Kålgården, JÖNKÖPING

Stenhuggargatan 28

Söker du en bostad som inte är någon annan lik är du välkommen till Stenhuggargatan 28! Denna ljusa, välplanerade och insynsfria trerummare på hela 94 kvadratmeter ligger i husets vinkel med fönster i flera väderstreck. Bostaden är belägen på våning 2, perfekt för vardagsmotionen men naturligtvis finns även hiss. Här finner du en social planlösning med stora öppna ytor mellan hall, kök och vardagsrum medan de båda sovrummen är avskilda så att du får ha din privata sfär för dig själv.

Generöst vardagsrum som rymmer såväl soffgrupp som matbord av större modell och förmedlar både ljus och rymd från stora fönsterpartier. Fullutrustat kök med gott om förvaring och arbetsytor som passar perfekt för den matlagningsintresserade. Från köket nås en härlig inglasad balkong som vetter mot föreningens gård med både eftermiddags- och kvällssol. Denna utgör ett extra rum som kan bli ett litet paradis för den som inreder med vackra växter och sköna sittmöbler. Gott om förvaringsutrymme i garderober, klädkammare och separat lägenhetsförråd. Genomgående ljusa och smakfulla materialval gör att du här bara kan flytta in och lägga fullt fokus på att inreda ditt nya hem.

Som boende på Kålgården har du närhet till allt du behöver men även till det som sätter lite guldkant på tillvaron. En kort promenad bort ligger city med shopping, restauranger och caféer samtidigt som här finns lugnare omgivningar i form av Kålgårdsparken, John Bauerparken och promenadstråk runt Munksjön och Rocksjön. Föreningen erbjuder parkeringsplats för de boende och via den interna kön kan du "arbeta dig upp" till en helt egen garageplats.

Välkommen till Brf Bauerparken!

Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 94 kvm
Avgift 4940 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2006
Pris 0

Ansvarig mäklare
Maria Hyll Bjellebeck
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 76
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stor trea med inglasad balkong!

Frågor Orange Lejon be yourself No place like home

Frågor Orange
Frågor Orange
Lejon be yourself
Lejon be yourself
No place like home
No place like home

Planritning

Stenhuggargatan 28
Stenhuggargatan 28
Maria Hyll Bjellebeck

Maria Hyll Bjellebeck

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stenhuggargatan 28

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 94 kvm. Föreningens info, se allmänt
Hiss Ja

Byggnad

Boarea 94 kvm
Byggnadsår 2006
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Rum

HALL

Hiss eller trappor tar dig smidigt upp till denna bostad på andra våningen. I hallen hängs ytterkläderna av till vänster innanför dörren och längre fram finns både garderob och städskåp. Till höger leder dörr in till en stor och rymlig klädkammare. På golvet terrakottafärgad klinker och på väggarna en ljus tapet.

MATPLATS/KÖK

Längre in till vänster ligger det ljusa och rymliga köket där det med lätthet går att duka upp för 6 personer eller fler. Köket som går i vitt med kromade handtag är från Myresjö, har profilerade luckor och lådor samt ett vitrinskåp med belysning. Köksutrustningen består av spis med induktionshäll från Electrolux (2021) samt kylskåp, frysskåp, spisfläkt och integrerad diskmaskin från Siemens. Gott om utrymme på arbetsbänkar i rostfritt och mörkgrå laminat där kaklet ovan arbetsbänken går i vitt med svarta inslag. Väggarna vid matplatsen är tapetserade med en vit- och gråmönstrad tapet och på golvet ligger parkett tröskelfritt mot vardagsrummet. Från köket nås den inglasade balkongen.

