Visningar

Söndag 17 Oktober KL: 12:30 - 13:15 Välkommen på visning! Boka din ankomsttid på MOHV.se, anmälan krävs. Boka
Måndag 18 Oktober KL: 17:00 - 17:30 Välkommen på visning! Boka din ankomsttid på MOHV.se, anmälan krävs. Boka
Ekhagen, Jönköping

Törnrosgatan 65

När ett utmärkt läge och garanterad p-plats erbjuds, vill du inte missa chansen! Brf Väskan 3 har ett riktigt toppenläge på Ekhagen med sin placering längst in på gatan och granne med den grönskande dalen. Biltrafiken från gatorna avslutas där föreningens bostadshus tar vid vilket bidrar till en lugn boendemiljö. De tre bostadshusen bildar en sluten trivsam innergård som avslutas med en stor grönytan innan dalen. Just denna bostaden har även fått ett bra läge med minimal insyn och fin utsikt. Bostaden sträcker sig igenom huset och låter ljuset flöda fritt. Ett av sovrummen, vardagsrum samt balkong ligger mot söder och har utsikt över innergården och ut mot den grönskande dalen. Kök och de andra sovrummet är beläget mot norr vilket ger ett behagligt klimat och minimal insyn. Trevlig planlösning med gott om förvaring genom stor inredd klädkammare, stor inredd skjudörrsgarderob, ytterligare garderob samt två förråd. Trevligt kök med gott om förvaring, arbetsytor samt plats för matgrupp för 4-5 personer. Stamrenoverat badrum med tvättsektion. Elcentral är utbytt. Här bor man bekvämt och till en mycket låg boendekostnad då avgiften endast ligger på 2837 kr där det mesta ingår samt endast 100 kr för en p-plats.

Brf Väskan 3 är en mycket välvårdad förening med stadig kassa och en ynka belåningsgrad på ca 370 kr/ kvm. Trivsam påkostad innergård med lekplatser, lusthus, grillplats och uteplatser. Stor gemensam tvättstuga med torkrum och miljöhus för sortering för avfall.

Ett mycket trivsamt boende med närhet till det mesta som ex naturen, mataffär, konditori, pizzeria, god kommunikation, skola och förskola.

MAYBE IT`S TIME TO MOHV ?

Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 67 kvm
Avgift 2837 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1964
Pris 1 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Privén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Utmärkt läge och garanterad p-plats!

Fråga gul Törnrosgatan 65 copy

Fråga gul
Fråga gul
Törnrosgatan 65 copy
Törnrosgatan 65 copy

Planritning

Törnrosgatan 65 copy
Törnrosgatan 65 copy
Caroline Biselius

Caroline Biselius

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Törnrosgatan 65

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 67 kvm. Föreningsinfo
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadhus
Boarea 67 kvm
Byggnadsår 1964
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Gemensam stor tvättstuga, trevlig innergård med lekpaltser, grillplats, uteplats samt lusthus. Förråd finns i källaren.

Rum

HALL

Välkomnande hall som är centrerad och binder ihop bostadens utrymmen. På golvet ligger grått klinker som övergår till parkett. Väggarna är vitmålade och i taket sitter dimbara spotlights. Utrustat med en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

KLÄDKAMMARE

Genom spegelskjutdörrar nås klädkammaren från hallen. Ca 4 kvm med vitmålade väggar och parkett på golvet. Inrett med hyllor och upphängningsskenor.

SOVRUM 1

Rymligt rum med stor inredd skjutdörrsgarderob med skjutdörrar. Beläget mot norr ger ett behagligt klimat. På golvet ligger parkett och väggarna är klädda med blå tapet.

KÖK

Trevligt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro, häll, fläkt, diskho med engreppsblandare samt bänkdiskmaskin. På golvet ligger grått klinker och väggarna är målade i ljus grå kulör.

BADRUM

Stamrenoverat badrum. På golvet ligger klinker och väggarna är klädd med kakel. Utrustat med w, handfat, överskåp med spegeldörrar och överliggande belysning, tvättmaskin samt överskåp.

VARDAGSRUM

Stort luftig rum som är beläget mot söder och får rikligt med ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till balkongen. Fin utsikt mot innergården samt dalen och upp mot Bondberget med dess grönskande natur. På golvet ligger stavparkett och väggarna är målade i en gul kulör.

BALKONG

Härlig söderbalkong med utsikt mot innergården, dalen och upp över Bondberget. På golvet ligger trall och utrustat med markis, eluttag och belysning.

SOVRUM 2

Nås från vardagsrummet. Plats ges för säng, skrivbord samt ytterligare möblemang. Utrustat med en dubbelgarderob. På golvet laminat och väggarna är målade och har en gråmönstrad fondtapet.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2021-02-25
Primärenergital 119

Ekonomi

Lägenhetsnummer 018-018-052 i Brf Väskan 3
Pris 1 495 000 kr utgångspris
Avgift 2837 kr/mån
Kommentar Inkl värme, vatten, kabeltv & bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 1 300 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 000 kr
  • Hushållsström: 300 kr

ca uppgifter och baserat på en vuxen i hushållet.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 1,47722%

Förening

Föreningsnamn Brf Väskan 3
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 726000-1172
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Välskött och stabil bostadsrättsförening som förvaltas av Jönköpingsbostäder. Bostadsrättsföreningen Väskan 3 består av 3 bostadshus med 66 lägenheter, samtliga uppförda 1964. Adresserna till lägenheterna är Törnrosgatan 57-77 på Ekhagen.
Stor gemensam tvättstuga med digital bokning. Utrustad med 4 tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, stort torkrum, yta för strykning och mangling. I källarplan finns cykelförråd, förråd och matkällarförråd.

Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg som därmed ingår i månadsavgiften.
Äger föreningen marken Ja
Renoveringar GJORDA RENOVERINGAR:
2018 Ny torktumlare och nytt torkskåp i tvättstugan, ny värmeväxlare (ventilation), nya utemöbler
2017 Garageportar och OVK
2015 Ny belysning invändigt och utvändigt (lågenergi samt rörelsestyrd), takbyte.
2010 Stamrenovering
Parkering Garage: Separat kö. P-plats: 100 kr / mån med el stolpe så tillkommer 50 kr. Separat kö. Alla har rätt till en p-plats innan man har rätt till p-plats nummer 2.
Tv och bredband Anslutet till ComHem. ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Fastigheten är även anslutet till Tele2 fibernät där man kan teckna internet med hastighet upp till 1200 Mbit/s.
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Ekhagen ligger naturskönt vid foten av naturreservatet Bondberget. Från många platser ges en fin utsikt över Vättern och Jönköping. Ca 4 kilometer in till Jönköping city. Ekhagsravinen delar villaområdena och flerbostadsområdena. Flertalet förskolor, grundskola samt gymnasium.

Närområde

Vid Ekhagens centrum finns en livsmedelsaffär, en kiosk, en pizzeria, ett konditori.

Kommunikation

Ekhagen centrum är en knytpunkt för många busslinjer. Linje 2, 12, 13, 38, och även 130 och 133 stannar här.

Parkering

Gratis parkering på gatorna.

Övrigt

I området finns flertalet lekplatser, fotbollsplan, motionsspår, slalombacke och koloniområde.

Räkna på ditt nya boende