Visningar

Tuve, Göteborg

Västra Gunnesgärde 5

Låt oss på Mohv presentera denna fina och rymliga trea på 86 km² i det lugna området på Västra Gunnesgärde. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill vara nära grönskan och med goda kommunikationer till Tuve Torg och bussförbindelser in till Göteborgs centrum. Denna bostad ger dig möjligheten till att rusta upp ut efter din smak och behov med en reparationsfond på 10.000 kr.

När man kommer in i bostaden presenteras man av en rymlig hall som leder till alla rum. I hallen finns det en klädkammare. På den vänstra sidan av hallen kan man komma in till ett spatiöst förråd som även är förberett till en toalett/badrum. Vidare kommer man in till ett potentiellt sovrum som har en dörröppning till det ljusa vardagsrummet. Vardagsrummet är stort och rustad med parkettgolv.

På den högra sida av hallen finns det ett rymligt kök med en fin och nyrenoverad inglasad balkong. I köket finns det även en befintlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till köket finns det ett sovrum med en stor klädkammare som man, förslagsvis, kan göra om till en walk-in-closet.

Varmt och hjärtligt välkommen till att kika på denna härliga och spatiösa trea på Västra Gunnesgärde.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 86 kvm
Avgift 5296 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Pris 2 375 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecca Elf
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 35
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stor trea med inglasad balkong som kan göras om till en 4:a!

Planritning

Rebecca Elf

Rebecca Elf

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Västra Gunnesgärde 5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 86 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2019-05-12
Primärenergital 165

Ekonomi

Lägenhetsnummer 197 i BRF Gunnesgärde Göteborg
Pris 2 375 000 kr
Avgift 5296 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV samt kostnad för avbetalning på inglasning av balkong

Bostaden är pantsatt .

Inre reparationsfond 10 688 kr
Andel i förening 0,58907%

Förening

Föreningsnamn BRF Gunnesgärde Göteborg
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 757202-6354
Epostadress brfgunnesgardeigbg@gmail.com
Hemsida http://www.brfgunnesgarde.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Gunnesgärde i Tuve Göteborg, f.d. Tuvehus nr 5, bildades i sin nuvarande form redan 1968. adresser Västra Gunnesgärde 1–55 bebyggdes. Föreningen har 211 lägenheter och dessa består av 39 st med 1 rum och kök, 86 st med 2 rum och kök och 86 st med 3–4 rum och kök. Det finns en stor lekplats med diverse klätterredskap och gungor i området och det finns sandlådor vid varje hus. All mark där husen står ägs av föreningen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Anteckningar Cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, bastu samt föreningslokal som kan hyras för tillställningar. I föreningen finns även fem tvättstugor med torkrum. Fastighetsskötarexpedition ligger på Västra Gunnesgärde 49 och har expeditionstider måndag-fredag mellan 9:30-10:00. För mer information om föreningen, besök gärna deras deras: www.brfgunnesgarde.se Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta. Föreningsinformation per den 2021-09
Antal lägenheter 211
Renoveringar Utförda renoveringar:
2019–2020: Dränering.
2016–2017: Asfaltering.
2015–2016: Anslutning till fjärrvärme, byte av värmekulvertar, injustering av värme samt OVK-besiktning.
2014: Besiktning av lekplats utfördes och anmärkningar åtgärdades.
2012–2014: Yttertak på samtliga hus lades om, hängrännor och stuprör byttes.
2012: Dräneringsarbete av alla hus.
2011–2012: Renovering av trappuppgångar samt installation av säkerhetsdörrar.
2009–2010: Renovering av balkonger.
2008: OVK samt radonmätning utfördes och godkändes.
2005: Stambyte genom relining.
Planerade renoveringar:
Under hösten 2021 kommer arbetet med att renovera värmesystem, inklusive byte av radiatorer i bostäderna genomföras. Arbetet beräknas vara slutfört före jul. Under året kommer även foglagning av tegelfasad utföras.
2022: OVK besiktning inkl. åtgärd.
2023: Byte garageportar. Radiatorventiler injustering värme 6 hus.
2024: Byte vattenledningar.
2025: Byte fönster och soprumsdörrar.
Föreningen följer underhållsplan som sträcker sig fram til 2029.
Parkering Det finns 101 st parkeringsplatser varav 3 st är handikapplatser och 101 st garage varav 2 st till MC att tillgå för uthyrning. Dessutom finns det 19 st besöksplatser. P-plats kostar 100kr/månad, garage kostar 350 kr/mån och MC-plats kostar 150 kr/mån.
Tv och bredband Kabel-TV levereras via Tele2, grundutbud ingår i avgiften. Bredband levereras via Tele2 med olika hastigheter och priser, avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, bastu samt föreningslokal som kan hyras för tillställningar. I föreningen finns även fem tvättstugor med torkrum.
Fastighetsskötarexpedition ligger på Västra Gunnesgärde 49 och har expeditionstider måndag-fredag mellan 9:30-10:00.
För mer information om föreningen, besök gärna deras deras: www.brfgunnesgarde.se

Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2021-09

Dokument

Området

Stadsdelen Tuve är ett av de mest populära områdena på Hisingen och har lite drygt 11 000 invånare. Här finns närheten till Hisingsparken, Slätta Damm och Skändla med dess grönska och kulturhistoria. Belägen mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Här har du möjlighet att bo lantligt med storstadens utbud inom räckhåll.

Närområde

På livfulla Tuve Torg finns bland annat livsmedelsaffärer, blomsterhandel, hårvård, träningsanläggning, apotek och vårdcentral.

Kommunikation

Flera busslinjer trafikerar området, bland annat stombusslinje 17 som går från Tuve till City och vidare till Östra Sjukhuset. Det går även buss till Volvo Torslanda och till Hjalmar Brantingsplatsen.

Övrigt

Sankt Jörgen ligger centralt i området och erbjuder förutom golfbana även träningsmöjligheter och SPA med övernattning, Här finns även bangolfbana och tennishall med bl.a. tre fina inomhusbanor. Tuvevallen är stadsdelens stora gräsfotbollsplan och i anslutning till denna finns motionscentral, ishall och motionsspår. För den hästintresserade finns ridanläggningar. Hisingsparken är en central del av Tuve och förutom löparspår och 4H-gården erbjuds både grill- och lekplatser.

Här finns gott om både förskolor, familjedaghem och skolor.

Räkna på ditt nya boende