Visningar

Centrala Hisingen, GÖTEBORG

Norra Fjädermolnsgatan 40

Bli den första att flytta in i denna nyproducerad pärla som precis står färdig för inflytt. Bostaden stoltserar med en stor inglasad balkong i fritt läge med utsikt över grönska. Detta är ett modernt boende där mycket tanke lagts bakom varje materialval, vilket resulterat i en bostad med hög standard och en exklusiv känsla. Lägenheten präglas av påkostade tillval. Här bor du med naturen som granne och har nära till centrala Göteborg samt Hisingens västra kustlinje, norra älvstranden.

Här saknar du ingenting. Välkommen att höra av dig!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 55 kvm
Avgift 3308 kr/mån
Rum 2
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2021
Pris 2 195 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Jennie Svensson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 30
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyproducerad 2:a högst upp i huset med stor inglasad balkong i fritt läge!

Planritning

Jennie Svensson

Jennie Svensson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Norra Fjädermolnsgatan 40

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. Upplåtelseavtal & ek. plan
Hiss Ja

våning 5 av 5, högst upp i huset

Välkommen in i denna ljusa och öppna bostad.
Direkt innanför dörren slås du av hur luftig och ljus bostaden är. Här finns plats att hänga av sig och i anslutning finns även god förvaring i form av en rymlig garderob med spegeldörrar. Väggarna är vitmålade och golvet är klätt med en tidlös ekparkett som löper vidare in genom hela bostaden. Här erbjuds ett kök och vardagsrum i öppen planlösning. De stora fönsterpartierna genererar gott om ljus till hela rummet. Köket går i vitt och är utrustat med spishäll, mikro, ugn samt diskmaskin, allt i rostfritt utförande av hög kvalitét. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats för många gäster. I anslutning till den sociala ytan finns den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum under sommarhalvåret. Här kan du njuta i ostört läge med utsikt över omgivningen, en perfekt plats att inta frukosten på.

Sovrummet är spatiöst och rymmer med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande sängbord. I direkt anslutning finns en praktisk klädkammare för ytterligare förvaring. Badrummet är stort och helkaklat i sobra toner med vitt kakel i liggande fattning i kombination med antracitgrått klinker. Badrummet är utrustat med handfat i kommod, spegelskåp, wc samt dusch med vikbara glasdörrar, handduken rycker du varm och go direkt från handdukstorken. Vidare finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och förvaring i form av väggskåp. Här finns även vardagslyx i form av golvvärme och påkostad belysning med spotlights. En bostad att trivas i.
Välkommen!

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2021
Ventilation FTX system tilluft

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3-­1402 i BRF Fjädermoln
Pris 2 195 000 kr utgångspris
Avgift 3308 kr/mån
Kommentar Värme, vatten, Tv & Bredband El tillkommer efter förbrukning
Driftkostnad 2 800 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 800 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Kostnaderna är uppskattade då ingen ännu har bott i bostaden.

Andel i förening 0,57%

Uteplats

Inglasad balkong i sydost.

Förening

Föreningsnamn BRF Fjädermoln
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769636-4103
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansvarig lägenhetsregister Amanda Egnahemsbolaget Samuelsson
Allmänt om föreningen Brf Fjädermoln består av 140 nya bostadsrätter i varierande storlekar. Lägenheterna är 1–5 rum och kök i storlekar mellan 34 och 116 kvm. De fyra husen har 6–8 våningar. Föreningen äger marken. Alla lägenheter är utrustade med rymliga balkonger eller uteplats.. Föreningen omfattar adresserna Norra Fjädermolnsgatan 29, 34, 36, 38, 40, 41 och 42.
Uppvärmning: Fjärrvärme. På taket på hus 6 kommer solceller som genererar el att installeras. De bidrar till att minska föreningens elkostnader. Ventilation system: Fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning.

I månadsavgiften ingår värme, vatten samt basutbudet från Tele2 för TV och bredband. I månadsavgiften ingår ej hushållsel, varje lägenhet har separat mätning.
Anteckningar Innergård samt en yta i östra delen där det förutom grönska finns det en lekplats för barnen med sittbänkar och bord. För matavfall- och restavfall används moloker/sopskåp och två ÅV-rum för sopsortering i föreningen. Övriga utrymmen: Gemensamhetslokal på ca 100 kvm med tillhörande kök och toalett. Varje lägenhet har tillgång till varsitt förråd och i området finns också cykelrum och utomhusställ. Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta. Föreningsinformation per den 2021-09-23.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 140
Parkering I källarplan finns det 64 garageplatser samt 27 platser i markplan. Kostnad för garage ca 650 kr/månad att hyra och en p-plats ca 350 kr/månad. Det finns även 10 st laddstolpar. I alla hus utom hus 7 finns garage i bottenplan som har en direkt anslutning till husets hiss. Det är en separat kö till dessa och följer inte med lägenheterna. I dagsläget står 24 personer i kö.
Tv och bredband Tv och Bredband från Tele2 ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Innergård samt en yta i östra delen där det förutom grönska finns det en lekplats för barnen med sittbänkar och bord.
För matavfall- och restavfall används moloker/sopskåp och två ÅV-rum för sopsortering i föreningen.
Övriga utrymmen: Gemensamhetslokal på ca 100 kvm med tillhörande kök och toalett. Varje lägenhet har tillgång till varsitt förråd och i området finns också cykelrum och utomhusställ.

Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2021-09-23.

Dokument

Området

På Hisingen finns allt du kan tänkas behöva: en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga ladshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt. Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer etc. På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor och turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Räkna på ditt nya boende