men inför 2021 höjdes den med 1,5%. För tillfället finns inga planerade avgiftsförändringar.
Föreningen har en god ekonomi och de pågående renoveringarna är sedan tidigare inräknade i föreningens budget.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Tvättstugor: Finns gemensamt i föreningen, placerade i källaren.
Cykelförråd finns i källaren.
Anteckningar Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Renoveringar 2010 - Nya fönster.
2010 - Takrenovering.
2011 - Injustering av värmesystem.
2012 - Renovering av källare och källargolv.
2013 - Förbättringar av brandvägar.
2014 - Relining av avloppstammar.
2015 - Ny undercentral till värmesystemet samt nya fjärrvärmeledningar.
2016/2018 - Stambyte, byte av tappvattenstammar.
2019/2020 - Föreningen har moderniserat samtliga hissar.
2019 - Föreningen har under 2019 påbörjat arbetet med att renovera elstammarna i samtliga fastigheter. I samband med detta har all el i samtliga lägenheter setts över, felaktiga eller omoderna elinstallationer har återställts och uppdaterats. Eluttag och strömbrytare i lägenheterna har bytts ut. Arbetet fortsätter 2020 och 2021 och är snart slut.
2020 - Föreningen påbörjade under 2020 renovering av balkonger. Fönster ut mot balkongen och balkongdörr kommer bytas samt att föreningen kommer renovera vissa delar av balkongens insida. Arbetet fortsätter under 2021 och är snart slut.
Parkering 115 garageplatser finns till en kostnad av ca 300 kr/mån och 374 p-platser finns för ca 130 kr/mån. Till dessa är det ett kösystem som tillämpas.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till TV via Com Hem och bredband via net at once, 1000 mbit/s, vilket ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende