Torslanda, Torslanda

Myrbovägen 22

Välkommen till Myrbovägen 22 och denna rymliga villa byggd 1996 med gott om plats för den större familjen. Här bor du på en återvändsgata i ett barnvänligt område. Spännande planlösning med högt i tak och med ypperliga förvaringsmöjligheter.
I bostaden finns braskamin att njuta av samt altan i västerläge. Idag finns tre sovrum med möjlighet till ännu fler om så önskas och det är även praktiskt med badrum i båda våningsplanen. Det är vattenburen golvvärme i hela huset.
Friliggande garage.

Huset ligger med gångavstånd till badplatser, skola, buss och Amhults utbud.

Välkomna till ert nya boende.


Entréplan
Är du också trött på att leta efter dörrnyckeln? Här öppnar du dörren med kodlås, tryggt och bekvämt.
Till höger om hallen kommer ni till det stora köket som har allt vad ni behöver för att underlätta er vardag. Köket har plats för större matgrupp om åtta personer eller fler. Maskinell utrustning såsom dubbla kyl/frysskåp och diskmaskin från 2019.
Spis, ugn samt mikro för att förbereda varje måltid.
Intill köket finner ni grovköket som har tvättmaskin, torktumlare, bergvärmepump och tvättbänk.
Stort vardagsrum som inbjuder till samvaro i goda vänners lag, här finns plats för olika möblemang samt matbord för det större sällskapet.
Ifrån vardagsrummet når ni den härliga altanen som är stor nog för att ha släktkalas med barbecue.
På entréplan når ni de övriga sovrummen som är rymliga och ljusa. Här finner ni även ett stort badrum med hörnbadkar, wc, kommod.

Övervåning
Övervåningen inreddes klart 2007. Här finner du ett stort allrum med högt i tak, stort sovrum samt badrum med bastu och en klädkammare. Vindsutrymmena har gott om förvaringsmöjligheter. Dessa förvaringsmöjligheter kan helt eller delvis tas bort.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 197.2 kvm
Rum 5 varav 3-5 sovrum
Tomt 895.6 kvm
Byggnadsår 1996
Pris 7 695 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Rebecca Elf
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 35
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jennie Svensson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 30
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

I eftertraktade Andalen kan ni förvärva ert nästa boende!

Planritning

Rebecca Elf

Rebecca Elf

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Myrbovägen 22

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3-5 sovrum
Boarea 197.2 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla
Boarea 197.2 kvm
Byggnadsår 1996
Vatten & avlopp Kommunalt
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3 glas
Bjälklag Trä
Grundmur Betong
Tak Tegel
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk frånluftsventilation
Övrigt om byggnaden Takbyte 2021
Borrning energihål 2021
Byte av ytterdörr vedbod 2021
Byte av värmepump 2019
Byte av kyl & frys dubbla 2019
Byte av diskmaskin 2019
Byte av torktumlare 2017
Byte av tvättmaskin 2016
Fiber installerat 2016 ( Telia)
Övriga byggnader Garage

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Beställd, 2021-06-09
Primärenergital 56

Ekonomi

Pris 7 695 000 kr eller högstbjudande
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Summa inteckningar 2 476 000 kr
Driftkostnad 32 514 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 21 563 kr
  • Vatten/avlopp: 4 862 kr
  • Försäkring: 5 089 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 1 000 kr

OBS! Uppvärmning & El är totalen inräknat.

Tomt

Tomtarea 895.6 kvm
Tomttyp Naturtomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Detaljplan

Dokument

Området

Välkommen till kustnära Torslanda! Torslanda på sydvästra Hisingen utgör en tredjedel av Hisingens yta och är ett område med närhet till både stad och natur. Bebyggelsen i området består till största delen av villor, radhus och bostadsrättslägenheter. En stor del av de nyinflyttade i Torslanda är barnfamiljer vilket gör att både förskolan och skolan byggs ut. Förskoleverksamheten i stadsdelen Västra Hisingen, som Torslanda tillhör består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem. Arbetet i förskola och grundskola sker i ett 1-16 årsperspektiv vilket innebär att läroplanerna harmonierar med varandra. Lärandet ska vara en röd tråd som genomsyrar arbetet från 1-16 år. Torslanda Golfklubb erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Är det hästliv som lockar så finns stall och ridskolor i närheten. I området hittar du även träningsanläggningar och diverse idrottsföreningar. Kusten ger fina möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats. Torslanda bjuder på naturpromenader med vacker utsikt över havet och spår från forna tider. 66 meter över havet reser sig det så kallade ”Telegrafberget” i Sillvik. Härifrån kan man se Carlstens Fästning på Marstrand, Göteborgs hamn och en stor del av Göteborgs norra skärgård. Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal. Björlanda och Torslanda tillhör Sverige sedan freden i Roskilde år 1658, då Danmark-Norge tvingades avstå från Bohuslän. Sedan årtusenden tillbaka har området Torslanda och Björlanda erbjudit människor möjlighet till bosättning och uppehälle. Amhult centrum ligger i Torslanda och här är utbudet stort i form av kulturhus, banker, vårdcentral, apotek, Systembolaget, en stormarknad samt ytterligare ett flertal butiker och serviceställen. Inom några år kommer detta centrum utökas med 350 bostäder i flerbostadshus, ytor för handel, kontor, kyrka och ett hotell. Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

Räkna på ditt nya boende