Sannegårdshamnen, GÖTEBORG

Barken Beatrices Gata 24

Denna ljusa och trivsamma bostad bjuder genomgående på en smakfull och tidlös inredning. Bostaden karaktäriseras av en genomtänkt planlösning där det finns gott om utrymme att umgås och där umgängesytan är skild från sovrumsdelen. Här får du ett stilfullt kök ett fullt utrustat badrum och ett separat tvättrum för att underlätta vardagen. Den rymliga balkongen ligger i härligt söderläge och vetter in mot gården, den blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Utanför dörren ligger småbåtshamnen och kajpromenaden med ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Här finns många ställen att slå sig ner och njuta med utsikt över älven och båtarna som passerar. I Sannegården bor du i harmonisk miljö utan att kompromissa med närheten till stadens puls. Göteborgs centrum är bara en kort båttur bort och om du föredrar buss går det flera med täta avgångar.

Här saknar man ingenting, välkommen att höra av dig!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 95.5 kvm
Avgift 5789 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2006
Pris

Ansvarig mäklare
Jennie Svensson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 30
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Stor trea i harmonisk miljö och rymlig balkong i söderläge.

Jennie Svensson

Jennie Svensson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Barken Beatrices Gata 24

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 95.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 95.5 kvm
Byggnadsår 2006

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-06-03
Primärenergital 122

Ekonomi

Lägenhetsnummer 103
Avgift 5789 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, vatten och kabelTV som levereras av Telenor
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,1274%

Förening

Föreningsnamn Brf Briggen i Göteborg
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769608-6185
Gatuadress Barken beatrices gata 24
Postnummer 41760
Ort GÖTEBORG
Epostadress anders@ideskog.se
Hemsida http://brfbriggen.com/
Äkta/oäkta förening Oäkta
Kontaktperson Helen Kylstad
Telefon Kontaktperson 0765-533848
Allmänt om föreningen Brf Briggen i Göteborg består av 48 bostadsrättslägenheter fördelade på tre byggnader. Byggnaderna uppfördes 2005-2006 och ligger mellan Sörhallsberget och hamnbassängen. Föreningen äger fastigheten Sannegården 45:1 med adresserna Barken Beatrices gata 24-34.

I avgiften ingår värme, vatten och kabelTV som levereras av Telenor.
Antal lägenheter 48
Renoveringar Under 2012 anlades tillsammans med grannföreningen en ny rabatt. Hösten 2013 genomfördes en översyn av fasader, mindre åtgärder gjordes våren 2014. Under 2016 genomfördes underhållsarbete på fasaderna i form av målning/omputsning. 2020 genomgång av radiatorernas termostatventiler och byte av expansionskärl. Trapphusen målades om. 2021 parkeringsplatserna som tidigare var 6 till antalet utökades till 8. Under januari 2022 kommer det att installeras 28 laddplatser för elbilsladdning i garaget.
Parkering I föreningen finns 57 st garageplatser och 8 st parkeringsplatser. Garageplats kan hyras för 1000:-/månad.
Tv och bredband Kabel-tv levereras av Telenor. Fastigheten är ansluten till ITUX Göteborg för bredband och abonnemang tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns styrelserum, cykelförråd, tvättstuga med en stor tvättmaskin avsedd för grovtvätt, samt ett torkskåp. Föreningen har också en övernattningslägenhet med fyra bäddar som kan hyras till en kostnad av 200 kr/dygn.
Övrigt Ekonomisk förvaltning: Primär Fastighetsförvaltning.

För mer information om föreningen, besök gärna hemsida: brfbriggen.com

Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2021-12-22.

Dokument

Området

I Sannegården bor du med direkt närhet till vattnet och mysiga kajstråk längs hamnbassängen. Här finner du bland annat välsorterade ICA Kvantum, blombutik, apotek, gym och vårdcentral. Längst kajkanten ligger flertalet caféer och restauranger där ni kan slå er ner och njuta av den rogivande miljön med utsikt över vattnet och de guppande båtarna.

Kommunikation

Kollektivtrafiken är något utöver det vanliga. Älvsnabben tar er snabbt och smidigt in till city med täta omgångar. Vill man hellre åka buss finns goda förbindelser. Bland annat stombuss 16 tar er smidigt in till centrala delarna av Göteborg. Även andra bussar går så som 58, 99, 31 och 45. För den som gillar motion är det mysigt att bara strosa runt i området eller ta en cykeltur.

Räkna på ditt nya boende