INGLASAD BALKONG

Stor och härlig inglasad balkong där du kan njuta av prunkande grönska från föreningens fina gård med planteringar och stenläggningar, i princip helt insynsfritt. Balkongens djup gör den lättmöblerad och du får enkelt plats med några sköna sittmöbler och egna växter. Här ute finns både belysning och eluttag samt att golvet är beklätt med klicktrall. Under eftermiddagen tittar solen in och lyser sedan till långt in på kvällskvisten.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är generöst och ljust med fantastiska sällskapsytor som bjuder in till umgänge. Matbord och soffgrupp med tillhörande möblemang ryms gott och väl och detta är verkligen ett rum att både koppla av och umgås i, både till vardags och fest. Stora fönster i ett modernt burspråk bjuder på härligt ljusinsläpp. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUM 1

Ett rofyllt och helt insynsfritt Master Bedroom med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Gott om förvaring bjuds i form av två stora garderober infällda i väggen med mörka spegelskjutdörrar. Parkett på golvet och på väggarna en ljusgrå tapet.

SOVRUM 2

Tack vare sin form får du här ett lite unikt sovrum. Självklart kan du använda det till hemmakontor, gästrum eller varför inte både och - plats finns. Fönstret i vinkel ger bra ljusinsläpp och förvaring erbjuds i form av två garderober infällda i väggen. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

BADRUM/TVÄTT

Badrummet, som även inrymmer tvättavdelning, har wc, väggspegel med hyllplan och belysning, tvättställskommod, dusch, handdukstork (el), element samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns en rymlig arbetsbänk att hantera tvätten på samt väggskåp i vitt direkt ovanför. På golvet ligger grafitgrå kvadratiska klinkerplattor i rakt förband och på väggarna vita rektangulära kakelplattor, också i rakt förband, med några svarta inslag.

Energideklaration

Utförd Beställd

Ekonomi

Lägenhetsnummer 215978001-0321-01 i Brf Bauerparken
Avgift 4940 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg på 224 kr/mån avs. TV, telefoni och bredband från Telia tillkommer.
Driftkostnad 5 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 900 kr
  • Hushållsström: 3 300 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 3,81796%

Förening

Föreningsnamn Brf Bauerparken
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769611-8996
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen innehar fastigheten Eskadern 32 med äganderätt. Fastigheten bebyggdes 2006 med ett flerbostadshus med adresserna Stenhuggargatan 24, 26 och 28. I föreningen finns 27 lägenheter fördelade på:
7 st 2 rok,
6 st 3 rok,
12 st 4 rok samt
2 st 5 rok.
Föreningens ekonomi Föreningen arbetar med en långsiktigt hållbar ekonomi med årliga reserveringar för kommande underhåll. Årsavgiften höjdes 2020-01-01, styrelsen beslutade därefter om oförändrad årsavgift för 2021. NYCKELTAL (2020) Årsavgift: 616 kr/kvm Lån: 10 546 kr/kvm Skuldsaldo: 25 964 436 kr
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 27
Renoveringar UTFÖRDA
2020 - Nödtelefoner hissarna
2019 - Markarbete entré och uteplatser
Parkering I föreningen finns 14 p-platser (165 kr/mån) varav 4 med laddstolpe (+400 kr/mån inkl el), 6 platser i carport (385 kr/mån) och 7 garageplatser (550 kr/mån). Till samtliga parkeringsplatser och garage är det separat kö via föreningen. Alla lägenheter garanteras en p-plats.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till Telia som levererar tv, telefoni och bredband. En obligatorisk avgift om 224 kr/mån påförs månadsavgiften för detta.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Dokument

Området

Kålgården är beläget öster om Munksjön i centrala Jönköping. Bebyggelsen består av flerfamiljshus. I området finns Kålgårdsparken med frisbeegolfbana som sträcker sig vidare till Knektaparken via John Bauerparken. Här finns även flertalet lekplatser för barnen. Promenadstråk runt både Munksjön och Rocksjön nås ett stenkast bort.

Närområde

I området finns konditori. En kortare promenad bort finns både Ica Maxi och Coop. I centrala Jönköping, även det en kortare promenad bort, finns alla bekvämligheter såsom; vårdcentral, apotek, shopping, restauranger, caféer, bibliotek med mera.

Kommunikation

Bussar går i anslutning till området.

Parkering

Parkering finns på omkringliggande gator. På vissa parkeringsplatser går det att köpa långtidsparkeringskort.

Räkna på ditt nya boende