Länsmansgården, GÖTEBORG

Varmfrontsgatan 12

Välkommen till Varmfrontsgatan och denna välplanerade trea, med stor inglasad balkong. Den stora balkongen inbjuder till samvaro i goda vänners lag, här kan ni njuta med utsikt över naturen. Här får du plats med både matmöbel och grill. Interiört möts ni av stilrena inslag med modernt attribut där valet av tillval skapar en känsla av lyx.

* Snabbt tillträde för den som önskar

Välkommen att hör av dig!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 71 kvm
Avgift 4085 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 8
Hiss Ja
Byggnadsår 2010
Pris 2 280 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecca Elf
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 35
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fantastisk lägenhet med en inglasad balkong på hela 17 kvm2!

Planritning

Rebecca Elf

Rebecca Elf

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Varmfrontsgatan 12

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 71 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 71 kvm
Byggnadsår 2010
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

På 3e plan välkomnas ni in till denna stilrena hall med mörk klinker som sträcker sig över hela hallen. Här finns även en garderober med plats för ytterkläder, skor och förvaring.

Vardagsrum

Rakt fram om hallen når ni vardagsrummet vars storlek gör att det får plats för större soffgrupp samt matplats för många sittande gäster. Flertalet fönster som släpper in ljus i rummet. Ljusa väggar som gör att rummet känns härligt och inbjudande. Parkettgolv som är genomgående i varje rum. Ifrån vardagsrummet når du balkongen där du kan njuta av många timmar.

Kök

I anslutning till vardagsrummet ligger det moderna köket med stilrena och ljusa tillval. Här finner ni en mörk bänkskiva. Det finns gott om förvaring och arbetsytor där ni kan förbereda varje måltid.
Maskinell utrustning i form av spis, spisfläkt, diskmaskin samt mikro, ugn samt kyl och frys.

Sovrum 1 & 2

Bostadens två sovrum ligger nära varandra, båda fria ifrån insyn. Det större sovrummet ligger till vänster om hallen. Gott om klädförvaring i en djup garderob med skjutdörrar. Här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord.

I anslutning till vardagsrummet ligger det mindre sovrummet som lämpar sig perfekt till ett barnrum, kontor eller vad som önskas.

Badrum

Badrummet är helkaklat som ger det där lilla extra.
Här finns dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod samt toalett.
För att underlätta vardagen finns här även tvättmaskin och torktumlare.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2015-06-03
Primärenergital 80

Ekonomi

Lägenhetsnummer 236
Pris 2 280 000 kr
Avgift 4085 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, vatten, tv, telefoni och bredband.
Driftkostnad 4 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 500 kr
  • Hushållsström: 2 500 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.

Förening

Föreningsnamn BRF Solen 2 i Göteborg
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769619-0169
Gatuadress Varmfrontsgatan 12
Epostadress Kontakt@brfsolen2.se
Hemsida https://egrannar.se/brfsolen2
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Solen 2 i Göteborg består av ett flerfamiljshus med 48 bostadsrättslägenheter. Byggnaden är åtta våningar hög. Bostäderna byggdes under 2010/2011 och stod klara för inflyttning i november-december 2011.

I månadsavgiften ingår fastighetsskötsel, vatten, värme och sophämtning. I avgiften ingår även TV, telefoni och bredband med 180 kr/mån. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Alla markytor garage, parkeringsplatser ingår i samfällighet med Brf Solen 1.
Föreningens ekonomi Ingen avgiftsförändring planerad i dagsläget.
Antal lägenheter 48
Renoveringar Föreningen har upprättat underhållsplan som gäller i 30 år.

2017: Dammbindning av golv.
2019: Målning av ståldörrar, ny energisnål belysning i entré och trapphus.

2023: Diverse målningsarbeten samt OVK.
Parkering 20 st garageplatser samt 33 st parkeringsplatser. Parkeringsplats med motorvärmare kostar 300 kr/mån, parkeringsplats utan motorvärmare kostar 150 kr/mån och garage kostar 550 kr/mån, separat kö till samtliga. Garaget nås med hiss. Det finns fyra ladd-platser för elbil, samtliga är för närvarande upptagna.
Tv och bredband Tv, telefoni och bredband levereras av Tele2. Det är förberett för tv, telefoni och bredband i samtliga rum.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Bastu med intilliggande relaxrum. Gästrum för övernattande gäster. I entréplanet finns garage, förrådsutrymme, cykelrum och soprum.
Övrigt Vid överlåtelse och innan inflyttning sker skall styrelsen kontaktas för besiktning av lägenheten så att man kan se att inga ombyggnader har skett i lägenheten som strider mot föreningens stadgar.

Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2022-01-11.

Dokument

Området

Stadsdelen har drygt 25 000 invånare och en mångfald av kultur och språk utmärker stadsdelen. En citynära stadsdel med goda kommunikationer och gott om naturområden.

Närområde

Stadsdelens tre större affärstorg är naturliga mötesplatser. Länsmanstorget har matvaruaffärer och servicebutiker. Vårväderstorget och Friskväderstorget ligger i Biskopsgården och har ett varierat utbud av affärer.

Kommunikation

Du når Länsmansgården på ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg. De linjer som går är 5, 6, 10 och buss 25.

Övrigt

Länsmansgården är känt för sina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen omkring Store Vette.
Länsmansgårdens motionsanläggning ligger väster om Länsmansgården och norr om Svarte mosse. Här finns bland annat fotbollsplaner, tennisplaner och bangolf. Här finns även motionsslingor i varierade längder. Inom fritid finns två fritidsgårdar och ett bibliotek. Föreningslivet är mycket väl utvecklat med ett 90-tal föreningar som är verksamma i stadsdelen.
Det finns 6 skolor i området. Ryaskolan (F-9) och Svartedalsskolan (4-9) Sjumilaskolan (F-9), Landamäreskolan (F-3), Jättestensskolan (F-9) samt Nya Skolan Länsmansgården (F-3).

http://www.goteborg.se/wps/portal/vastrahisingen

Räkna på ditt nya boende